Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Dobrá správa bola, že aj keď boli otočené chrbtom k nim, tak podľa postoja zistil, že to nie sú Vongovia. Potichu to naznačil aj Hanovi.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Přikývl jsem na souhlas a čekal, než Treyy na prstech napočítal do tří. Vyskočili jsme z trávy a přepadli hlídku dvou strážců. Nebylo těžké ty Ithoriany přemoct. Během chvíle bylo po boji a my měli zbraně.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy si neodpustil podpichovačnú poznámku. Teda, nevedel som, že som taký dobrý. Vypadnime, skôr nech sa po nich začnú zhnáňať komplici. Avšak mal pocit, akoby stál oproti tisícke dathomirských čarodejníc.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Při Treeyově skromné poznámce o jeho schopnostech jsem se ušklíbl. Využil jen momentu překvapení, nic víc. Měl jsem daleko radši boj tváří v tvář, ale někdy jsem od toho musel upustit.

Todrias Falco

Obroa-skai

Dopadlo to celkom dobre. Ithoriani nemali ani jeden škrabanec, ale boli na takú pol hodinu zneškodnení.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Před sebou jsem uviděl budovu, která by mohla být hlavní. Ještě jednou jsem se podíval na vychlubačného Treyye a pokynul mu hlavou kupředu.
Možná tam drží Landa...

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy smutne zavrtel hlavou. Silou necítil vo vnútri nič živé. Ak tam bol Lando, tak sa pripravil na ten najhorší scenár. Uvidíme, čo tam nádjeme.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Bylo téžký být nenápadný, když nebylo po ruce nic, za co bychom se mohli alespoň schovat. Jako jediní lidé tady, to bylo ještě horší. Jediné, co hrálo pro nás byl fakt, že jsme tu zatim byli sami. Dostali jsme se k budově, ale byla zajištěná zevnitř. Takže tam přeci někdo musel být, zaradoval jsem se. Podíval jsem se na Treyye a čekal, až něco s tou zázračnou Sílou provede, aby otevřel.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy nahnal všetku Silu do pästi a obrovskou silou trafil do zámky. Dvere sa o trochu uvoľnili, ale Treyy sa skácal na zem. Poznámka: nikdy nepoužívaj ruku ako baranidlo... a trel si strnulú a sčervenalú ruku.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Kdybys chtěl někdy pomoct, stačí říct...
Skutečně jsem nevěděl, jak reagovat, myslel jsem, že zámek odemkne Sílou, nebo nějak tak, jak to Jediové dělaj, praštit do něj jsem mohl i já. Trochu mi v některých věcech připomínal Kypa. Vyšli jsme chodbou vstříc nebezpečí.
Myslíš, že tu někdo bude? Zeptal jsem se, když jsem viděl, že si Treyy nedělá příliš velké starosti s nenápadností. Ani zámek nerozbil příliš tiše.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa zmätene poobzeral. To neviem, ale nikoho som tu nezacítil. Ale treba byť opatrní. pošepol potichu. Ten zámok mohol vskutku vylomiť aj tichšie.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Fajn Postupovali jsme dál. Byl to sklad, to už poznal podle těch zásob jídla, nebo jak se to nazývalo, čím nás tu krmili. Hlad jsem měl, to jo, ale né zase takovej, abych si vzal něco takovýho. Už mi bylo zřejmé, že tady Landa nenajdeme. A vysvětlovalo to také, proč tu nikdo není. Kdo by hlídal sklad s bednama, v nichž se povětšinou skrývá jídlo.

Todrias Falco

Obroa-skai

Zrazu zacítil slabú, veľmi slabú známku života. Takú slabú, že z vonku nebola vôbec badateľná. Myslím, že niečo mám.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Něco? Zopakoval jsem nechápavě větu, kterou Treyy řekl, ovšem se značným podtonem, který si vyžadoval vysvětlení.
Zastavil jsem se uprostřed svého kroku a čekal, na další Treyyovi "pocity Síly". Snad to je Lando.

Todrias Falco

Obroa-skai

Niečo. Neviem čo. odvetil úprimne Treyy. Naozaj nevedel, čo to je. Možno len nejaký umierajúci mynock. A možno umerajúci Lando... pridal do kroku.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“