Mise pro hrace Ryen Hobann-Prilis Mnoho Droidu

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
The Dig

Příspěvek od The Dig »

Turbovýtah
Dřív než výtah dojel dolů, jsem vyřezal díru do jeho stropu. Jakmile dojel, dřív než se otevřeli dveře, jsem vyskočil na střechu výtahu a čekal jsem než droidi přijdou prověřit proč se dal výtah prázdný do pohybu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Mistnost Generatoru

Drodi kteri byli asi stejne chytri jako tatooinska bantha se sli podivat do vytahu,ale kdyz nikoho nevideli vraceli se zpet

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Na tuto chvíli jsem čekal. Seskočil jsem zpátky do výtahu a pokropil droidy salvou do zad. Neměli žádnou šanci. Sic barbarské ale účinné

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Generator

Droidi padli na zem ale jedna strela letela pres celou mistnost kde se odrazila o cervenou cepel.
Vimun o nicem nevedel nebot mezitim co byl padawan ve vytahu ho objevili bitevni droidi a zahnali k jednomu pocitaci za rohem.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Mistře už jsem dole a mám takový dojem že předemnou stojí náš neznámy s červenou zbarvenou čepelí. Položil jsem ruku na svůj meč a čekal co se bude dít.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Generator

Vimun zlikvidoval droidy a rekl padawanovi udrz se co nejdele uz jsem na pochodu.

Mezitim si ten Sith sundal kapuci a bylo mu videt do obliceje byl to Mlady Zabrak.
Ted se rozebehl na padawana a zautocil na nej svym cervenym mecem na konci rukojete zakoncenym lebkou.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Z vytasení jsem kryl jeho útok. Ihned jsem jsem zaujal formu soresu a vykrýval další tvrdé útoky. Pomalu ale jistě mě tlačil spátky k výtahu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Generator

Padawan byl v uzkych bylo viditelne ze se nemohl rovnat sithovi tak silnemu jako byl tento.Konecne spatril mistra Vimuna jak skace se zazehnutou modrou cepeli.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Už bylo na čase.
Sithovy útoky byly stále tvrdší a tvrdší, snad jen zázrakem jsem je odrážel. Místnost ozařovaly záblesky vznikajíci srážkami mečů.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Generator

Kdyz mistr dopadl mel uz sith aktivovany druhy svetelny mec ktery po mistrovi hodil a neprestaval se pri tom koukat na Ryena.
Nahle Pustil Do Ryena blesky kvuli cemuz odletel do vytahu kde ted lezel opreny o zed.
Ted se jo mysl upoutala na mistra privovlal si svuj mec a zacal utocit.
Vimunovi se podarilo ho odstrcit na zem a odhodit na druhou stranu kde se Sith zvedl a obehl pryc.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Pokusil jsem se postavit na nohy. Záda mě bolely, ještě hůř na tom bylo moje roucho, které bylo z části spálené. Konečně jsme se postavil.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Mistnost Generatoru.

Doufam ze jsi v poradku. Zeptal se Vimun kdyz podpiral padawana
Do mistnosti se zacali hrnout Droidi a zase droidi Bitevni a hlavne zde byli 2 droideky se zapnutym stitem.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Getting in the trouble Rychle jsme zvedl svůj světelný meč ze země. Tohle se mi vůbec nelíbí.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Mistnost Generatoru.

Padawane bez se podivat do vytahu jestli tam nejsou na polici nejake granaty rekl Vimun zatim co vracel strely zpet na Droidy.
U vytahu se zacal delat pulkruh pres ktery se zatim zednej droid nedostal.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Mistnost Generatoru
Mistře, v tom výtahu žádná police není...
Tohle vypadá hodně moc špatně.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“