Lords of War

Zde vytvořte své přihlášky do multiplayer misí nebo do Bojové arény.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Marinho
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 413
Registrován: 16.2.2012 21:17:57
Bydliště: Elpizies
Kontaktovat uživatele:
Bonaire

Lords of War

Příspěvek od Marinho »

Zde dávejte přihlášky, více info zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.forceacademy.net/hra/viewtopic.php?f=53&t=4778
"Admini nejsou banda emocionálně nestabilních hňupů."
- MrTukan

jako moderátor i hráč odpovídám ve všední dny mezi 8:00 a 16:00 až na ojedinělé výjimky

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Lords of War

Příspěvek od Phate »

Jméno: Axis

Povolání: Nájemný vrah

Rasa: Sith

Věk: 32

Planeta narození: Dromund Kaas

Životopis postavy: Jako jediná dcera vysoko postavených členů Impéria, čekala Axis zářná budoucnost. Nebo si to její rodiče aspoň mysleli. Velice brzy se však ukázalo, že její nadání v Síle a vnímání Temné strany je naprosto mizerné. Nehledě na fakt, že jí ani za mák nelákala kariéra v malicherném politikaření. Od mala prahla po vzrušení z boje a lovu. Učila se bojovat se zbraněmi všeho druhu, je schopna zastřelit gizku na dvě stě metrů při jízdě na speederové motorce, nebo zabít bytost holýma rukama na třicet způsobů. Ani jedna z těchto vlastností však v očích jejího otce nestačila. Ne, že by Axis trápil nedostatek uznání od nanicovatého řadového člena Impéria, jak svého otce a vlastně i matku, viděla.

Zúčastnila se sice vojenského výcviku, ale jenom z důvodu osvojení vojenské strategie a rozšíření bojových znalostí. Záhy po absolvování zmizeal z Dromund Kaas a vydala se vlastní cestou. Pár let se potulovala galaxií plníc nejrůznější úkoly pro kriminální bossy z Nar Shaddaa a jiných světů. Díky svému přirozenému šarmu, schopnostem a urputnosti se jí velice dobře dařilo dostat ke svým cílům a záhy si v kriminálním podsvětí udělala jméno.

Zbraně a vybavení: 2x RK4 Starforged blaster, 1x vibronůž na zadní straně opasku, 1x vibronůž v botě, na opasku lano, "šperhák", malé detonační zařízení, 2x malé dýmovnice

Styl boje: Pokud to situace umožňuje, likviduje své cíle tak, aby to vypadalo jako nehoda. Upřednostňuje tichý a naplánovaný přístup před akcemi typu "hurá jsem tady, teď umírejte".

Schopnosti: Její schopnosti v Síle jsou opravdu minimální. Je schopna krátce zmást na duchu slabší jedince a zamaskovat tak svou přítomnost, případně pohnout Sílou menšími předměty. Je velice dobrá v boji na blízko a středně dlouhou vzdálenost. Ovládá několik jazyků a udržuje si přehled mocenské hierarchie v galaxii. Není kdovíjaký expert přes technologie, ale zvládne obejít většinu standardních bezpečnostních systémů.

Vzhled, charakteristika:

Obrázek

Axis je vysoká 1,60m, atletické postavy, zbytek viz. obrázek. Nosí zpravidla černý vypasovaný kabát s kapucí (podobný jaký má můj avatár), kterou má na veřejnosti přetaženou přes hlavu. Zejména pokud se pohybuje po světech spadající pod republiku. Povahově je spíše chladná s cynickým smyslem pro humor. Navzdory tomu by se dalo říct, že by se uživila jako nadprůměrně dobrá herečka. Zvládne se přizpůsobit situaci a upravit dle toho své chování, aby se dostala kam a ke komu potřebuje. Je rozvážná a nevrhá se do věcí po hlavě. Ani po jiných částech těla. Její vnímání spravedlnosti a empatie by se daly popsat jako neexistující, zčásti i díky výchově v Impériu. Razí heslo jdi s tím, kdo platí nejvíc.

