Terras se znovu opřel do visílačky. Padawane buď ale stál připraven neví se jistě kdo to je!Ani jestli se vůbec budou snažit někoho zabít já pojedu se závodníkem v jeho kluzáku.
Řekl , mezitím se padawan dostal na východní tribunu kde se porozhlédl.
Jistě mistře budu ve střehu. Odpovím mistru Terrasovil. Budou někde v horních řadách napadlo mě a tak jsem se vypravil do horních řad.
Po chvíli pátrání se mi zdálo že sem zahlédl nějakého rodiana jak sedí s člověkem a o něčem se domlouvají. To by mohli být oni. Raději zkontaktuji mistra a poradím se s ním. A tak zavolám mistrovi: Mistře asi sem je našel ale nevím to jistě. Zkusil bych si sednout vedle nich a uvidíme co budou dělat kdyžtak jim mohu zabránit ve výstřelu. Co na to říkáte mistře? Zeptám se mistra a čekám na odpověď.
Můžeš to zkusit ale buď na pozoru může jich tu být mnohem více než jen dva muži.
Řekl Terras do kmlinku ze kterého bylo slyšet že se kluzák rozjel.
Hlásič:A konečně se dočkáme dlouho očekáveného závodu.
Řekl hlásič aby ho bylo slyšet.
Padawan se mezitím prodíral do horních řad na východní tribuně
Nebojte mistře budu na sebe dávat pozor. A provázej vás síla mistře. Odpovím mistrovi a prodírám se dál až k podezřelím. Tady se posadím ale sem klidný a snažím se být nenápadný.
Když si padawan přisedl uslyšel rozhovor dvou bytostí.
Rodian:Tak co myslíš že to vijde?
Člověk:Já newím udělal jsem vše pro to abychom to zvládli ale nevím.
Říkali si ty dva.
Deer poslouchal a rozhodoval se
To budou určitě oni půjdu ne nápadně za nimi a zjistím co mají za lubem.
Vstanu a chvíli po nich vyrazím. Po chvilce sledování skontaktuji mistra: Mistře buďte na pozoru podezřelí se někam prodírají davem. Jdu za nimi a budu je bedlivě střežit. řeknu tiše mistrovy.
Dva muži se zastavili před východem.
Rodian:Tak já jdu za Edym ty se stav u ni jasné?
Člověk:Jasně sejdem se tam.
Náhle se ozval komlink Padawane jak to jde?
Mistře mírná komplikace rozdělili se. Jeden chce jít za Edyem a druhý za nějakou ženskou. Nejmenuje se nějaký závodník Edy? Ale přesto bych raději sledoval toho kdo de za tou ženskou. Co vy na to mistře.
.....................................
Když se nikdo neozval padawan si nebyl jistý jestli by bylo správné jednat na vlastní pěst nebo jestli se má ještě jednou spojit s mistrem.
Neměl ale moc času muži se už vzdalovali
Když se mistr neozívá vyrazím za tím človekem a zkusím znovu po cestě navázat spojení: Mistře slišíte mě mistře... Přidám do kroku abych ho dohonil a čekám jestli se mistr ozve. Snad mi to mistr promine.
V komlinku bylo ticho.
Padawan virazil ještě rychleji a po několika minutové chůzi viděl jak se ten člověk baví s nějakou ženou.
Člověk:Tak jak jsme na tom?
Žena:Je nás 8 tak to bude něco
Cože je jich 8? To bude těžké. Měl bych zkontaktovat mistra nebo by to mohlo špatně dopadnout napadlo mě. Mistře ozvěte se prosím mistře.
Vyčkávám co budou dělat a čekám jestli se náhodou neozve mistr.