Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Bojím se, že ten nám nepomůže. Řekl jsem s náznakem rezignace v hlase.
Víš, že nemá rád politiku, už jednou se po hádce s Mon Mothmou v Alianci stáhl do ústraní.
Hyperprostor výřil všude kolem nás, napadlo mě, že jsem za celou dobu naší cesty neměl nic víc, než několik výživných tyčinek, stejně jako Treyy. Otázkou bylo, zdali jsme si taky vzali něco jiného.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

No, hlavné bude prežiť Fey´lyu. smutne poznamenal. Ak dovolíš, pôjdem si na chvíľu ľahnúť, aby som na to nabral sily. povedal, akoby žiadal povolenie. Jemu samému to tak vyznelo.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Jo, jasně.. Jen jdi. Měl jsme zvláštní pocit při této otázce, jakoby mě žádal o povolení, dost mi připomínal Lukeho ještě když byl mladým a naivním Jedim. Tenhle už je ale rytíř.. Rytíř, mistr... a kdo má větší slovo, někdy mi to připomíná politiku. Treyy již je to chvíle, co Treyy si šel odpočinout a mě nepřestala hlodat myšlenka, že bych se vydal za Landem.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy zašiel do salónu pre hostí a zložil sa na posteľ. Napriek okolnostiam bolo príjemné odpočívať v horizontálnej polohe. Dokonca tak príjemné, že o chvíľu zaspal. Tentokrát bezsenným spánkom.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Motory Falconu přešly na podsvětelnou rychlost.
Zadal jsem parametry pro let na Bespin.
Snad tam Landa ještě zastihnu, rád bych si sním popovídal..

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyya zobudilo malé, sotva znateľné trhnutie lode. Posadil sa na posteľ a premnul si tvár. Nemal chuť sa pozerať na chronometer. Vstal a odpočinutý sa opäť vydal do kokpitu za Hanom.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Zrovna jsem dosedal na jednu z přistávacích ramp v Oblačnem městě. Měl jsem pocit, jako by se nic nezměnilo od doby, kdy jsem tam byl naposled. Tehdy jsem však prchal před Imperiem, teď před Vongy. Za sebou jsem uslyšel kroky.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Cestou Treyy ešte rozospatý vrazil do R3. Droid rozhorčene zatrylkoval a Treyy sa mu ospravedlnil. Prišiel do kokpitu a rozhliadol sa von z okna. Bespin. Vypadá to, že sa tu už veľmi dlhý čas nič nezmenilo. V mysli mu vytanula otázka, či na nich Lando zase niečo nechystá. Vtedy zmluva s Impériom a dnes zmluva s Vongami...

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Jo, zajímalo by mě, jaké postavení tady Lando má... Každopádně administrátorem je tu Lobot.
Nepřestával jsem sledovat jakýkoliv pohyb venku.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Myslíš, že ťa ešte spozná? Neviem, akú dobrú pamäť má tento model. Takisto jastril po nejakom pohybe na plošine. Smutné. Nikto nás nevíta.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Pamatovat si nás určitě bude..
Sotva jsem to dopověděl, na plošině se objevil Lando. Měl svůj plášť, který mu mírně vlál a stejný úsměv, snad jen par šedivých vlasů přibylo, což bylo důkazem postupu času.
Vidíš, nakonec přišel on sám.
Řekl jsem se zvednutým ukazováčkem.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Je milé vidieť tu známu tvár. Priznal sa. V týchto krušných časoch je asi aj on rád, že nás vidí.

Kapitan.Solo

Bespin
Scházeli jsme po rampě Falconu dolů a když Treyy tuto větu dokončil, myslel jsem si totéž. Když jsem ale viděl výraz, který měl Lando, napadlo mě rychle odtud zmizet. Došli jsme k němu.
Lando, rád tě vidím. Přátelsky jsme se poplácali po zádech.
Lando: Já tebe taky, ty starý pašeráku!
Jeho pohled spočinul na Treyyovi.
A tohle je Treyy Neers, je to Jedi... Řekl jsem.

Todrias Falco

Bespin

Treyy sa usmial. Rád Vás spoznávam, pán Carlissian. V prítomnosti ďalšieho muža Republiky, ktorého zásluhy siahajú hlboko do Hanovho mládenectva, sa cítil nesvoj.

Kapitan.Solo

Bespin
Lando si podal s Treyyem ruku, na jeho gestech však bylo znát něco, co se Landovi rozhodně nepodobalo. Byl nervozni, roztržitý...
Co se děje, Lando?
Bylo mi zvláštní, že nám ani nenabídl, abychom jej následovali dovnitř.
Lando: Co se děje? To se snad ptám já vás? Byly jste přece v systému Obroa-Skai? Jak to tam vypadá?
S nevyslovenou otázkou jsem pohlédl na Treyye.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“