Výcvik pro Gnost Kohn
Moderátor: Moderátoři
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Urychleně jsem vstal a díval se kde jsou Shyrackové.
První ne mě letěl přímo na moji hlavu.Cože?To jsou tak inteligentní ,aby jim došlo,že tu masku potřebuji?
Když byl těsně předemnou skrčil jsem se,zvedl meč.Něco jsem trefil,ale jestli to byl můj cíl ,to jsem se neobtěžoval zjistit.
Vstal jsem ,rozhlédl se a viděl posledního Shyracka,začal jsem pomalu couvat a nespouštěl jsem z něj oči.
Urychleně jsem vstal a díval se kde jsou Shyrackové.
První ne mě letěl přímo na moji hlavu.Cože?To jsou tak inteligentní ,aby jim došlo,že tu masku potřebuji?
Když byl těsně předemnou skrčil jsem se,zvedl meč.Něco jsem trefil,ale jestli to byl můj cíl ,to jsem se neobtěžoval zjistit.
Vstal jsem ,rozhlédl se a viděl posledního Shyracka,začal jsem pomalu couvat a nespouštěl jsem z něj oči.
Korriban, jeskyně
Při tvém výpadu jsi Shyracka jen zranil. Slyšel jsi že jeho pleskání křídel je mnohem méně pravidelné. To jej však zatím nedělalo vyřazeným.
A to byl kapku problém, neboť jsi stál mezi nimi. Za zády jsi však měl toho zraněného, tedy o něco hlasitějšího.
Oba na tebe vyrazili zároveň, podle toho co jsi slyšel zezadu, tak zraněný letěl o něco níž.
Při tvém výpadu jsi Shyracka jen zranil. Slyšel jsi že jeho pleskání křídel je mnohem méně pravidelné. To jej však zatím nedělalo vyřazeným.
A to byl kapku problém, neboť jsi stál mezi nimi. Za zády jsi však měl toho zraněného, tedy o něco hlasitějšího.
Oba na tebe vyrazili zároveň, podle toho co jsi slyšel zezadu, tak zraněný letěl o něco níž.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Zraněný Shyrack letěl pomaleji tak jsem musel svůj plán upravit.
Pokusil jsem se bežet proti zraněnému.Když jsem byl blízko,vyskočil jsem a nohou se odrazil od jeho hlavy.
Předpokládal jsem,že se odrazím dost silně,abych mohl zneškodnit druhého.
Podařilo se mi to.
Když jsem letěl ani ne půl metru nad Shyrackem, natáhl jsem se a meč nastavil tak,abych ho trefil.
Zraněný Shyrack letěl pomaleji tak jsem musel svůj plán upravit.
Pokusil jsem se bežet proti zraněnému.Když jsem byl blízko,vyskočil jsem a nohou se odrazil od jeho hlavy.
Předpokládal jsem,že se odrazím dost silně,abych mohl zneškodnit druhého.
Podařilo se mi to.
Když jsem letěl ani ne půl metru nad Shyrackem, natáhl jsem se a meč nastavil tak,abych ho trefil.
Korriban, jeskyně
Otočil ses a vyrazil proti zraněnému Shyrackovi.
Plán ti začínal slibně, neboť to, že se mu odrazíš od hlavy, skutečně nečekal.
Ty jsi nadruhou stranu měl vadu v plánu, a tou se ukázal strop jeskyně. Pozapoměl jsi na strop jeskyně, a když ses plnou silou odrazil tak sis na něj, svými zády, rychle vzpoměl. Druhý Shyrak to však také nečekal a tak málem pod tebou podlétl.
Ale jen málem, neboť jsi mu dopadl na záda.
Nezdálo se že by věděl jak si s tebou poradit.
Otočil ses a vyrazil proti zraněnému Shyrackovi.
Plán ti začínal slibně, neboť to, že se mu odrazíš od hlavy, skutečně nečekal.
Ty jsi nadruhou stranu měl vadu v plánu, a tou se ukázal strop jeskyně. Pozapoměl jsi na strop jeskyně, a když ses plnou silou odrazil tak sis na něj, svými zády, rychle vzpoměl. Druhý Shyrak to však také nečekal a tak málem pod tebou podlétl.
Ale jen málem, neboť jsi mu dopadl na záda.
Nezdálo se že by věděl jak si s tebou poradit.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Jednou rukou jsem se držel Shyracka jak to jen šlo a druhou,ve které jsem držel meč se ho pokoušel zranit.
Shyrack na kterém jsem zrovna "letěl" mě málem shodil.Zase.
Sundám ho na zem nebo ho rovnou podříznu?Co myslíš obludo?
Shyrack se mě však stále pokusil shodit.A proto jsem musel jednat.
Začnu se mu pokoušet useknout křídlo,abych ho sundal.Podříznout ho by nedopadlo dobře.
Jednou rukou jsem se držel Shyracka jak to jen šlo a druhou,ve které jsem držel meč se ho pokoušel zranit.
Shyrack na kterém jsem zrovna "letěl" mě málem shodil.Zase.
Sundám ho na zem nebo ho rovnou podříznu?Co myslíš obludo?