Rozsah znalostí SW: Nic nevím, jsem tu první den.

___
Kdybys chtěl životopis trochu detailněji, stačí říct. Je to jen hrubý náčrt.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1683
Registrován: 27.8.2007 09:16:26
Bydliště: Štěpánov
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Re: Lords of War

Příspěvek od Garth Devilman »

Jméno: Travis "The Shark" Loon

Povolání: "Slušný vážený obchodník" \ Lichvář

Rasa: Člověk

Věk: 38

Planeta narození: Dantoine

Životopis postavy:

Travis Zirkvansky byl synem farmářské rodiny z odlehlé části planety. Ve škole byl průměrný, avšak již od útlého věku měl slabost pro čísla a cokoli, co jen trochu zavánělo adrenalinem. V sedmnácti prošel "výcvikem" místní domobrany, která měla za úkol chránit místní farmy před divokou zvěří. Jednou v noci na hlídce, domobrana zabránila pokusu dvou místních farmářů zneuctít mladou dívku. Jednání domobrany se však zdálo Travisovi příliš mírné, proto si na viníky jedné noci počkal a otevřel jim hlavy hydroklíčem.

9 let pobytu ve vězení zocelilo Travise. Život není peříčko a pokud Travis nechtěl neustále zvedat mýdlo ve sprchách, musel stanovit hranice. Což znamenalo spoustu jizev a šrámů, včetně mnoha pobytů na samotce. Vězení však nezostřilo pouze fyzičku. Pokud nechtěl člověk intelektuálně zakrnět, musel se vzdělávat. Travis se tak postupně stal kurýrem a jednatelem mezi bachaři a "Vyšší Vrstvou." Což byl také jeden z důvodů, proč mu byl jeho 20 letý trest za "dobré chování" zkrácen na pouhých 9 let.

Ve 26 letech Travis Zirkvansky opustil vězení. Spraven o tom "jak se věci skutečně mají" vyrazil na Nar Shaddaa. Nechal se najmout jako bouchač v jednom z podniků, který spadal do okruhu vyšší vrstvy. 2 roky vše probíhalo víceméně v poklidu. Jsem tam nějaká ta pracovní šarvátka s nespokojeným zákazníkem, obvykle však stačilo jen "mírné pokárání" a vše bylo v pořádku.

Jednoho večera se však Travis stal svědkem toho, jak si jeden z místních štangastů dovoluje na jednu z tanečnic, vychloubajíc se přitom, že by se náramně hodila "do šéfovy sbírky." Travis neměl nic proti nejstarší profesi. Měl však značnou averzi vůči takzvané nucené práci. Inu, tak si Travis na našeho milého zákazníka počkal a řádně mu vysvětlil svůj pohled na celou věc. Zákazník však nebyl pojmout celý objem daného argumentu, a před odebráním se ke svým předkům na zasloužený odpočinek, Travise odkázal na svého šéfa. Vědom si závažnosti situace a nutnosti postupovat delikátně, Zirkvansky využil svých kontaktů z vězení, kterým vyložil svůj ekonomický a nanejvýš úsporný plán.

Bylo důležité uchovat pracovní morálku, a to bylo snažší, pokud byla pracovní síla motivována. Byla-li motivována správně nehrozilo riziko rozpadu, naopak zde byla možná expanze, což z čistě obchodního hlediska bylo značně výhodné. Travis tak spolu s partou půjčených žoldáků, pod záštitou "Vyšší Vrstvy" měl velmi přímou konverzaci se šéfem "obchodu s masem." Díky této akci a svému přístupu k věci si Travis "The Shark" Loon, vysloužil své jméno.

Zbraně: Dvě blasterové pistole, boxer, sada 4 termálních detonátorů u opasku, krátký, leč ostrý nůž v botě.

Styl boje: Jakožto rozený vyjednavač preferuje osobní přístup. Ačkoli může být ve vyhraněných situacích impulzivní, dokáže kalkulovat vyžaduje-li to situace.

