Povolání: Klonový voják (Republika)
Hodnost: Kadet
Rasa: Klonovaný člověk (vzor Jango Fett)
Planeta naklonování: Kamino
Životopis postavy:
Naklonovali mě na Kaminu v první vlně klonových vojáků, která se později účastnila boje na Geonosis. Na Kaminu jsem byl průměrný voják, ale nadprůměrně technicky nadaný. Později jsem byl převelen do Výcvikového střediska polních inženýrů, a i tam jsem mírně vynikal.
Hlavní zbraň: DC-15a
Záložní zbraň: DC-15s a vibronůž
Styl boje: Defensivní, snaží se aby jej nic nemohlo zaskočit, a rád útočí ze zálohy, případně využívá cokoli v krajině (odstřelování skal, nařezávání stromů)
Schopnosti: Technické nadání, dokáže spravit cokoli od příručního blasteru po dělovou loď (pokud není v rozkladu

Vzhled: Rázné rysy jako Jango Fett, přes pravou polovinu tváře má vytetován znak Republikové armády, má poněkud hlubší hlas než ostatní klonové (někteří tvrdí že je to tím jak dýchá motorové plyny když se hrabe v nějaké lodi)
edit:
takže vypadá nějak takhle

Poznámky: Touží po členství v 501st legii jako bojový inženýr a touží po získání kapitánské hodnosti
Charakteristika: Přátelský, mírně škodolibý, chladnokrevný, upovídaný
Rozsah znalostí o SW: Star Wars Trilogie i Prequel Trilogie, TCW všechny série (a doufejme že brzy i ta pátá

Odhadovaná častost hraní: Jedenkrát denně, mimo nějaké zvláštní případy
Kontakt: skype: wrench.spade ICQ: 613227537 E-mail: benjamin.dormio@gmail.com Jabber: jeremys@jabbim.com