Shyrack se mě však stále pokusil shodit.A proto jsem musel jednat.
Začnu se mu pokoušet useknout křídlo,abych ho sundal.Podříznout ho by nedopadlo dobře.
Naposledy upravil(a) Gnost Kohn dne 15.11.2009 18:50:55, celkem upraveno 1 x.
Korriban, jeskyně
Shyrakovi se několikrát podařilo s tebou narazit do stropu, čímž ti solidně rozedřel záda, a v hlavě ti pořádně hučelo.
Tvá snaha o useknutí křídla dopadla však katastrofou. Ač jsi možnost podříznutí "osedlaného" Shyracka zmítl jako špatnou, toto bylo mnohem horší.
Křídlo se ti podařilo useknout celkem snadnou, tím jsi ale způsobil že se Shyrack převrátil a oba jste padali dolů, z toho ty jsi byl ten dole.
Náraz byl tvrdý a to že na tebe spadlo zmítající se tělo zaněného Shyracka bylo ještě horší. Tloukl okolo sebe zbylým křídlem. Poslední Shyrack se držel dál neboť k tobě přes jeho kolegu nemohl.
Nepiš za protivníky!
Shyrakovi se několikrát podařilo s tebou narazit do stropu, čímž ti solidně rozedřel záda, a v hlavě ti pořádně hučelo.
Tvá snaha o useknutí křídla dopadla však katastrofou. Ač jsi možnost podříznutí "osedlaného" Shyracka zmítl jako špatnou, toto bylo mnohem horší.
Křídlo se ti podařilo useknout celkem snadnou, tím jsi ale způsobil že se Shyrack převrátil a oba jste padali dolů, z toho ty jsi byl ten dole.
Náraz byl tvrdý a to že na tebe spadlo zmítající se tělo zaněného Shyracka bylo ještě horší. Tloukl okolo sebe zbylým křídlem. Poslední Shyrack se držel dál neboť k tobě přes jeho kolegu nemohl.
Nepiš za protivníky!
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Váha Shyracka mi drtila celé tělo a hlava mi málem vybouchla.Téměr jsem nemohl dýchat.Toto nedopadlo nejlépe,příště ho raději podříznu.
Pokoušel jsem se dostat zpod Shyracka,ale byl příliž těžký, neustálé škubání jeho těla mi také zrovna nepomáhalo a já začínal být vysílený z neustálých nárazů do zdi.Docházely mi nápady.
Světelný meč jsem při dopadu pustil ale ležel kousek ode mě,jen jsem na něj nedosáhl.
Hm.....co teď.Meč,to je nápad přitáhnu si ho silou.
Meč se zezačátku moc nehýbal,ale po chvíli se ke mě pomalu začal plazit po zemi.Jen co budu mít meč zpátky v ruce tak toho Shyracka jedním seknutím dorazím a také se podívám na jeho zraněného druha.
Váha Shyracka mi drtila celé tělo a hlava mi málem vybouchla.Téměr jsem nemohl dýchat.Toto nedopadlo nejlépe,příště ho raději podříznu.
Pokoušel jsem se dostat zpod Shyracka,ale byl příliž těžký, neustálé škubání jeho těla mi také zrovna nepomáhalo a já začínal být vysílený z neustálých nárazů do zdi.Docházely mi nápady.
Světelný meč jsem při dopadu pustil ale ležel kousek ode mě,jen jsem na něj nedosáhl.
Hm.....co teď.Meč,to je nápad přitáhnu si ho silou.
Meč se zezačátku moc nehýbal,ale po chvíli se ke mě pomalu začal plazit po zemi.Jen co budu mít meč zpátky v ruce tak toho Shyracka jedním seknutím dorazím a také se podívám na jeho zraněného druha.
Korriban, jeskyně
Me ti skočil do ruky a ty jsi dorazil Shyracka. Což znamenalo zlepšení v tom že se přestal zmítat, ale stále na tobě ležel, a nepatřil rozhodně k nejlehčím živočichům.
Zbylý Shyrack se zatím vznášel nedaleko. Když poznal že jsi jeho druha zabil začal zjišťovat jak na tebe.
Zatím na tebe skrz mrtvého Shyracka nemohl, ale už se začal pokoušet do něj narážet a podobně aby se k tobě dostal.
Me ti skočil do ruky a ty jsi dorazil Shyracka. Což znamenalo zlepšení v tom že se přestal zmítat, ale stále na tobě ležel, a nepatřil rozhodně k nejlehčím živočichům.
Zbylý Shyrack se zatím vznášel nedaleko. Když poznal že jsi jeho druha zabil začal zjišťovat jak na tebe.
Zatím na tebe skrz mrtvého Shyracka nemohl, ale už se začal pokoušet do něj narážet a podobně aby se k tobě dostal.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Shyrack mi částečně posloužil jako štít,avšak moc lehký nebyl.
To jsou posmrtné záškuby,nebo co?Jako by se na mě navaloval čím dál víc.
Po chvíli jsečm si uvědomil,že to se ho pokouší shodit poslední Shyrack.
