2. Mise pro Dash Spience(Alpha-63 Dash)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Togoria, Chodby pevnosti:
Tříštivý granát spočívá v tvé ruce pouze krátký moment, než si to zamíří přímo ke čtveřici droidů. Dopadne přesně mezi dvojici nalevo, která se okamžitě rozloučí a je vyřazena z provozu. Menší poškození schytá i další droid vedle, když mu výbuch poškodí pohybuschopnost jeho nohou, takže se k vám nemůže řádně otočit. Ale k tomu mu společně s Sidem nedáte šanci, stejně jako poslednímu zbývající mu droidovi. Krátká radost z rychlého vyřízení čtveřice droidů vyprchá, když se z jejich směru vynoří další droidi. Nejprve další čtveřice B1-ček a hned za nimi dvě B-2ky s dvojicí B-1ček. Žádný z droidů neváhá a začne pálit vším co má k dispozici vaším směrem, takže po několika výstřelech jste nuceni pomalu ustupovat vzad.
Co teď pane ? Zdá se, že tamto byl pouze zadní voj připravený posílit. Takhle nevíme, kolik jich tam ještě může být.
podotkne Sid, který stojí vedle tebe a taky se snaží vystřelit, když dostane možnost mezi palbou nepřátel, která je však těžko prostupná.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Granát měl přesný účinek jak jsem potřeboval.Zbytek jsem sestřelil skvělou spoluprácí s Garem.Gar střílel na jistotu na tělo ale já se zaměřil na hlavy.Už jsem chtěl pokračovat když se vynořila další várka droidů.
Takže nic.
Začal jsem postupně ustupovat.
Tady 63ka jak ste na tom blížíme se k vám přesně neurčím směr ale měli byjste tam cítit úlevu droidů.Myslíte že byjste byli schopni se odsud nyní dostat?Každopádně poletí další granát tak případně pozor.
ZAvolám vysílačkou když ustupuji.ZAčnu odepínat granát abych ho hodil do toho chumlu byla by to dobrá a úlevná trefa.
Moc jich tam myslím nebude.Nejsem si jistý z kolika směrů se tam dá jít.
Pokud by stále chodili další droidi měl jsem plán použít toho Muuna aby jim rozkázal přestat teoreticky by ho měli poslechnout zatím je za Zaahanem takže ho enviděli.....
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Během svého ústupu jsi si přehodil svoji DC-15ku do levé ruky, aby jsi pravou mohl hodit granát, ale i tak mohl, sice o něco nepřesněji, přesto s nějakým tím zásahem, zaměstnávat postupující droidy. Snažil jsi se vyčkat na vhodnou chvíli a Sid se pokusil ti poskytnout, co nejlepší krytí, takže jsi neváhal a vrhnul granát správným směrem. Ke tvému zklamání bouchl o něco dřív, protože se jednomu z droidů povedlo jej zasáhnout, ještě před tím, než k nim doletěl. Přesto zredukovala pronásledovatele, alespoň o jednu B-1čku, kterou tlaková vlna od exploze vrhla přímo do palebné zóny jedné z B-2jek, která se nestarala, co se jí plete do cesty. Takže současná skupina pronásledovatelů se zůžila na dvojici B-2jek a dvojici B-1ček, které nyní kráčeli vedle nich.
Tady CC-2365, nemůžeme potvrdit, byli jsme nuceni ustoupit do místnosti a ostřelujeme dveře. Ale je pravda, že počet nabíhajících plechovek je nižší.
ozve se ti konečně klon, který se s tebou bavil i předtím a ty si jen domyslíš, že čekal, až bude mít trochu volnější ruce, než ti odpoví.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Výbuch se dost dobře nepovedl a o moc nepřátel neubylo jen jsme mohli trochu víc poodstoupit.
Sakra tohle se fakt daří.28čko proč tě musely zranit?
Myslím když my přijde zpráva od klona.
2365 držte pozici zkusíme se k vám dostat.Budte připraveni.
Zavolák klonovi a podržím o chvíli spoust dýl než obvykle abych trochu zaměstnal droidy.
Zahaane doved my Muuna.
ZAřvu za sebe zatímco zakleknu abych mohl líp mířit a dostal pár droidů.OPočkám až dovleče Muuna.
