Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy zdvihol Landa a niesol/tiahol ho k lodi. Len čo sa Falcon priblížil, Treyy využil Sily a s Landom vyskočil vysoko na kryt. Vnútri ho však Lando privalil, ako tona tehál.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Podle toho, jak jsem slyšel Landa naříkat mi bylo jasný, že má zraněnou nohu. Otázkou bylo, jak moc. Podle toho, kolik systémů bylo poškozenejch, daleko nedoletíme.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy odniesol Landa do nemocničného krídla lode. Vedel, ako sa cíti. Stratil Lady Luck a bol nepríjemne zranený. To by naštvalo aj Jediho.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Droidům nevěřím, ale byl jsem zvědavej na Landa, tak jsem přenechal řízení jemu a šel se podívat. Našel jsem Treyye jak přikládá na zranění bactové obvazy.
Kam máme namířeno.
Zeptal jsem se do Landova skučení, ani jsem se nechtěl ptát, jak se cítí.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Dal som R3 pokyny, že keď zbadá väčšiu koncentráciu lodí, ktoré nie sú vongského pôvodu, tak nech ma informuje. Ošetril Landa, upratal veci a použité bactové náplasti. A ty, musíš odpočívať, ale inak budeš v poriadku. povedal so zdvihnutým palcom, avšak s úsmevom.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Jo, fajn..
odpověděl jsem. Moc fajn to ale nebylo. Lando byl zraněný, naše loď poškozená a my jsme směřovali neznámo kam...
Jak je, Lando? Přece jen mě napadlo se jej zeptat
Lando: Stejně, jako když jsi vyhrál v sabaccu Falcona, Hane.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Ale vtedy ti Vongovia nerozflákali nohu a nedýchali na päty. A podľa toho, čo som počul to bola z oboch strán poctivá hra. otočil sa na päte. Ak dovolíte, idem skontrolovať R3.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Podíval jsem se s dotazem ve tváři na Landa.
Lando: Jo, jen jdi...
Když Treyy zašel:
Co na něj říkáš, Lando?
Lando: Není to sice Luke, ale myslím, že je dobrý... Jen ta má noha, strašně bolí..
Tisknul si k noze obvazy.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy prešiel k droidovi a kľakol si k nemu. Máš niečo, R3? Droid zapípal smutnú negatívnu odpoveď. Myslel som si. Ale musíme veriť, R3. Určite sa nám niečo podarí nájsť.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Řekl jsem Landovi, že jdu do kabiny ty dva zkontrolovat. Důvod však byl poměrně jiný. Loď byla rozbitá a já jsem si nebyl tak úplně jistej, zda bychom měli letět někam daleko. Bylo to nebezpečné. Vzpomněl jsem si ale na náš přílet, kdy jsme spatřili část planety, která nebyla poničená. Dalo by nám to čas.
Přišel jsem do kabiny.
Treyyi, měli bychom se vrátit. Vzpomínáš na náš přílet? Ta část planety vypadala neponičeně, možná máme šanci, stačilo by jen trochu opravit loď a .. větu jsem nechal záměrně nedokončenou.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Ale iste. Tam máme väčšiu šancu nájsť nejaké súčiastky. Ty sa tu vyznáš, tak by si mohol skontrolovať, čo je poškodené. uvedomil si, že Han má úplnú pravdu. Takisto toho preskákal oveľa viac ako on a tak vedel, že dať na Hana znamená preč z problémov.

Kapitan.Solo

Millennim Falcon
Jen doufám, že nám budou Ithoriané nápomocni... Nevím, jak moc jsou technicky zdatní, ale vím, že nás nezabijí.. Mají ten svůj kodex života, nebo jak tomu říkají..
Šel jsem zkontrolovat na "můstek" hypermotory, s sebou jsem si nesl nářadí, ale přesto bych raději zůstal v kabině... Nebo ve střelecké věži, podle toho, jak to s lodí chvílema otřásalo pod výboji z děl lodí Vongů. Všechna energie teď nebyla předána do rychlosti, ale do štítů. Otázkou bylo, jak dlouho to vydrží.

Todrias Falco

Millenium Falcon

No, mal som priateľa Ithoriana a ten príliš neoplýval skúsenosťami s opravami lodí. Snáď to bol len ojedinelý prípad. Každopádne si s tým poradím.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Dal jsem se do prohlídky motorů, šlo to ale špatně, zvlášť když nějakej droid dělá s vaší lodí kousky, aby uhnul střelám...Doufal jsem, že už brzy přistaneme.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy zatiaľ kontroloval systémy. Raz musel použiť Hanovu taktiku a keď sa nepozeral, zľahka treskol po prístroji. Z červenej sa opäť stala upokojujúca zelená. Inak vypadali byť kupodiv v poriadku.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“