Mise pro hráče Freyt - srdce rozlomené v půli

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Garth Devilman »

Yavin IV - Akademie

Edgar prolezl všechny kouty místnosti i ty nejtmavší. Když se s jednoho obzvlášť temného koutu vynořil vypadal spokojeně a v ruce svíral malou knížečku. Když spatřil tvůj pohled vysvětloval. Mandrasův deník… Pokud se nemílim Mandras si určitě zapsal, co se stalo a co se má stát…
Naposledy upravil(a) Garth Devilman dne 05.11.2007 09:05:30, celkem upraveno 1 x.

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Yavin IV-Akademie

S lehkým úsměvem ve tváři vstávám z postele a jdu k němu...
Tak teď jsi mi připadal jak stopovací pes,ty se také vetřou všude a všechno vyčmuchaj.
Stále se však soustředím silou nenápadně na své okolí,zda-li nenajdu identifikační kartu...
Možná tu není a mám pocit že Edgar nehledá kartu,ale vodítka,nicméně ta karta by se nám mohla hodit.
Rozhlédnu se kolem sebe...
No ták,přeci nejsem začátečník.
Ve tváři se mi objeví vráska,jak se začínám mračit...

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Yavin IV-Akademie

Na Edgarově tváři se objevil smutný úsměv. Tu kartu asi nenajdeš, ač se skláním před tvými schopnostmi, v tomto směru jsem a budu hluboký pesimista. Vím, že nejsi začátečník a tvé spojení se Silou se již rovná nadprůměru, ale ti co tady byli, bohužel pro nás, nebyli žádní amatéři. Ti rozhodně věděli co hledali.

Edgar však vzápětí vztyčil palec. Ale mám dojem, že tu kartu najdem. Sedl si vedle tebe na postel a začetl se do deníku, který předtím vylovil. Jak postupoval stránkami mohl jsi sledovat, jak se Edgar mění v lidského chameleóna. Střídavě rudl a bledl. Když konečně skončil, rovnala se jeho barva zkaženému salámu. Musíme na Caridu, výstava počká... Vyrazil ze sebe, v očích měl divoký, uštvaný výraz a v jeho hlase byl slyšet stín hněvu.

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Yavin IV-Akademie

Edgare! Nechceš mi něco říct? Alespoň co jsi se tam dočetl.
Zvláštní,nikdy jsem na něm neviděl takovou reakci jako teď.
Vstanu opět z postele a pobídnu Edgara,ať vyrazíme...
Pojď tedy příteli a povídej co jsi se tam dočetl,není ve zvyku že tě vydím tak rozrušeného.
Jdu pomalu ke dveřím,které se se zasyčením otevřou,otočím se abych zjistil,jestli Edgar už vstal a následuje mne...
Cítím narušení v síle,ale nemohu ho identifikovat.
Edgare,cítím že tu není něco v pořádku!?

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Yavin IV – Akademie

No, asi máš pravdu, protože většinou beru prášky na uklidnění, takže to není vidět… Pokusil se Edgar o vtip, i když bylo jasné, že to asi neprojde. Mandras sloužil u speciálních Imperiálních jednotek a za času války pomáhal Rebelům a zachránil mi život…

Edgar teď už běžel. Evidentně si myslel, že ti něco dluží Freyte. Teď už mu rozumím. Edgar vběhl do hangáru. Berem Jestřába a R-5? Zbytek vysvětlím potom… Edgar byl tak emočně napnutý, že hrozil každým okamžikem výbuchem.

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Yavin IV-Akademie-hangár

To snad né,to není ani on.
Edgare zpomal. Nevyřešíš tím nic pokud se budeš nervovat. Jestřáb je připraven a R-5 také! Ale ty se uklidni,Mandrasovi už život nevrátíme,takže se uklidni a nasedni do Jestřába.Jeho jméno očistíme,ale né jako pochodující armáda skázy!!!
R-5 startuj motory!
Nasednu do Černého Jestřába a požádám o povolení ke startu...
Nevím co mi Mandras dlužil,vždyť by to mělo být naopak. Pokud si vzpomínám,byly jste to vy dva,kdo mě a mého mrtvého mistra dostal z Nkllonu. O ničem jiném nevím!
Čekám na potvrzení a povolení mého startu,pak vyletím z hangáru,jako blázni co létají na kluzácích...dosáhnu vzduchoprázdna,kde nastavím kurz na Caridu...
Tak jdeme na to kamaráde,už jsi klidný?

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Cesta na Carridu

Jo... Ozval se vzadu Edgarův hlas, ale vzápětí i nesouhlasné zahvízdání R-5. Vstoupili jste do hyperprostoru a ty ses mohl nyní teď plně věnovat Edgarovi. Našel jsi ho ve společnosti R-5. …Nemůžu ho tam poslat, chápeš to? Vysvětloval právě Edgar droidovi, který odmítavě pípal. K ČERTU S PROROCTVÍM TY HLOUPÁ PLECHOVKO! Rozkřičel se Edgar, když tě však spatřil hned se uklidnil.

Á náš pan pilot, musím uznat, že jsi z toho hangáru vystřelil, jak kulka, to chce pochvalu… Pokoušel se svůj výstup zamluvit Edgar. R-5 jen nesouhlasně pootočil kopuli a nabídl Edgarovi svou šokovou paži. Ten se skácel na připravenou židli a R-5 jen vesele zahvízdal.