Hele můžeš jim rozkázat at přestanou?Jestli jo tak to udělej!!
Řeknu mu mjírně zvýšeným hlasem abych dal najevo důraz.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Zahaan pokrčí rameny a přivede muuna k tobě, zatímco se ti z vysílačky ozve odpověď.
Rozumím pane, budeme dělat, co se dá, ale bylo by vhodné, kdyby se vám podařilo dostat k nám rychle.
odpoví ti ještě CC-2365, než utne spojení, aby se mohl plně věnovat bránění jejich pozici, zatímco se k tobě postaví Zahaan držící muuna pevně za rameno, aby nemoh utéct.
Ne, mají jenom naprogramováno, aby na mě nestříleli.
odpoví rozklepaně muun, ale Gar si ho pozorně přeměří.
Lže pane, jak by jinak mohl přivádět vězně k výslechu ?
podotkne ostrým hlasem a namíří svoji DC-15ku na muuna, aby na něj virtuálně vystřelil.
To je jinak, já jenom dám příkaz o předvedení vězně a oni ho obklopí a vedou za mnou, obdobně jsou příkazy pro hlídání a odvedení do cely.
pronese muun a vyděšeně se podívá směrem ke Garovi, který si však už hledí své pozice.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nezdá se my to ale co? Něco musíme zkusit je to bud a nebo!
Chytnu si Muuna a postavím se za něj tam aby mně dokonale kryl.S vibronožem čouhajícím z brnění připraven mu kdykoli vrazit do zad kdyby mněl nějaký problém.
TAkže odvelíš je pryč řekni jim at ti z věznice někoho přivedou podle toho co si tady řekl by to neměl být problém ne?At ho přivedou do výslechový místnosti.
Ještě si přehodím DC-15ku tak abych jí mohl mířit na droidy.Kdyby to nevyšlo Muun my udělá štít.
VY budte připravení mně krýt kdyby se to zvrtlo.
Prohodím ještě za sebe přesvědčím se že sem mUunem dokonale zakrytý a vyrazím kupředu.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Muun na tebe jenom vytřeštěně kouká, ale ani necekne a je vidět, že by se nebylo překvapením, kdyby se každou chvílí zhroutil, ale přecejenom se doposud držel na nohou. Ostatní se mezitím připraví, zatímco lehce šŤouchne hlavní své pušky do muunovo zad a popoženeš ho dopředu kryjíc se za ním. Vyrazili jste pomalu kupředu a div, že jsi muuna nemusel tlačit před sebou, dokud jste se nedostali na dostřel oněch B-2jek. Ty sice chvilku váhali, ale nakonec své zbraně zdvihli vzhůru a čekali na rozkazy, stejně jako ostatní droidi.
Ness-sstřílejte. Ppotře-bujju předdvést vvězně z ccely 14 dododo vvýslechcho-vé mimístnosti.
vykoktal ze se muun a droidi si chvilku jeho rozkazy zpracovávali.
Rozumíme pane. Rozkaz provedeme okamžitě. Upozorňujeme vás však, že je tu nebezpečí poplachu.
odpoví automatickým hlasem droidem a odkráčí ve směru, odkud jste přišli a ty se natáčíš s muunem tak, aby tě nezahlédli a doufal jsi, že se zbytek týmu stihne schovat, což se jim nakonec povedlo, protože o chvilku později přišli nazpět. Sice jste se zbavili téhle skupiny, ale bylo jisté, že vaše kolegy pořád obkličují droidi z obou stran, z vaší už to však nebude tak velký počet droidů.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Muun my celou dobu ležel na prsním pancíři a já měl co dělat abvych ho dotlačil před B2ky.
Jestli se složíš tak ti ten nůž narvu do zad.
Vyhrožoval jsem v hlavě Muunovi, ale ten sice koktavě , ale přeci řek lco měl.Naštěstí vše proběhlo bez zdrhelů a já mohl Muuna zas předat Zahaanovi.Muuna to moc nepotěšilo ale Zahaan byl rád že mu může případně rozdrásat hrdlo co sem pochopil z jeho zamručení.
Dobrý tak těhlech jsme se zbavili, ted musíme dál.