Schopnosti: Vyniká v soubojích na blízko (pěsti, meče, nože) Záliba v automatických zbraních, svévolný analytik

Vzhled, charakteristika:

190 cm, 100 kg. Zjizvená tvář. krátké, vojensky střižené vlasy (??? vázáno k příběhu a povaze) Zjizvené tělo pokryté tetováním. (přes záda má tetování žraloka)


Rozsah znalostí SW: Es a dvě Vé
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

Uživatelský avatar
Vortex
Učedník
Učedník
Příspěvky: 83
Registrován: 08.4.2017 22:59:43
Afghanistan

Re: Lords of War

Příspěvek od Vortex »

Jméno: Arias Loozen (Darth Balg/Balg)

Povolání: Nájemný vrah specializující se na uživatele síly

Věk: 32

Planeta narození: Coruscant

Životopis: Narodil se na Coruscantu coby syn obchodníka s droidy a bezvýznamné úřednice. Jeho citlivost na sílu byla odhalena v jeho tří letech a během pár dní byl příslušníkem řádu odveden. Jeho trénink coby budoucího rytíře Jedi probíhal standardně. Ve dvanácti letech byl přiřazen nautolanskému rytíři Jedi jménem Hisa Tordem. Ukázalo se, že Ariasův talent je zejména na souboje světelnými meči, kde prokazoval vysokou vynalézavost a odolnost. Brzy začal porážet starší padawany. Jeho nadání na samotnou Sílu bylo velké, ale neprojevoval zájem o cokoliv, co přímo nesouviselo s bojem. Běžně by tento přístup nebyl žádoucí, ale kvůli právě probíhající válce byli dobří bojovníci potřeba a mistři se báli, že když ho přiřadí ke sborům, tak by se mohl přidat k Sithům.

Byl proto přidělen lidskému mistru Jedi Otasu Toenovi, jednomu z nejlepších šermířů, aby dále rozvíjel svůj talent. Pod jeho vedením dosahoval výrazných zlepšení, ale nikdy se nemohl rovnat nejlepším šermířům řádu, protože jeho studium bylo jednostranně zaměřené, a proto začal být sedmnáctiletý Arias nespokojený. Zůčastnil se několika bojů a zabil sedm jiných bojovníků se světelnými meči. Ovšem většina z nich měla druhořadé schopnosti. V posledním ze soubojů stál dvacet dva let starý čerstvě povýšený rytíř tváří v tvář velmi schopnému Sithovi jménem Darth Blut. Boj trval dvě minuty, ale pak Arias prohrál. Drath Blut ho odzbrojil a po té ho začal mučit sithskými blesky, dokud neupadl do bezvědomí. Darth Blut viděl jeho touhu po výhře a to, jak si Arias boj neskutečně užívá, proto se rozhodl z něj udělat svého učedníka.

Probudil se na Sithovo lodi, která mířila neznámo kam. Nemohl se hýbat a po sedmi dnech Darthovu nabídku přijal. Tak začal jeho výcvik znovu, ale mnohem bolestivěji a krutěji. Po dvou letech tréninku byl nejen lepší šermíř, ale ovládal také schopnost sithských blesků. Svého mistra zabil, jak bývá dobrým zvykem a pod novým jménem Darth Balg se vydal lovit rytíře Jedi na vlastní pěst. Našel oba dva své bývalé mistry a oba je zabil. Mistra Tordema v klasickém souboji a mistra Toena shodil z jednoho Coruscantského mrakodrapu. Toen během pádu ztratil vědomí a Balg uchopil mistrův meč, mrštil ho za padajícím mistrem a probodl ho.

Od svých dvaceti pěti let si začal říkat zkráceně Balg. Živil se jako nájemný lovec Jediů, Sithů či kohokoliv, kdo byl schopný bojovat. Naučil se také používat loveckou pušku a do svého repertoáru přidal granáty a špionážní droidy.

Zbraně a vybavení: Jednočepelový modrý světelný meč, modifikovaná puška M13q/FUS1, obyčejný blaster, granáty, menší loď s hyperpohonem vhodná pro přepravu maximálně šesti osob, čtyři špionážní létající droidi.

