*Druhú postavu v tomto období mi povolil MrTukan!*
Meno: Stanley Venis
Titul: Padawan
Rasa: Človek
Rodná planéta: Dantooine
Doba hrania: Začiatok Mandalorianskych Vojen
Životopis: Stanley bol zo začiatku dieťaťom ako každý iný. Jeho hrdý rodičia z neho chceli vychovať dobrého podnikateľa a venovali mu veľa lásky no neskôr menej času. Jeho rodičia vlastnili obchod v jednom mestečku so zmiešaným tovarom kde sa Stanley neustále motal a túlal. Keď sa im veľmi dobre obchod rozbehol, chceli rozšíriť portfólio a mali tam naozaj slušný výber od potravín až po menšie (výzorovo špecifické) blasteri ale mali málo času a nevedeli sa tak venovať malému Stanleymu ako zvykávali.
Keď mal Stanley 6 rokov, došli rytieri Jedi kvôli vyšetrovaniu jednej vraždy ktorá bola vykonaná basterom z jeho obchodu. Vtedy v ňom vycítili citlivosť na Silu a rodičia keďže mu nevedeli venovať toľko času, súhlasili, aby ho odviezli do Enklávi. V Enkláve bol celkom obľúbený v kolektíve a mal veľa známych, no najlepších priateľov mal celkom troch. Bola to ich taká malá neposlušná partia. Rob Jast, chlapec tiež z Dantooine, Dann Julg, Rodian a Nina Salas, charizmatická tiež ľudská baba. Nakoniec sa jeho majstrom stal starší majster, Jinn Chaar ktorý bol veľmi priateľský a milý a s ktorým mal Stanley tiež veľmi dobré vzťahy lebo sním sa mohol porozprávať prakticky o čom len chcel.
Svetelný meč: Jeden jednočepeľový
Farba čepele: Modrá
Štýl boja: Soresu, Ataru
Schopnosti: Veľa jazykov, dobré sa vie vyjadriť, presviedčania
Schopnosti ako Jedi: Skoky, zrýchlenie, zdvíhanie predmetov (pokročilí), odstrčenie, pritiahnutie
Poznámky:
Výzor: Približne 170 cm, hnedé vlasy, hnedé oči, vyšportovaný
Povaha: Impulzívny, niekedy má problém poslúchnuť majstrov, rád pomáha, vždy dychtí po štúdiu
Znalosti SW: Stará aj nová trilógia, serial The Clone Wars, Hry Star Wars Jedi Academy a Jedi Outcast,, SW The Force Unleashed, Knihy SW Darth Bane - Cesta zkazi, SW Darth Maul - Lovec ze Stinu, ....
Stanley Venis (Atalon)
Moderátor: Moderátoři
Stanley Venis (Atalon)
Keď Egypťania dokázali postaviť pyramídy bez strojov, ty minimalne dokáže postaviť svoj biznis bez výhovoriek!
Re: Stanley Venis
Zdravím, pokud nic nenamítáš, tak se tě ujmu.
Co se tvé přihlášky týče, nemám žádné námitky, jen několik otázek. Které se vlastně dají vměstnat do jediné. Jakou máš představu o budoucnosti Stanleyho Venise?
Především by mě zajímaly následující věci, ale samozřejmě i cokoli dalšího. Z volby tvých schopností to totiž vypadá spíše na diplomatické směrování, ale tvé schopnosti v Síle jsou zase spíš pro aktivnější zaměření. Potom ve svých schopnostech jsi uvedl jako pokročilou, telekinezi, mám to chápat tak, že se na ní Stanley zaměřuje? A jako období jsi napsal začátek Mandalorianských válek, proto by mě zajímalo jakou máš představu o Stanleyho zaměření a případné roli v této válce?
Co se tvé přihlášky týče, nemám žádné námitky, jen několik otázek. Které se vlastně dají vměstnat do jediné. Jakou máš představu o budoucnosti Stanleyho Venise?
Především by mě zajímaly následující věci, ale samozřejmě i cokoli dalšího. Z volby tvých schopností to totiž vypadá spíše na diplomatické směrování, ale tvé schopnosti v Síle jsou zase spíš pro aktivnější zaměření. Potom ve svých schopnostech jsi uvedl jako pokročilou, telekinezi, mám to chápat tak, že se na ní Stanley zaměřuje? A jako období jsi napsal začátek Mandalorianských válek, proto by mě zajímalo jakou máš představu o Stanleyho zaměření a případné roli v této válce?
Chcel by som byť niečo na spôsob Konzula Jedi že využíva aj boj ale aj diplomaciu.
Zameranie môže byť na tej telekinéze.
Predstava o budúcnosti no.... pokiaľ by sa to dalo, tak by som chcel byť na úplnom začiatku vypuknutí vojen. V časoch Padawanského masakru na Taris. V podstate vtedy keď Malak a Revan volajú do bojov Jediov a napokon sa vybrať do boja proti Madalorianom.
Zameranie môže byť na tej telekinéze.
Predstava o budúcnosti no.... pokiaľ by sa to dalo, tak by som chcel byť na úplnom začiatku vypuknutí vojen. V časoch Padawanského masakru na Taris. V podstate vtedy keď Malak a Revan volajú do bojov Jediov a napokon sa vybrať do boja proti Madalorianom.

Keď Egypťania dokázali postaviť pyramídy bez strojov, ty minimalne dokáže postaviť svoj biznis bez výhovoriek!
Výborně, tady je výcvik:
Kód: Vybrat vše
http://www.forceacademy.net/hra/viewtopic.php?f=23&t=3611