Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

Jasné, v pohode. Pevnejšie zovrel zbraň a aktivoval zameriavanie. Myslím, že to už nebude taká sranda ako pri stíhačoch TIE.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Nemyslel bych si, že to kdy řeknu, ale přesto:
Klidně přijímám všechny názory na řešení situace, přišly by vhod.
Treyy se s nimi už jednou víceméně setkal, já ne.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Môžem poskytovať nanajvýš kryciu paľbu. Ak poznáš nejakú skratku na Bespin, použi ju. Lode už boli celkom blízko a Treyy zahájil paľbu. Snažil sa strieľať na ne, ale ako sám hovoril, všetko vongské je netrafiteľné.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Když z věže vylétlo několik laserových paprsků, sevřelo se mi hrdlo.
Co to dělá?
Popadl jsem vysílačku.
Treyyi, zbláznil ses, myslel jsem, že je to mírová cesta za účelem se dohodnout a ty -
Než jsem větu dokončil, už pálili taky.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy nepočul Hanove slová, plne sa sústredil na paľbu. Zdalo sa, že jedného predsa len trafil, ale výboj akoby sa vcucol do konštrukcie. Na šiestich hodinách sa objavila ďalšia stíhačka. Obrátil delo a pálil na ňu. Výstrely stíhačiek však, našťastie pre nich, išlo momentálne mimo.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Vzadu bylo místo, kde stíhačky nestály. Bylo to místo, kudy jsme se sem dostaly. Bylo zřejmé, že to je jediná šance na únik, která bude zanedlouho zneškodněna.
Teď nebo nikdy.
Otočil jsem loď a začínal propočítávat mikroskok.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy pomocou Sily zistil, čo sa Han pokúša urobiť a tak nechal delo otočené na stíhačky a ako sa Han otáčal, Treyy držal delo v čo najväčšej rovine a pálil. Vyjednávanie sa neuskutočnilo. pomyslel si horko.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Loď provedla microskok a Falcon se objevil za všemi světoloděmi.
Zadával jsem do počítače parametry potřebné pro hyperprostorový let směrem na Coruscant.
Jsem vážně zvědavej, co jim povíme. Vyjednávání se neuskutečnilo, protože jsme začali pálit jako první. Určitě nám za to daj medaili.
Zatáhl jsem za páku a loď skočila do hyperprostoru.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Ešteže stíhačky začali pripravovať zbrane, inak by bolo asi po nás. Zliezol z veže a ticho sa vydal do kokpitu. Han nebude rád, že to takto dopadlo a asi mi neuverí, že lode začali aktivovávať zbrane. Musím sa postaviť problému čelom.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Vyčkával jsem a byl jsem rozhodnutý nepromluvit. Počkám si, až mi sám velký Treyy Neers podá vysvětlení jeho rozhodnutí. Jsem vážně zvědavej, s jakým příjde vysvětlením. Mezitím, co jsem vyčkával, jsem kontroloval systémy lodi.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy prišiel do kokpitu a unavene si sadol. Dobre, že sme preč. pokrútil hlavou, ked zbadal, ako sa Han tvári. Vedel, že neurobil dobre, ale nebyť tej reakcie, pravdepodobne by už boli mŕtvi...

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Pořád jsem neodpovídal... Jen kontroloval systémy.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy si vzdychol. Ty si myslíš, že som to poriadne zvoral. Tak v tom máš pravdu len z polovice. začal, skúmajúc Hanovu tvár.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Aha, tak já mám pravdu jen z poloviny... Rozhodl jsem se, že prolomím své mlčení.
Podívej, měli jsme počkat. Všechnu energii jsem měl v předních štítech a můžu ti říct, že zásah bychom určitě vydrželi. Jakmile bychom dostali zásah, vrátili bychom se na Coruscant, kde bychom potvrdili jejich úmysli. Co řekneme takhle? Že jsme se rozhodli vystřelit, protože měli aktivované zbraňové systémy? Třeba to byla jen opatrnost.

Hádal jsem s ním, a přesto jsem věděl, že bych na jeho místě jednal stejně. Šlo zde jen o to mít klid od všech těch byrokratů ve vládě a Fey' ly samotného.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy sa zamyslel nad Hanovými slovami. Musel uznať, že má pravdu. Ale toto boli Vongovia. Neberú zajatcov. Neznášajú stroje. Iblis nám pomáhaj. potichu si vzdychol.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“