Stejně jako každé ráno jsi se probouzel ve svém bytě na Coruscantu. Nebylo to nic extra, ale neztěžoval jsi si. Navíc v dnešní době, co by za to obyvatelé planet ve Vnějším okraji dali. Dnes, několik týdnů po bitvě o Geonosis, o které jsi dozvěděl se zpožděním poté, co jsi se dostal z Aleenu.
Po chvilce se ozvou zvuky tak typické pro tvého protokolárního droida, jenž nedlouho poté vstoupí do tvé ložnice.
Dobrý den, vyspal jste se dobře?
zeptá se tě droid a počká na tvou reakci, aby pokračoval dál.
Mám vám vyřídit zprávu od Zira Desilijica Tiureho, že se u něj máte co nejdřív stavit. To je vše pane, přejete si ode mě ještě něco?
vyřídí ti zprávu od tvého zaměstnavatele, dá-li se to tak říci, který pro tebe má zřejmě první úkol od doby, co jsi se vrátil z Aleenu. Z Aleenu, na kterém jsi ztroskotal, ztratil přítele, loď, vybavení a jeden rok života. Musel jsi začít tedy od začátku.
---------------
Takže co od tebe chci? Můžeš začít popisem své ložnice, nebo celého bytu a svého protokolárního droida, pokračovat můžeš vzpomínkami na Aleen. Samozřejmě můžeš zmínit své dnešní myšlenky a popsat co budeš dělat do setkání se Zirem (snídaně, sprcha, …). Děj lehce posuň až k setkání se Zirem (ideálně aby jsi to stopl před jeho palácem). Nejvíc by jsi mi udělal radost, kdybys napsal vše, co jsem zdě zmínil
 a nedopouštěj se základní chyby – hraní za jiné postavy.
 a nedopouštěj se základní chyby – hraní za jiné postavy.