Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

No, to je výborné! usmial sa Treyy. Pretože naša správa možno nedorazila v poriadku a my nemáme súčiastky na opravu lode. Takisto mu to vrátil aj s úrokami.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Podíval jsem se zlostně na skupinu Ithoriánů, kteří tam kolem nás stáli.
Máte alespoň něco k snědku? Nebo jídlo k vám také ještě nedorazilo?
Ačkoliv moje otázka byla ironická, oni jí tak nebrali a pozvali nás do jejich příbytku.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa pozrel na Hana. Je to múdre? To necháme Landa samého na lodi? Výživných tyčiniek mám ešte dosť. pošepol mu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Můžeš mu poslat astromecha, ať mu dělá společnost.
Podotknul jsem už cestou do příbytku, který byl nedaleko.
Navíc mu můžeme něco donest.. Něco kromě těch hnusnejch tyčinek.

Todrias Falco

Obroa-skai

Fajn. Chcel pokynúť na R3, ale ten sa uť dávno súkal do lode. Asi nechce byť v prítmonosti týchto čudákov. Pradvu povediac, aj Treyy mal chuť na niečo iné, než len na tyčinky. Doslova cítil, ako mu liezli na mozog.

Kapitan.Solo

Coruscant
Mara předala zprávu Lukovi.
Luke: Obroa-Skai? A co tam dělají? Navíc s Landem... To je zvláštní. Škoda jen, že jsem vyslal Eldara na Ithor, on je jediný, koho bych tam mohl poslat.
Luke se zamyslel.
Luke: Zkusíme je zpětně kontaktovat.

Obroa-Skai
Mezi tím jsme došli do příbytku, který nevypadal příliš vábně...
No, jestli i takový bude to jídlo...

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa v kútiku jeho kulinárskej duše nemohol dočkať, ako bude vypadať ithorijské jedlo. Aj keď na tejto planéte a v tejto menej bohatej kolónii mohlo vypadať všelijako. Bol zvedavý, ako na to bude reagovať Han. Ďakujeme za vašu pohostinnosť, je to od vás milé. poďakoval sa vopred.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Jo, velice milé...
Podotknul jsem sarkasticky a v myšlenkách se vydal na Coruscant

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy chápal Hanov sarkazmus. Bol stroskotaný ďaleko od rodiny, s Vongami v zadku, so zraneným Landom a Ithorianmi, čo boli divný druh s divnými zvykmi. Sršal sarkazmom. No tak, Han, všeko bude fajn.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Usmál jsem se na Treyye, který se snažil zachránit situaci, ale tady to moc nepomáhalo. Vlastně jsme čekali, na někoho, koho ani nevíme, jestli pošlou... Je to zajímavé.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa s chuťou pustil do nevábneho taniera, na ktorom boli neidentifikovateľné časti zvierat a rastlín. No, tak dobrú chuť, chlapci...

Kapitan.Solo

Coruscant
Uprostřed kroku se Luke zastavil.
Luke: Mám lepší nápad, kontaktuju Eldara a pošlu ho na Obroa-SKai.
Po těchto slovech odešel.

Todrias Falco

Obroa-skai

Po jedle, ktoré chutilo ako palivo pre Falcona, sa Treyy opäť poďakoval. Mali by sme sa vrátiť na loď a skontrolovať Landa a R3. povedal nakoniec.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
To jo.. A taky Landovi něco vzít. Zkus se jich zeptat.
Nenápadně jsem mrknul na Treyye, aby se o to pokusil.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy vstal, uklonil sa a zašiel na Falcon. Cestou rozmýšľal, že keby sem niekoho chceli vyslať, tak kto to asi bude. Blízko pri Falconovi bol R3 a niečo na Treyya pípal. Znelo to naliehavo.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“