Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Když se už konečně úhybné manévry zmírnily, až ustaly, došlo mi, že už nejsme pod palbou. V tom případě nepotřebujeme veškerou energii ve štítech, ale dal bych jí do motorů. Rozhodl jsem se, že jim svůj návrh oznámím. Ostatně kapitánem lodi jsem já..

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

Teda, do pekne naštvaného hniezda mynockov sme teraz zapichli. poznamenal Treyy len čo zacítil Hanovu prítomnosť v kokpite. Len by ma zaujímalo, čo ich v tej bojovnosti a krviprelievaní poháňa.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Řeknu ti, nechtěl bych to zjišťovat...
Poznamenal jsem.
Měli bychom na to pořádně šlápnout, štíty už tolik nepotřebujeme.. Převeď energii do motorů, ať se jim trochu vzdálíme.
Očekával jsem, až astromech vykoná můj povel.. Pokud jej vykoná.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Droid spýtavo otočil kopulku na Treyya a potichu pískol. Urob to, R3. Han pravdepodobne vie čo robí... Na túto odpoved R3 preniesol energiu do motora a loď rapídne zrýchlila.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Fajn, jdu ještě zkontrolovat motory..
Šel jsem z kabiny zpátky k motorům, zbývala už jen chvíle do našeho přistání a já to chtěl pro každej případ co nejlíp doladit.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy už netrpezlivo vyzeral v kokpitu v nádeji, že zbadá prístav skôr ako R3. Jedným okom však stále sledoval pristávací vektor. Len tak zo zvyku.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
V půli cesty ke kontrole motorů jsem dostal pocit, kterej by Jediové nazvali jako něco jako ve spojitosti se Sílou.. Leia by už věděla, jak to pojmenovat, já tomu říkám "instinkt", zní to mnohem méně naivněji. Otočil jsem se a směřoval zpátky do kabiny.
Měli bychom přistát, nehledejte přístav..
Uviděl jsem pěkné místo v džungli.
Přistaneme támhle, bude to lepší, není tam moc místa, ale zvládneme to, ať mě ta plechovka pustí k pilotování.
Řekl jsem směrem k astromechovy.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Droid znova otočil svoju kopulku na Treyya a zahvízdal. Nepýtaj sa ako Rodian po uzávierke a urob to. Popravde, Treyyovi už droidove starostlivé otázky liezli poriadne na nervy.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Když plechovka poojedla od přístrojů, sedl jsem si konečně k pilotování a začal s lodí sestupovat. Navedl jsem Falcona mezi stromy. Otočil jsem se na Treyye.
Tak a jsme tady...
Popravdě řečeno, tohle byla zbytečná věta, ale co říct, když se vám nechce ani vylézt z lodi.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Tak hurá do práce. Nech sme odtiaľto čím skôr preč. povzbudzoval Treyy nezranenú posádku.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Jak řekl Treyy, vyšli jsme ven, měl jsem z toho divnej pocit a když jsem se podíval na Treyye, něco mi říkalo, že on taky. Sotva jsme udělali pár kroků, stálo u nás několik Ithorianů. Byli to bytosti, které měli hlavu ve tvaru kladiva. Někteří jim říkali "kladivouni". Podíval jsem se na Treyye v očekávání, že stejně jako Luke, bude i tento Jedi působit jako diplomat.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy zdvihol ruku na pozdrav. Uhm..zdravím vás. Radi by sme u vás nakúpili súčiastky, ak je to možné. povedal v neutrálnom tóne. Ithoriani mohli byť pod nadvládou Vongov.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Jeden z Ithoriánů vytáhl něco, co mi přípomínalo blaster, nejspíš byl jen upravený. Okamžitě jsem sáhl po tom svém, ale Treyy mě zastavil.

Todrias Falco

Obroa-skai

Sme.. prieskumníci a bádatelia. Poškodila sa nám loď a my hľadáme súčiastky. Na kreditoch sa môžeme doodnúť.
pokračoval v stále rovnakom tóne.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Nebudeme se domlouvat s těmi, kteří sem přivedli Vongy.
Konečně promluvil jeden z nich. Měl jsem dojem, že jeho ton byl razantnější, než na kolik sám vypadal.
Aha, takže my jsme přivedli Vongy... Fajn.
Čekal jsem, co Treyy vymyslí dál.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“