Styl boje: Soresu, Juyo a Djem So. Proti lidem nebojujícími světelnými meči používá taktiku odstřelovače. Proti skupině nepřátel hází granáty a snaží se je rozdělit a případně poranit.

Schopnosti: Sithské blesky, vysoké skoky, házení předměty a další "běžné" dovednosti. Ovlivňování myslí slabších jedinců sic zvládá, ale prakticky vůbec ho nedělá.

Vzhled, charakteristika:
Černé vlasy a ledově modré oči, na obličeji má desítky malých jizviček. Chodí oblečený v černém praktickém a prostém oblečení. Vysoký je 187 cm.

Rozsah znalostí SW: Disney kanón, zejména nová trilogie a seriál Rebelsové.
"Zkázou republiky bude její korupce a zkázou Řádu Jedi jeho váhavost."
- mistr Jedi Blasuo Kaat

Uživatelský avatar
Gnost Kohn
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 1906
Registrován: 19.9.2009 11:19:07
Bydliště: Pandemonium
Kontaktovat uživatele:
Netherlands

Re: Lords of War

Příspěvek od Gnost Kohn »

Jméno: Matshavant "Matt" Molech

Povolání: Právník, nezávislý profesionál

Rasa: Člověk

Věk: 35

Planeta Narození: Corellia

Obrázek

++Životopis postavy++

Jeho první vzpomínky na Corelliu a rodiče jsou matné. Sotva je viděl, protože byli pořád v práci. Většinu dne se tedy staral sám o sebe. Matka brzy odešla a otec zemřel při válce gangů, která se dostala do civilního sektoru. Během tohoto incidentu byl oslepen, když mu tekutina z blasterového zásobníku vnikla do očí.
Zdědil dostatek peněz, aby byl schopen fungovat sám a nechtěl, aby se o něj někdo staral. Už v mladém věku objevil svůj dar v Síle, avšak měl strach, že by jej někdo našel a odvedl a tak se snažil vše skrývat.

Nakonec jej však někdo našel. Člen řádu Matukai, kteří cestovali galaxií a hledali nové adepty. Výcvik byl tvrdý, ale efektivní. Dlouhé hodiny stál na místě v jedné pozici, mnohdy v mrazu i dešti, aby cvičil své tělo. Mimo to byl učen se zbraněmi i bez nich. Dle tradic Matukai se roky cvičil ve zdokonalení vlastního těla a prohloubení vztahu se Sílou, avšak tyto schopnosti zvládal efektivně omezit na fyzické. Neměl zájem o to být omezován pravidly a měl značný zájem v čerpání z emocí, které jeho mistr považoval za negativní. Mimo to jej daleko více zajímalo fyzičko než duchovno a Síla jej do určité míry odrazovala, aby se nevystavil na oči Sithům, ale ani Jediům.

Po několika letech se rozhodl výcvik ukončit a začít studovat, aby mohl žít normální život. Avšak v tréninku pokračoval sám. Vystudoval práva a začal pracovat, než došel k názoru, že spravedlnost je opravdu slepá, jsou místa kam nedosáhne někdy je potřeba trochu pomoct. Jeho pojem spravedlnosti byl poměrně široký a agresivní. Tou dobou se začal sám sobě ohánět určitým morálním kodexem, který si upravoval podle situace, aby si odůvodnil jakoukoli věc, co udělal.