Zavelím a náš útvar přejde zpět do formace jako předtím svižně ale opatrně postupujeme kupředu k našim klonům kteří tam zůstali uvěznění.S DC-15kou připravenou jsem psotupoval kupředu...

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vojáci vyčkali na tvůj signál a sešikovali se zpět do formace, zatímco muun čekal alespoň něco jako odměnu, za svoji 'dobrovolnou' pomoc. Ale po tvém bezváhavém předání ho zpět Zahaanovi od očekávání radši upustil. Jakmile byli všichni připraveni, tak jste opět vyrazili dál k pozici vašich kolegů. Netrvalo to dlouho než jste konečně dorazili téměř na jejich pozici, respektive na roh chodby, která k nim vedla. Opatrně jsi nahlédl za roh a spatřil ve vašem směru už jen dvojici B-2jek a čtveřici B-1ček, což nebylo nejhorší, což se však nedalo říci o druhé straně dveří, kde byla rovná desítka B-2jek a nespočetné množství B-1ček, kteří se všichni blížili směrem ke dveřím a chystali se vpadnout dovnitř. V současné chvíli měl tým vevnitř chvilku oddechu, ale nedalo se říci, že následující útok, který droidi chystali by byli schopni odrazit, i kdyby byl Alpha-28 v pořádku a mohl pomoci.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Pokračovali jsme dál za mručení Zahaana že mu nemůže rozsápat hrdlo.KDyž jsem uviděl tu masu těch droidů tak mně trošku víc zamrazilo.
Tohle je dost na nás.
RYchle jsem začal přemýšlet napadl mně trochu šílený nápad.V tuhle chvíli asi ten nejlepší co mohl.Vzal jsem si od Zahaana Muuna a schoval se za něj.
TAkže já tady s ním půjdu do té chodby střílet po něm nebudou v což můžu doufat.Až budu tak že si budu jistý hozením granátu hodím ho k nim a uvolníme vám palebné pole že zalehneme.Samozřejmně hned jak se zmátořím budu pálit také.
Podívám se na muuna a jeho vystrašený obličej.
Pokud tohle vyjde zaručuji ti že s tebou bude nakládáno dobře dokud do ttoho budu mít co mluvit.
Rychle zapnu komlink.
CC-2365 tady 63ka chystáme se k akci čekejte výbuch je tam moc plechovek zkusíme se k vám prostřílet.
RYchle sdělím a už s granátem v ruce za muunem zamířím s muunem ven do chodby.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Kloni i vyslanec Masara souhlasně přikývli a chystali, zatímco Zahaan se zazubil na muuna, ale bez dalšího vrčení nebo protestování ti ho nechal do péče a sám se šel připravit na tenhle útok.
Rozumíme Alpho-63, budeme připraveni a pokusíme se o podporu.
ozve se ti z druhé strany vysílačky CC-2365ka než opět přeruší spojení, zatímco ty se chopíš muuna a držíš ho před sebou, tak aby tě bylo vidět co nejméně a pro jistotu si už přehodíš DC-15ku do levice, aby jsi byl okamžitě připravený vrhnout granát, kdyby se něco pokazilo. Začali jste pomalu postupovat, ale droidi si vás zatím nevšimli, dokud jste nedorazili tak pět metrů za lini droidů z tvé strany, kteří se však neotočili.
Toto místo je nebezpečné dozorčí, doporučuju vám jej okamžitě opustit.
pronese B-2ka z protější strany dveří, která promluví směrem k muunovi. Rozhodneš se, že nadešel správný okamžik, uchopíš granát tak, že jej vrhneš co nejblíže chumlu B-2jek, potom odhodíš muuna k dolnímu rohu chodby a sám se schováš za jednu B-2ku před tebou, kterou zápěstním elektrobodákem vyřadíš jedním zásahem, takže rovnou získáš i štít, sice poněkud těžší, ale i tak. Jakmile se ti to povede, tak se snažíš co nejvíce uhnout stranou a zároveň střílet DC-15kou z levé ruky. Všichni droidi na téhle straně dveří už padli a ty z protější stříleli buď směrem k tvým kolegům nebo do těla B-2ky, kterou jsi používal jako štít.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Pomalu jsme se zase šourali v sebevražedném plánu proti mase plechounů.Ještě že maj tak omezenou mozkovou kapacitu....JInak už by z nás obou ted byl rozstřílenej mastnej flek....Jakmile začli droidi mluvit na Muuna začlo my to v hlavě šrottovat.
