Jednoduše, většina z vás ví že barvím, modeluju a pár dalších věcí, tak jsem si řekl, že když už občas postuju x-wingy, tak že sem budu házet i barvení a modelařinu. A čím začít, než asi tím nejzajímavějším a tím je diorama Constantina (DC/Vertigo), komiksové postavy, kdo chce, tak google (Constantine/Hellblazer, je i seriál a film).
O co jde. Mám velkou základnu, 12 cm v průměru, víko od kanálu, pouliční lampu, telefonní budku a miniaturu Johna.
John v krabičce.

Vybalen, druhá ruka někde leží.

Seznamuje se s prostředím. Constantine se většinou odehrává kolem Londýna, nebo v Anglii, (film byl v LA) bohužel víko i budka mají Gotham City, kde operuje poslední dobou když potřebuje Batman, Super a WW zachránit (to je často).

Budka, kterou teď vyřezávám a trochu mi u toho šibe, protože to moc nejde. Je to málo prořezaný a druhá strana se trhá, ale te to půjde.

Co se bude dít dál. Dodělám budku a lampu (není hotová), rozvrhnu jak to bude vypadat na podstavci a pak začnu s jeho modelováním. Nacpu tam dost hmoty a udělám chodník, kde bude lampa a budka. Rozvrhnu silnici, kde dám přechod a někde umístím Constantina a kanálem tak, aby byl dominanta scenerie on a ne křoví. Tak uvidíme, jak to dopadne.
Nezapomeňte přidat své komentáře... vesměs kritické.