Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Lady Luck

Uh... čo teraz? Kde pristaneme?
spýtal sa Treyy cez komlink a očami pátral po známkach života. Mestách, alebo osadách.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
To byla skvělá otázka, zvlášť, když člověk neznal odpověď. Zapnul jsem skenování okolí, abych zjistil cokoliv abnormálního. Chvíli to trvalo. Moje senzory ukázaly notný kus odsud zvýšený počet lodí. Velkých lodí. Poslal jsem souřadnice Treyyovi. Myslím si, že nebylo potřeba slov.

Todrias Falco

Lady Luck

Treyy bez slova prijal súradnice. Potom sa však zamyslel a povedal. Si si istý, že je to tam bezpečné? Čo ak sú to Vongovia? Teraz si sám sebe pripomenul Threepia. U štyroch mesiacoch, už som ako on. Uhm.. zabudni na to, Han, nič som nepovedal.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Zmateně po ještě zmatenějších slovech Treyye, jsem se podíval na Landa. Vyměnili jsme si nechápavé pohledy, ale celou skutečnost přešly bez dalších slov. Navedli jsme lodě na kurz, který byl určený.
Ať je s tebou Síla, Treyyi.
Řekl jsem do vysílačky a podíval se přitom na Landa, který seděl vedle mě.

Todrias Falco

Lady Luck

Áno, aj s vami oboma. povedal neprítomne. Treyy sa zahľadel na približujúce sa miesto a rozmýšľal, aké to tam asi bude. Zahnal provtné obavy z možného stretu s Vongami a spoliehal sa na svoje diplomatické schopnosti.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
To, co se však objevilo před zraky Treyye, Hana či Landa však předčilo jejich očekávání. Tohle byl útok v plném rozsahu. Stíhačky střílely na poslední zbytky štítů, které měly město ochránit, dole se zračila bitva. Z vysílačky Treyye se ozvala sarkastická otázka:
Nějaké nápady? zeptal jsem se.

Todrias Falco

Lady Luck

Buďto zdrhnúť, alebo sa pripojiť k bitve. okamžite sa prebral s apatie. Osobne by som nedával prednosť ani jednému.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Ještě dříve, než jsem stačil odpovědět, všimnul jsme si, jak Treyy dostal zásah. Lady Luck sebou zatřásla a Lando se doslova vyskočil z křesla.

Todrias Falco

Lady Luck

Ak máte nejaké nápady, tam sem s nimi! zareval Treyy do komlinku a bol nútený spraviť úhybný manéver a vychýliť sa z kurzu. Všetky obrazovky na okamih po zásahu zhasli. Žiadam o povolenie opätovať paľbu! tieto slová boli namierené na právoplatného vlastníka tejto lode.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Zase jsem se snažil odpovědět, jenže nesoustředěnost jednoho okamžiku, kdy jsem sáhl po vysílačce se projevila v zásahu, který Falcon dostal. Z několika přístrojů se zajiskřilo.
Fajn, takže už je pozdě i na útěk... Díky, Lando. Při této myšlence jsem se podíval na Landa.
Musíme přistát, tady nemáme šanci, je jich tu příliš.

Todrias Falco

Lady Luck

Rozumiem, Han! Dokončujem pristávací manéver. zareagoval Treyy a striasol z rukávu pár iskier, čo vyleteli z potemnelého monitora.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Přistávací manévr, který Falcon provedl, však již neměl s elegancí nic společného. Loď se doslova "zapíchla" do země zhruba kilometr od Treyyovi.
Fajn pomyslel jsem si, tak to bychom měli
Podíval jsem se na Landa, zrovna se upravoval od našeho "ladného" přistání.
Lando: Seš vážně odborník na přistání, Hane.
Přehlídl jsem jeho kousavou poznámku a snažil se spojit s Treyyem. Vysílačka však nefungovala.

Todrias Falco

Lady Luck

Keď Treyy zbadal, ako sa Falcon najedol zeme, neubránil sa škodoraodstnému úsmevu. Dúfal však, že sa im obdivom nič nestalo a že aj loď je v poriadku. Z komlinku počul iba šum a praskot. Nevedel, na akej strane je chyba, ale nemalo zmysel to zisťovať. Vybral sa von z lode.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Musíme rychle odtud, Lando, než nás rozstřílí!
Zvedl jsem se z křesla, stejně jako Lando a oba dva jsme co nejrychleji vyběhli z lodi. Venku zuřila bitva, vzduchem létaly výboje.
Snad je Treyy vpořádku..

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy tvrdo dopadol na zem, ale nedbal na bolesť v hrudníku. Posledný výstrel ho takmer dostal, nebyť Sily, ktorá stála pri ňom. Bol však na otvorenom teréne a nemal sa ako kryť. Prehltol ostrú nadávku, vyskočil na nohy a bežal ďalej.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“