Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy pomohol Landovi na nohy a podoprel ho. Možno ho Ithoriani vyliečia. Alebo aspoň stabilizujú jeho stav. Museli spolupracovať. Určite sa všetko po čase vyrieši. pomyslel si Treyy bláhovo.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Když Treyy vyšel s raněným Landem ven, všimnul si, že Han již nemá svůj blaster.
Vaši zbraň, prosím.
Elegantně požádal Ithorian.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy pokrčil ramenami a hodil Ithorianovi svoj meč aj blaster. To je vaša paranoja zakorenená tak hlboko? Neodpustil si poznámku.

Kapitan.Solo

Ithor
Každý tomu říkáme jinak, Jedi.
Potěžkal v ruce světelný meč. Po malé chvilce se otočil na jednoho z dalších Ithoriánů a pokynul.
Odvěďte je.
Jo, jen doufám, že tam, kam nás vedete, nebudou mít tak hnusný jídla.
Neudržel jsem svou poznámku.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy kývo hlavou na Landa. A čo on? Necháte ho zomrieť? Tak to si musím mienku o Ithorianoch dosť poupraviť.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Dokud nezemře, své mínění o Ithorianech byste upravovat neměl.
Po chvíli zamyšlení dodal.
Bude na speciálním oddělení, kde se o něj postaráme.
Han i Treyy byli odvedeni.

Todrias Falco

Obroa-skai

Už si pomaly na tento život začínam zvykať. Väzenie, boj, oslobedenie, prikorenené možnou smrťou. No, už som v tom zabehaný. Mrmlal si pre seba. Jedinou útechou mu bolo, že aspoň o Landa je postarané.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Otočil jsem se za Landem, kterého odnášeli na nosítkách, jenž měli a napadlo mě, jestli ho ještě uvidím. Byl to stejný pocit jako tehdy na Endoru, když odlétal do boje s druhou Hvezdou smrti. Rychle jsem tu myšlenku zahnal. Na optimistické řeči tu byl vždycku Luke, dnes tu nebyl a mně se nechtělo zastávat jeho místo, tak jsem raději mlčel a vymýšlel plán, jak se odsud dostat.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy celú situáciu napriek všetkému nevidel tak čierne. Dostanú sa odtiaľto. So Silou po boku sa odtiaľto určite dostanú...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Podíval jsem se na Ithoriany, kteří nás někam odváděli.
Kam nás vedete? Doufám, že tam bude aspoň alderaanský, jinak za sebe neručím.
Skutečnost byla taková, že jsem je oťukával, abych zjistil situaci.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa znovu musel nad Hanom pousmiať. No, keď alderaanskym myslíš teplú odstátu vodu, tak to budeme ako v paláci. Len dúfam, že sa nechce doslova prestrieľať na slobodu.

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Usmál jsem se na Treyye. Pokud se tento člověk v něčem od Lukeho lišil, tak v sarkasmu, kterým stejně jako já oplíval. Došli jsme k jejich provizorní věznici. Technika se tu očividně nedostala, bylo to dřevin džungle. Jeden z Ithoriánů mě postrčil, abych vešel dovnitř.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy nasledoval Hana. No, záchody tu máme pekné, ale kde je ten palác? utrúsil, keď sa porozliadol po nepríjemne tesnej a tmavej búde.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Světlo prosvítalo malýma mezerama... Posadil sem se na zem vedle Treyye-
Tak... začal jsem svou řeč,
Co myslíš, že můžeme dělat?

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy si oprel hlavu a drevenú stenu. Veríš v Silu? Keď zabdal Hanov pohľad vysvetlil. Tak v tom prípade ja verím v šťastie. Cítim, že Luke je o tom informovaný, takže teraz budeme hrať len o čas.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“