Dlouhou dobu odstraňoval gangy a jiné kriminálníky v nižších patrech Corellie. Nezajímala ho válka Impéria a Republiky, nebo Jediové či Sithové, dokud se ho to netýkalo. Byl malý hráč a to mu vyhovovalo. Ostatně, to dělal pro svůj pocit uspokojení, když ubližoval lidem. V určitém bodě se rozhodl, že jde jen o to a přesunul se na Nar Shaddaa, kde byl potenciálních cílů neomezený počet. Svou právnickou praxi pokračuje i tam, avšak daleko více se zaměřuje na kriminální činnost, ať už pro či anti.
++Zbraně a vybavení++

Dva phrikové teleskopické obušky, které se dají spojit do krátké hole, či propojit duraocelovým lankem do nunchaku/záchytného háku. Vibrodýka, blasterová pistole. Malé dýmovnice a světelné granáty. Nosí lehkou zbroj z armorweave s phrikovými pláty na některých místech, jako ramena a hruď, ale dost oddělenými aby ho neblokovaly v pohybu a byly schopny zastavit nějakou palbu z blasteru a místy i světelný meč na určitou chvíli. Zbroj zahrnuje helmu, která má oddělitelnou a zatahovatelnou část na ústa a spodní čelist.
Obrázek

++Styl boje++

Opatrný, upřednostňuje odstranění co největšího počtu cílů potichu, než se rozhodne naklepávat maso. Snaží se prohlédnout prostor, do kterého jde, než aby někam vběhl naslepo a zmapovat si únikové cesty. Většina plánů však nepřežije kontakt s realitou a v akci už je schopen improvizovat.
++Schopnosti++

Ví, jak se zamaskovat v Síle. Kvůli své indispozici ovládá Zrak v Síle, který používá téměř neustále a přijal jej jako svoji součást. Dále umí Řízení Dechu, Silové Vylepšení a určitou úroveň zaštítění se od Silových schopností soupeře. Zvládne telekinezi menších objektů. Velmi dobrý v boji na blízko bez i se zbraněmi. Osvojil si Echani, Teräs Käsi a Stava. Na krátkou vzdálenost se ohání i střelnou zbraní, ve vrhání objektů je však vynikající. Trénink Matukai ho nechal ve vynikajícím fyzickém stavu a mimo pokročilé akrobacie zvládá také přežít a fungovat za velkého fyzického vyčerpání a poškození. Co přišel o zrak má velmi zbystřený zrak a sluch, dokáže na určitou vzdálenost poslouchat dech a tlukot srdce, za předpokladu že se soustředí. Kvůli brutálnímu tréninku se musel naučit i nějaké základy první pomoci... převážně sobě.
++Vzhled a Povaha++

Asi 1,75 vysoký, atletické postavy, hnědých očí a krátkých vlasů stejné barvy. Za roky své "práce" nasbíral mnoho zranění od vibromečů a jiných hraček, které pořádně nedoléčil, tak zůstaly snadno viditelné jizvy.

Jakožto právník umí celkem slušně lhát a předstírat, že je slepý. Primárně, díky svému daru si nikdy nenechal zrak spravit ani kyberneticky, neboť mu to poskytuje určitou výhodu. Chová se ideálně podle situace a lidí, se kterými je ve styku. Snaží se být neutrální a udržovat si rovnováhu v Síle, ale je přirozeně přitahován k temnotě. Má vlastní smysl pro spravedlnost. Je mu jedno, koho právně zastupuje, za podmínky pokud zaplatíte a nezneužíváte děti. Jinak si to vyřídí jiným způsobem. Svoje jiné talenty propůjčuje hlavně "společnosti" tím, že odstraňuje gangy, překupníky drog a lidí. Ve skutečnosti to ale dělá, protože rád ubližuje lidem a nalhává si, že má dobrý cíl. Nemá problém pracovat pro jeden gang, aby zničil jiný. Snaží se nezabíjet přímo, ale mnohdy se to z utržených zranění stane. Nebo, když vás shodí z budovy, je to už záležitost osudu. Pokud by se ho někdo zeptal, možná by se ohnal svým kodexem, avšak je to jen snůška bezvýznamných pravidel, které mu jen opodstatní cokoli udělal, chtěl udělat, či naopak nechtěl.
Rozsah znalostí o SW:

Vader a Anakin nebyli původně stejná osoba.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015
Obrázek
"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160


Uživatelský avatar
Hayasan
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 844
Registrován: 25.1.2013 22:01:44
Czech Republic

Mikaela Stanko

Příspěvek od Hayasan »

