Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Treyy mu však nerozumněl, a proto raději přidal do kroku. Když vešel do lodi, našel Landa, jak blouzní, vypadalo to, že jeho zranění je vážnější, než to vypadalo.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy pozrel na skrvavené obväzy a použité bactové náplasti. Nebol medik, ale vedel, že ak sa čoskoro niekto neobjaví, tak je možné, že Lando tu vykrváca. Sila nám pomáhaj. pomyslel si, zatiaľ čo menil Landovi náplasti.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Zatím co měnil Landovy obvazy, Lando neustále blouznil něco o Lady Luck, karbanu a Hanovi, který prý švindluje. Treyy se usmál, ačkoliv to situace příliš nedovolovala.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa s ním rozprával, aby sa vymanil z bolesti. Han? Švindľuje? Tak to si potom neskôr všetci zahráme a spolčíme sa proti nemu. Hneď ako pristaneme na Coruscante. Chladená Corellia a my dvaja proti Hanovi. Bolo mu ľúto, že videl Landa v takejto situácii. Dúfal len, že sa vôbec nejalá cesta na Coruscant konať bude...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Den se chýlil ke svému konci. Lando mohl vydržet několik hodin či dní, ale potřeboval pomoc, to bylo jisté. Já jsem opravoval poškozené hypermotory Falconu a Treyy rozprával se svým R3. Až oblohu pokryla tma.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy vyčistil R3, prekontroloval obvody a funkcie. Musel to spraviť na dvakrát, lebo sa mu zdalo, že sa R3 chová ako keby mu tam ostal hydrokľúč.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Zrovna jsem se chystal se chvíli vyspat, když v tom se ozval hluk. Zprvu jsem si myslel, že se mi to jen zdá, ale protože se to opakovalo, rozhodnul jsem se, že zjistím, co zatím stojí.
Vyšel jsem z pilotní kabiny, kde jsem usnul v křesle a když jsem vyšel ven, stálo kolem několik Ithoriánů. Vypadali celkem naštvaně.
Jdete na návštěvu?
Než jsem slova dopověděl, stál za mnou Treyy.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy, napoly rozospatý sa spýtal. O čo tu ide? Nejaké problémy? Do neho zozadu narazil vždy verný R3. Prosím, už nie problémy...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Otočil jsem se k nově příchozímu Treyyovi.
Vypadá to, že už nejsme vítáni, Treyyi.

Todrias Falco

Obroa-skai

Ale? A čo tak náhle? To jedlo bolo výborné. Treyy stále nechápal o čo tu ide. Sakra, a svetelný meč si nechal v kajute. No, dúfal, že ho nebude musieť použiť.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Mluvčí Ithoriánů se zlostně podíval napřed na mě a pak na Treyye.
Ithorian: Vongové od vaší návštěvy postoupili směrem k nám. Ta zpráva, kterou jste odesílali, lhali jste. Jste s nima spolčeni, mělo nám to dojít hned. A vy, kapitáne Solo, se mýlíte, vítání zde jste, právě naopak, stáváte se našimi vězni.
V rukou třímal blaster. Nedalo se toho moc dělat, i kdybych byl rychlejší, bylo jich tu daleko více.

Todrias Falco

Obroa-skai

Moment, moment, moment! ožil Treyy. Ako to, že sme vám klamali, keď sme posielali správu na Coruscant, do rúk Akadémie? Jeden z vás bol dokonca pri tom. Takže ak by ste počkali, všetko sa vysvetlí. Ah, Wookieeho môžeš oholiť len raz...

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Nevěříme vám ani slovo, od teď jste našimi vězni.
Bylo těžký něco namítat, když Treyy nebyl ozbrojenej a já neměl příležitost tasit.

Todrias Falco

Obroa-skai

Tak fajn. Nemalo zmysel odporovať. Idem to oznámiť aj ranenému. Otočil sa a zmizol v lodi. Cestou si nezabudol vziať svetelný meč. V ošetrovni bol už Lando hore. Keď mu to Treyy oznámil, mal pocit, akoby chcel všetkých Ithorianov vyhádzať do vesmíru.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Landovi na jeho stavu tato zpráva rozhodně nepřidala. Treyy neměl moc možností, jednou z nich bylo vyvést Landa ven, což všichni očekávali a druhou využít situace a odletět, jenže co Han. V tom byla největší potíž. Luke se na Endoru nechal také zajmout a nakonec to vedlo ke zdárnému řešení má jít Treyy v jeho stopách, nebo vymyslet něco jiného?

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“