Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Sotva jsme se zastavili, přiletěl zášleh energie, který Treyy odrazil.
Falcon? Možná je schopen letu, ale určitě né rychlostí světla... Daleko bychom se odtud nedostali.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obora-skai

U štyroch mesiacov, toto je Obroa-skai. Musí tu byť aspoň jedna lodenica, prístav, hocičo. Ak má Falcon podsvetelné motory v poriadku, tak by sme niečo mohli nájsť. Treyy neveril, že po tom všetkom by to mali vzdať. Neveril, že je koniec.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Pokud ovšem vůbec vzlétneme...
neodpustil jsme si sarkastickou poznámku.
Rozhlídl jsem se kolem sebe. Pár přeživších obyvatel planety ještě bojovalo s Vongy, svůj boj však prohrávali. Naše loď byla kilometr odsud, což nebylo málo.

Todrias Falco

Obroa-skai

Musíme to skúsiť. Keď nič iné, tak si vezmeme zásoby na cestu a vyrazíme. Pre tých náročnejších je tu možnosť sabaccu. pozrel krátko na Landa. Hej, a čo môj droid R3?

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Droid? Tak na toho jsem uplne zapomnel! Jeste ze neni jako Lukuv droid,to by na nej zapomnenout neslo pomyslel jsem si.
V tom mi to ale doslo!
No jasne! Droid! Muzes mu dat nejak vedet, kde jsme? Premyslel jsem, jestli jsem u Treyye nevidel komlink.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy vytiahol signalizátor, ktorý vyrobil podľa Lukovho, ešte keď bol na Tatooine a dal signál droidovi. R3 sa zahlásil do komlinku, ktorý Treyy vylovil z vrecka. Funguješ, R3? Odpoveďou mu bolo urazené a rozhorčené zatrylkovanie.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Tak ty plechovce rekni, at pro nas prileti!
Byla to posledni nadeje.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa uškrnul a poprosil R3 o to. A Han ti odkazuje, že si plechovka. povedal nakoniec a neodpustil si široký úsmev. R3 zatrylkoval štipľavú odpoveď a zdvihol loď do vzduchu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Už jsem raději nic neříkal, přece jen ten astromech pilotoval mou loď. Několikrát vystřelil, takže zbraňové systémy fungovaly, to bylo dobře...

Todrias Falco

Obroa-skai

Hej, hej, hej! Pokojne! Je nám jasné, že bez teba by sme sa z tejto šľamastiky nedostali... upokojoval droida Treyy. Na obzore zbadal kostrbaté kontúry Falcona. Ledva však držal pokope.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Bylo mi zřejmé, že jak Lando, tak Treyy pozorují Falcon. Respektive to, jak vypadá..
Jo, udělal jsem na něm několik úprav...
Podotknul jsem suše. Ve skutečnosti jsem ale doufal, že se odtud dostaneme.

Todrias Falco

Obroa-skai

Žiadny problém, plne dôverujem tvojej lodi. povedal Treyy a v hlase mu zaznel náznak tak často používaného sarkazmu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
R3 zastavil kousek od nás, okamžitě jsme se rozběhli k tomu místu. Byla mlha a my slyšeli vykříky raněných a umírajících.. Nevnímajíc strach, zimu ani teplo.. nevnímajíc hluk záblesky laserů jsme běželi k lodi... V tom Landa zasáhli.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy inštinktívne zaľahol a plazil sa k Landovi. Bež do lode! Priprav ju na odlet! skríkol smerom k Hanovi.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Pozastavil jsem se nad zraněným Landem, Treyy měl ale pravdu, řešením bylo, abych zastavil co nejblíže nich a poskytl jim krytí. Vběhl jsem do Falconu, cestou jsem porazil astromecha a zasedl k pilotování. Navedl jsem loď těsně k těm dvěma a otevřel kryt, aby mohli vlézt. Všude byla celkem dost velká mlha, skoro jsem je ani neviděl.[/u]

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“