Jméno: Mikaela Stanko
Pohlaví: děvče
Rasa: člověk
Věk: 6 let
Povolání: profesionáln průserář a prudič svého otce
Planeta narození: Nar Shaddaa

Životopis: Existuje něco jako král podsvětí? Pokud ano, Miki je princezna. Jejím otcem je velmi důležitý, vlivný a hlavně nebezpečný muž, který pokud mafii na půlce planety ještě neovládá, tak velmi brzy bude. S takovou lehkostí, s jakou dává dceři pusu na čelo, rozhoduje o životě a smrti doslova tisíců lidí.
Miki vyrůstá v absolutním dostatku. Co chce, to má a nejen od otce. Každý se jí snaží splnit přání. Co kdyby náhodou...
Pokud to ale vypadá, jakože je Miki rozmazlená, tak to není vyloženě pravda. Tátu poslouchat musí. On se totiž tatínek dokáže hodně nazlobit. V takovém případě sice není ohrožen její život, zato zadek Miki je v o tom větším nebezpečí. A dostat bití tátovým opaskem opravdu není žádná sranda. Do večera se neposadí, tím si Mikaela může být jistá. To ovšem neznamená, že by byla hodná a poslušná holka. Často utíká z domu, místo kamarádů (které jí pečlivě vybral otec) preferuje nejrůznější pochybná dobrodružství s chudinou. Jen před několika málo dny se dokonce pokoušela žebrat. Byla to velká sranda, tedy než se to dozvěděl tatínek. Málem ji roztrhl jak hada. Dokonce ani sama Miki netuší, jestli se táta zlobil víc za to žebrání, nebo jestli ho tak vytočil další útěk dcerky. V každém případě trest byl přísný a Mikaela seká dobrotu celé tři dny. Otázkou tedy zůstává, jak dlouho jí to ještě vydrží.

Vzhled: vyhublá a prťavá... jako každé dítě. Momentálně ma vzhled upíra, protože jí vypadaly mlíčňáky.

Povaha: ráda riskuje a miluje dobrodružství. Bojí se jedině tatínka, pokud se tedy přijde na nějakou lumpárnu. Jinak klidně nakopne i dospělého.

Schopnosti: umí se nenápadně a potichu pohybovat. Dokážete se dobře rvát, od děcek na ulici pochytila hodne fíglů.
„Ani to nepřiznáš? Nenasytnost tě žene do záhuby mladá dámo, temnou stranu zde vnímám ...“
Jordi Linx

Uživatelský avatar
Vortex
Učedník
Učedník
Příspěvky: 83
Registrován: 08.4.2017 22:59:43
Afghanistan

Re: Lords of War

Příspěvek od Vortex »

Jméno: Prent Drigel

Povolání: Pilot, pašerák a příležitostný vymahač dluhů

Rasa: Člověk

Věk: 41

Planeta narození: Coruscant

Životopis postavy: Prent se narodil jako syn vojenského pilota a úřednice. Už od mala snil o hvězdách a bitvách, které bojoval jeho otec. Zajímal se o techniku a zbraně. Když dosáhl vhodného věku, tak se přihlásil na vojenský pilotní výcvik. Nikdy nevynikal, ale nepatřil ani mezi ty nejlepší. Vlivem zkušeností a chuti do jakékoliv akce se po dvanácti letech v armádě stal jedním z těch lepších pilotů stíhačů.

Jeho dlouholetý kamarád, který byl vojenským špionem, mu nabídl možnost pracovat pro různé zločinecké organizace a kartely. Nejprve odmítl, ale vidina mnohem větších peněz a menšího rizika, než jaké měl v službách Republiky, rozhodla. Svými schopnostmi i loajalitou si za roky služby coruscantského podsvětí vybudoval dobré jméno. A také mnoho nepřátel.

Zbraně a vybavení: Pašerácký frachťák s dvěma bočními děly. Elektrický bič a obyčejný blaster. S oblibou používá různé výbušniny, kouřové či EMP granáty.

