Jméno: Kay Amberion
Povolání: voják CIS
Hodnost: kadet
Rasa: Wroonian
Rok narození: 40 BBY
Planeta narození: Saleucami
Životopis postavy:
Kay se narodil na kolonii na Saleucami v době, kdy planeta byla ještě svobodná. Po pěti letech od Kayova narození však Saleucami upadla pod kontrolu Techno Unie, tedy společnosti, která v budoucnu zasáhne do Klonových válek. Zde pracoval i jeho otec do doby, než po těžkém pracovním úrazu musel opustit své místo a byl upoután na repulzní křeslo. Krátce poté opustila rodinu Kayova matka, jež si našla milence kdesi na Coruscantu. Nemohoucí otec nemohl uživit sebe a syna a proto Kay začal pracovat rovněž pro Techno Unii již ve svých 9 letech.
Když mu bylo 17 let (jeho otec umřel před 2 roky), rozhodl se zanechat práce obyčejného mechanika vesmírných lodí a jeho cílem bylo nechat se naverbovat do armády CIS. Nikdy příliš neobdivoval myšlenku Separatistů, ale v kariéře vojáka viděl šanci, jak opustit domovskou planetu, kde jej teď už nic nedrželo a Kay moc chtěl objevovat nová místa v galaxii a možná si někde najít i partnerku. Techno Unie sice preferovala droidy jakožto prostředek pro válku s Republikou, avšak armáda potřebovala schopné důstojníky nebo profese, které nemohly provádět droidi. Mezi veliteli armád byli často Skakoané, tedy představitelé stejné rasy, jako byl Wat Tambor, čelní představitel Unie. A Kay si jej vzal za vzor a hodlal udělat kariéru přinejmenším takovou, aby se dostal na vyšší místa a mohl usktečnit své sny...
Hlavní zbraň: DC-15A (blasterová puška, používaná vojáky Republiky)
Záložní zbraň: SE-14 (blasterová pistole)
Styl boje: důrazný (razí heslo "nejdříve střílej, pak se ptej...")
Schopnosti: jako bývalý mechanik vesmírných plavidel toho ví hodně o technice, létat se však nikdy neučil
Vzhled, poznámky: výška 172 cm, váha 81 kg - menší, postava středně vypracovaná, černé dlouhé vlasy pod ramena nosí sepnuté, obyčejně nosí černé brýle a bývá zarostlý, charakteristickým znakem je tetování na zádech - znak Techno Unie. Je příjemý společník, veselé povahy, vtipálek. Není žádným svůdníkem, ale ženy jej pochopitelně zajímají...
Rozsah znalostí o SW: několik knih, celá filmová sága SW, seriál The Clone Wars, encyklopedie ras SW a Wookiepedia
Odhadovaná častost hraní: 2-5 odpovědí týdně (záleží na okolnostech, ale nabízím spíše volnější hraní pro moderátora, který nevyžaduje časté odpovědi)
Kontakt: RostaKala@seznam.cz
Poznámka: Jelikož se po srazu AS chystá nový konkurz na modera, nabízím se případnému budoucímu kandidátovi (pokud současný stav moderátorského sboru neumožňuje nabírání nových hráčů...)
Kay Amberion (East.Wood)
Moderátor: Moderátoři
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Kay Amberion (East.Wood)
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kay Amberion (East.Wood)
Pokud ti to nevadí, vezmu tě 

Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...

- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně mi vyhovuje moder s minimem času - jsem na tom podobně...
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Ok, buď pozdě večer, nebo zítra odpoledne
Růži poznáš dvěma způsoby.