Jméno: Roman Arad'as
Titul: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta narození: Coruscant
Životopis před příchodem postavy do řádu: Stejně jako většina padawananů si nepamatuji jak jsem se do Chrámu dostal. Byl jsem ještě moc malý.
Barva čepele: Modrá.
Světelný meč: Klasický tréninkoví.
Styl boje se světelným mečem: Stejná jako Qui-Gon Jinn.
Schopnosti: Diplomacie.
Schopnosti jako rytíř jedi: Základní.
Poznámky: Vynikající v boji při vzájemném krytí zad, tedy ve dvou.
Kontakt: ICQ - 345824274
Roman Arad'as(Jordi Linx)
Moderátor: Moderátoři
Roman Arad'as(Jordi Linx)
Naposledy upravil(a) RomanArts dne 21.2.2008 11:37:42, celkem upraveno 1 x.
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
Životopis: nějak popsat, co bylo než jsi se dostal do řádu, alespoň pár řádků, jsem si jistý, že na něco přijdeš
Styl boje se světelným mečem: Doplnit, alespoň jednu z forem, každý má nějakou svoji oblíbenou, odkážu na archív mandaloriánských válek, kde je většina základních forem popsána
Schopnosti: Sem doplnit schopnosti, jež budeš mít jako padawan(u většiny se objeví nějaká, kterou užívají více, třeba i obyčejný odhození Sílou)
Poznámky: Něco v čem vyniká tvůj charakter(pilotáž, technika, diplomacie, nebo klidně i popis osoby)
Kontakt: ... bez toho se obejdu, páč jsi tady skoro pořád
Styl boje se světelným mečem: Doplnit, alespoň jednu z forem, každý má nějakou svoji oblíbenou, odkážu na archív mandaloriánských válek, kde je většina základních forem popsána
Schopnosti: Sem doplnit schopnosti, jež budeš mít jako padawan(u většiny se objeví nějaká, kterou užívají více, třeba i obyčejný odhození Sílou)
Poznámky: Něco v čem vyniká tvůj charakter(pilotáž, technika, diplomacie, nebo klidně i popis osoby)
Kontakt: ... bez toho se obejdu, páč jsi tady skoro pořád

Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.