Neboj,taky to na tebe přijde.Oznámím Shyrackovi a téměř odvalí toho mrtvého.
Už můžu vstát,aktivuji meč a snažím se držet Shyracka dál od těla než vymyslím plán.
Shyrack mi částečně posloužil jako štít,avšak moc lehký nebyl.
To jsou posmrtné záškuby,nebo co?Jako by se na mě navaloval čím dál víc.
Po chvíli jsečm si uvědomil,že to se ho pokouší shodit poslední Shyrack.
Neboj,taky to na tebe přijde.Oznámím Shyrackovi a téměř odvalí toho mrtvého.
Už můžu vstát,aktivuji meč a snažím se držet Shyracka dál od těla než vymyslím plán.
Korriban, jeskyně
Zatímco se snažíš vymyslet nějaký plán uskakuješ a odrážíš Shyrackovi výpady.
Vzhledem k tomu že je zrwněný tak se pohybuje pomaleji a máš to o to snažší.
Ty začínáš být, ale dosti unavený, dlouhý pochod a boj se Shyracky si začíná vybírat svou daň.
Zatímco se snažíš vymyslet nějaký plán uskakuješ a odrážíš Shyrackovi výpady.
Vzhledem k tomu že je zrwněný tak se pohybuje pomaleji a máš to o to snažší.
Ty začínáš být, ale dosti unavený, dlouhý pochod a boj se Shyracky si začíná vybírat svou daň.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Naše síly byly zhruba vyrovnané,já unaven a Shyrack zraněný.
Každý další pohyb mě začíná bolet.Zachvíli si však odpočinu,to dává alespoň šástečnou útěchu.
Využiju všechnu sílu ,kterou ještě mám.Jak jen Shyrack dostatečně blízko,začnu do něj bodat a sekat jak nejrychleji to zvládnu.
V současnou chvíli jsem myslel jen na to až odsud odejdu.
Naše síly byly zhruba vyrovnané,já unaven a Shyrack zraněný.
Každý další pohyb mě začíná bolet.Zachvíli si však odpočinu,to dává alespoň šástečnou útěchu.
Využiju všechnu sílu ,kterou ještě mám.Jak jen Shyrack dostatečně blízko,začnu do něj bodat a sekat jak nejrychleji to zvládnu.
V současnou chvíli jsem myslel jen na to až odsud odejdu.
Korriban, jeskyně
Začneš zasypávat Shyracka údery, ten se jim snaží vyhýbyt či je pevnými částmi těla vykrývat.
Nakonec ale padne mrtvý na zem.
Stojíš nad ním a ztěžka oddychuješ, cesta do hloubi jeskyně, je ale volná.
Začneš zasypávat Shyracka údery, ten se jim snaží vyhýbyt či je pevnými částmi těla vykrývat.
Nakonec ale padne mrtvý na zem.
Stojíš nad ním a ztěžka oddychuješ, cesta do hloubi jeskyně, je ale volná.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Netrvalo dlouho a zjistil jsi že komplex jeskyně je dosti složitý labyrynt.
Pokračováním, jen tak bez nějakého označení své cesty, jsi riskoval že se zde ztratíš a nemusel bys již vybloudit ven.
Bohužel do labyrintu jsi vstoupit musel, už jen pro to, abys splnil daný výcvik.
Netrvalo dlouho a zjistil jsi že komplex jeskyně je dosti složitý labyrynt.
Pokračováním, jen tak bez nějakého označení své cesty, jsi riskoval že se zde ztratíš a nemusel bys již vybloudit ven.
Bohužel do labyrintu jsi vstoupit musel, už jen pro to, abys splnil daný výcvik.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Korriban, jeskyně
Rozhlédl jsem se kolem sebe a viděl to samé co před chvílí a to bludiště.
Labyrint....... no není to nejhorší co mě mohlo potkat, ale ani nejlepší.
Světlo mám díky meči takže můžu bloudit dokud nezemřu hlady.
Chvíli uvažuji co bych mohl dělat abych se neztratil.
Podívám se na nejbližší stěnu,přistoupím k ní a vyryju do ní šipku směrem ke vchodu do jeskyně.
Popojdu dál a zopakuji akci.
Štěstí že mám meč s dlátem a kladivem bych tady byl týdny.Ikdyž by mě nenapadlo si ho s sebou vzít.
Pokdačuji dál labyrintem a značím si cestu.
Rozhlédl jsem se kolem sebe a viděl to samé co před chvílí a to bludiště.
Labyrint....... no není to nejhorší co mě mohlo potkat, ale ani nejlepší.
Světlo mám díky meči takže můžu bloudit dokud nezemřu hlady.
Chvíli uvažuji co bych mohl dělat abych se neztratil.
Podívám se na nejbližší stěnu,přistoupím k ní a vyryju do ní šipku směrem ke vchodu do jeskyně.
Popojdu dál a zopakuji akci.
Štěstí že mám meč s dlátem a kladivem bych tady byl týdny.Ikdyž by mě nenapadlo si ho s sebou vzít.
Pokdačuji dál labyrintem a značím si cestu.