"Hehe, naše turbolasery si s nima poradí" zasmál jsem se a vletěl do hangáru. Vystoupil jsem a společně se spolupracovníkem jsme šli do řídícího centra...
Stíhačky které si ihned všimli že letíte do nějakého křožníku se rychle otočili ale to byl jejich konec několik rychlích zásahů a už se rozletěli do vzduchoprázdna.
Muž:Děkuji že jste se pro mě vrátil.
Řekl když došli do centra
"Není zač. Teď musíme vymyslet další cíl cesty" řekl jsem a přešel k ovládacímu panelu, kde jsem si prohlížel na obrazovce nějaké planety. "Jakou navrhujete?" zeptal jsem se a odvrátil zrak od monitoru k posádce.
Byl zde jen Tusken a Jawa.
Tusken:Nevím ale co třeba takovej Coruscant tam se určitě najde nějakej přádnej masakr.
Řekl a prohlížel si Jawawovu práci s plamenmetem
"Coruscant, hmm. Tam bych se až tak neukazoval, protože jsem am nedávno odstranil toho senátora, ale proč ne." řekl jsem a usmál se.
"Tak tedy kurz Coruscant, i když se obávám, že na orbitě na nás bude čekat menší uvítací výbor. Pro jistotu aktivujte všechny bitevní droidy, zbraňové systémy a štíty na maximum." rozkázal jsem a připravil loď ke skoku do hyperprostoru...
Tusken:Oddělal senátora hmm zajímavé ale slyšel jem že to bylo jinak.
Loď skočila do hyperprostoru.
Cesta trvala si 10 minut ale během ní se nic nestalo.
Když opustili Hypeprostor
Čekalo na ně překvapení nikdo tam nebyl
"A ja to teda bylo?" zeptal jsem se a přešel k oknu. "Tohle se mi moc nelíbí. Pořád zůstaňte ve stavu pohotovosti. Kdo se mnou poletí na Coruscant?" zeptal jsem se, nasadil si helmu a pomalu jsem se připravoval na odchod...
Nevím ale než jste mě najmuli na Tatoooine tak jsem byl v Mos Eisley.
Tam jsem slyšel o zabití senátora na republikovém křižníku někde na Orbitě Kasshyku ale nechci nic říkat vi to musíte vědět nejlépe.
Chvíli se odmlčel Jdu s váma.
K Tuskenovi se samozřejmě přidali SIthé
Coruscant
"Ano, to máte pravdu. Ale to, co předcházelo téhle události na Kashyyyku, se tomu docela vyrovnává." řekl jsem a společně jsme odešli do hangáru, kde na mě už z dálky pípal R4...
R4 sii už zase vlezl do stíhačky spolu s Andrem a Tuskenem.
Do druhé stíhačky vlezli Sithé.
Pak ještě do hangáru přišlo několik bojových droidů
A také lehcí droidi.
"Tak jo, jdeme na to" řekl jsem a nastartoval stíhačku. Za dvě minuty jsme zaparkovali na neplaceném parkovišti ve spodních patrech Coruscantu. Kolem parkoviště bylo plno hospod a podobných podniků....
Tak Andre a kam půjdeme teď jestli mohu doporučit tak kantýna uvnitř republiky je vyhlášená svými rvačkami vrahů a zlodějů
)Řekl Tusken a vistoupil se stíhačky.
Hned se u nich objevili také dva sithé
"Dobře. Půjdeme tam." řekl jsem a šel směrem k rohu, kde byla ta kantýna. Zrovna z ní vyhodili jednoho totálně zmláceného člověka. "Tak tady toho seženem hodně." pomyslel jsem si a vešel dovnitř....
Sithové vešli dovnitř kde shodili na zem jednoho muže který jím stál v cestě.
Tusken vešel do místnosti.
Ihned byl obdařen několika pohledy hospodských povalečů.
Jeden z opilců se na něj rozeběhl.
Tusken jen uskočil a probodl mu hrdlo vinronožem.