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Cesta na Carridu

Tak vy dva a ven s tím!
Přísně se postavím nad Edgara a podpořím ho,aby se neskácel po tom šoku...
Slyšel jsem něco o proroctví,můžeš být ke mě konečně upřímný?!To proroctví je to co v tobě rozpoutalo tvou mrzutou náladu,co už máš několik dní! Né já,možná tě znervozňuje to že jsem silnější a silnější a spojuješ si to s tím,takzvaným proroctvím,ale to je teď vedlejší!Mluv!Jsme přeci přátelé!
Až chvilku po tom co jsem dopověděl a než Edgar řekl první slovo jsem si uvědomil,že jsem na něj křičel...
Co je to? To také neznám,zlost nepouštím mimo svou kontrolu,ale tentokráte...
Nestačil jsem dokončit myšlenku...

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Cesta na Caridu

No tak, já nejsem hluchej, jen jsem byl trošku v šoku… Edgar vrhl zlostný pohled na R-5, který se demonstrativně otočil zády a odjel do neznámé části lodi. No, tak fajn… Vzdal to Edgar. Nejdřív mi ale řekni, co si ty o mě myslíš… Edgarovi hořely oči jasným plamenem…

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Cesta na Carridu

Překvapila mne jeho otázka a vztek je už pryč...
Cože? Proč se ptá?
Edgare...
Povídám už klidným hlasem...
...neznám tvou minulost a skoro nic o tobě nevím,ale ke mě jsi se vždy choval přátelsky a na Akademii jsem poznal i že jsi velice nepříjemný,když se špatně vyspíš.
S lehkým úsměvem se na Edgara dívám,sedám si na druhou sedačku...
Tak povídej! Něco je v tobě a já to cítím,nevím co,ale vím že to tam je!

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Cesta na Caridu

Edgar ze sebe vydal dlouhý povzdech. Očima nervózně těkal zleva doprava, jakoby přemýšlel, kde by měl začít. Nakonec tedy přece jen začal, ovšem s novým povzdechem Asi ti už došlo, kdo tě před těmi pár lety donesl jako malé dítě k tvému strýci. Edgar se nuceně usmál a zahleděl se do země.

Chvíli trvalo, než se vzpamatoval natolik, aby mohl pokračovat. Když zvedl hlavu bylo vidět, že stěží zadržuje slzy. Je mi líto, že jsem částečně odpovědný za to, co teď prožíváš... Edgar zřejmě proto aby se uklidnil si začal broukat.
Střípky zrcadla
slepené jsou,
rozkážeš-li hned se rozsypou. Bez ohledu na prostor a čas rozkážeš-li,
slepí se zas...
Zarazil ses, ta slova jsi už někde slyšel.

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Cesta na Carridu

To mi už jednou říkala má matka,ale význam mi stále uniká.
Ty,ty a Mandras jste byly matkou určeni na mne dohlížet,dala mě vám když mne porodila a rozkázala vám mne vzít na Iridonii,předat mne strýcovy.Ale proč jsem vás nikdy neviděl? Proč jsi mi vše tajil a to i když jsem už od mistra Skywalkera věděl kdo jsem a kdo je má rodina!?
Opět začínám pociťovat vztek,tentokráte ho ale s lehkostí zvládám a spíše ho naznačím Edgarovi...
Edgare,jsem tvůj přítel,co předemnou všichni skrýváte? Na co nemám přijít,mistr Katarn mě spíše jen kontroluje než aby mne cvičil,tak jako ostatní padawany.Mám pocit že pouze sleduje mé jednání,ale učím se hlavně sám a to dokonce,když jsem začal studovat vyžší tajemnství síly.Všichni kolem mě mluví v hádankách.Pověz...co to znamená!?
Má poslední slova mě samotného zarmoutila,mé oči najednou hledí do prázdna,jakoby na ducha...

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Cesta na Caridu

Edgar se v sedačce neklidně ošil a uhnul tak před tvým zvídavým pohledem. Freyte… Odhodlal se Edgar konečně. Znáš proroctví o tom, kdo nastolí rovnováhu Síly? To proroctví, jež se vyplnilo činem Anakina Skywallkera? V oné části lodi nastalo takové ticho, že bylo dokonce R-5, jak zvědavě zapípal a přijel blíže, aby vás mohl slyšet…

Freyt

Příspěvek od Freyt »

Cesta na Carridu

Ano samozřejmě že ho znám,na to proroctví však není vzpomínáno řádem Jedi kladně.
Pozoruji a naslouchám pozorně jeho slovům,všimnu si jak R-5 přijíždí blíže,aby lépe slyšel...
Ale co to má společného se mnou Edgare?
Postavím se a začnu se procházet,jsem neklidný,ale nejsem rozzuřený...
Pokračuj,nechci to z tebe tahat jak z chlupaté deky,nejsem Imperiálec a nedělám výslech,i když to tak možná vypadá.Já jen čekám,že ke mě bude konečně někdo upřímný.
Opět si sedám na sedačku...

Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Cesta na Carridu

Edgar teď byl ještě klidnější, než předtím. Málokdo ví, že existovalo ještě jedno proroctví. Bylo o ztraceném chlapci, který zachrání a sjednotí svou rodinu… Edgar se odmlčel a mlčky tě sledoval. R-5 přejížděl po lodi sem a tam a neustále pípal…

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“