Dál ho už asi nepustí no snad to vyjde..
Mrštím granát a rychle srazím Muuna z palebné linie.B-2ka které jsem prohnal bodák hlavou působila jako skvělý štít.Jen byl ten problém že sem s ní měl co dělat abych jí udržel.Střílel jsem levačkou na droidy, ale moje střely se moc nesetkávali s užitkem.Sesunul jsem se ke stěne a opřel B-2ku tak že mně dokonale kryla.NElíbilo se my kolik je tam ještě droidů tohle se muselo řešit rychle....a rychle u mně znamená další granát.Ještě odvysílám na frekvenci aby mně slyšel i tým ve vnitř i mý partáci.
Házím tam další....
Křiknu a hodím mezi droidy další granát

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Chodby Pevnosti:
Jednal jsi rychle, stejně jako letěl i tvůj granát, který se nakonec neukázal jako jediný vržený, protože se přidal i jeden z tvých kolegů z týmu a exploze byla tentokrát mnohem přínosnější a řady droidů značně prořídli a zbývající padali k zemi hodně rychle. Nakonec to netrvalo tak dlouho, aby jsi mohl odhodit svůj těžký, značně ostřílený šťít a bez obav ze zásahu vstal. Na protější straně dveří nyní ležela impozantní hromada kovového šrotu, na které jsi měl nemalý podíl.
Alpho-63 ? Jste naživu ? Střelba ustala, ale nejsme si jistí, jak to dopadlo.
ozve se ti z vysílačky CC-2365ka a netrpělivě čeká na odpověď, zatímco k tobě dorazí zbytek tvého týmu a Zahaan se víc než ochotně chopí svého zajatce, který se mu rezignovaně podvolí a nijak se nebrání, zatímco zbytek týmu si kontroluje stav munice ve svých zbraňích, aby byli připraveni na další várku droidů, která jistě nebude daleko, protože pokud nebudou dostávat pravidelná hlášení, vyšlou sem nějaké droidy na ověření situace.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Hodil jsem granát a schoval se za droida.Ozvala se rána kterou jsem nepředpokládal.BYla o dost větší.Někdo se odemně asi začal učit jak se postupuje pod mým velením.Hned po výbuchu jsem se rychle zvedl a přehodil pušku zpět do pravačky takže jsem mohl pálit zase normálně a droidi oslnění výbuchy padali pod naší palbou a zachvíli nebylo po fungujících droidech zatím ani slechu.Zvednu se zpoza totálně roztřílené B-2jky.Když vidím jak na tom je říkám si jaktože jsem stále tu.
Gar jedna strana Sido druhá.
Rozkážu klonům když přebíjím.
CC-2365ko tady je 63ka.NEpřítel zatím eliminován.Jdu dovnitř.
Ještě pokývnu na vyslance aby šel semnou a vejdu do místnosti kde jsou klony rychle přejedu pohledem jejich stav a zranění.....
Snad bude 28čka schopen přepravy.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vzhledem k tomu, že jsi dal klonům vědět předem, že se chystáš dovnitř, tak měli zbraně sklopené a shlukli se okolo zraněného Alphy-28, kromě jednoho z klonů, který si snažil sám ošetřit ošklivě postřelenou ruku.
Jsme rádi, že vás tu vidíme pane.
odpoví ti CC-2365, když tě spatří a uvolní ti prostor, aby jsi mohl přistoupit k Alphě-28. Poklekneš u ležícího klona a zjistíš, že vzhledem k situaci je jeho stav stabilní, přesto však byl stále v bezvědomí a jeho zranění - četná postřelení například v hrudníku, ale i v končetinách a všiml si i několika čmouh na jeho helmě, ale to se zdálo v pořádku, protože nikde nebyla poškozena. Ale bylo jasné, že potřebuje odsud dostat a to pokud možno ve stabilním stavu.
Nevypadá to úplně nejlépe vzhledem k situaci Alpho-63, sice je stabilní, ale cestovat s ním v tomhle stavu pěšky by bylo hodně riskantní.
podotkne vyslanec Masara, když si i on prohlédne Alphu-28 a zdůrazní známá fakta.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“