Styl boje: Přímého konfliktu se snaží vyhýbat, ale v případě nutnosti neváhá obětovat své spolupracovníky kvůli vlastnímu přežití. Vždy pak ale tvrdí, že ho ztráta bolí a že se nedalo nic dělat.

Schopnosti: Pilotování všech malých lodí od stíhače po pašerácké frachťáky. Prosazování si vlastního názoru, střelba na krátkou vzdálenost a házení granátů.

Vzhled, charakteristika: Nakrátko ostříhané černé vlasy a tmavě hnědé oči. Nosí kožené tmavě hnědé kabáty.

Rozsah znalostí o SW: Star trek, Star gate a další sci-fi, kde se válčí. Proto hvězdné války, ne? A co je to ten Jedi???
"Zkázou republiky bude její korupce a zkázou Řádu Jedi jeho váhavost."
- mistr Jedi Blasuo Kaat

Uživatelský avatar
Dash Spience
Seržant
Seržant
Příspěvky: 985
Registrován: 09.9.2007 09:11:25
Bydliště: Nar Shaddaa
Kontaktovat uživatele:

Re: Lords of War

Příspěvek od Dash Spience »

Jméno: Ulesh

Povolání: Žoldák, bouchač

Rasa: Besalisk

Věk: 30 let

Planeta narození: Nar Shaddaa

Životopis: Jakože je to trochu klišé, ale tak kde není na Nar Shaddaa slum a chudinská čtvrť, která by nechrlila vyděděnce bez rodičů jako záplavu. Ulesh je jeden z nich. Pamatuje si život od svých tří let, kdy byl už "zaměstnaný" u jednoho twileka a vybíral pro něj kapsy. Ono čtyři ruce co si budem jsou čtyři ruce a tak v tom byl poměrně dobrý. Zase když vyrostete už nejste tak nenápadní a tak se mu dostávalo jiného výcviku a to toho pěstního a podobně. Bohužel twilecký zaměstnavatel umřel a ve svých jedenácti musel hledat dalšího, který se vyskytl celkem hned a byl to rodian, který měl takový menší pouliční gang a odstranil twileka. Tam se Ulesh trénoval na ulici od těch nejhorších a možná nejlepších co na ulici najdete. Naučil se bodat nožem, střílet z blasteru a trošku i s výbušninami. Jako tomu nikdo moc nevěřil, protože jeho ruce jsou velké, ale on tvrdošijně trénoval a pořád to zkoušel, že si vysloužil respekt při práci s výbušninami. Pěkně od píky se prohraboval mezi jedním pouličním gangem k druhému. Sbíral zkušenosti a pak se prostě trhnul. Měl své věci, své plány a tak jednou sedl na loď a zmizel ze Shaaddy, aby hledal štěstí jinde. Přes deset let se toulal po galaxii a teď je opět volný, protože se jeho minulý zaměstnavatel dostal do finančních potíží a Uleshe si už nemohl dovolit.

Zbraně: EE-3 carbine rifle, dva blastery, dva vibronože, dva boxery (na horní ruce)

Styl boje: Prostě přijde a udělá pořádnej bordel, ať je to kde je to.

Schopnosti: Střelec ze dvou blasterů, zkušený manipulátor s výbušninami, boj nablízko, pilotování čehokoliv velice základní schopnost.

Vzhled: Zelená barva kůže, 2,1 metr vysoký, tmavé kalhoty a blůza, kapsová vesta s mnoha kapsami pro mnoho rukou.

Rozsah znalostí: V principu něco znám.
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Uživatelský avatar
Heinz
Pašerák
Pašerák
Příspěvky: 701
Registrován: 22.9.2007 17:02:43
Bydliště: Elpizies
Bosnia & Herzegovina

Re: Lords of War

Příspěvek od Heinz »

Politik:


Harin Garivali
Pozice: senátor z planety Uviuy Exen
Rasa: arkanian
Povaha: arogantní, jako většina z jeho rasy se považuje za vrchol evoluce a většinu ostatních bere za podřadné, přesto nebo právě proto je velmi zdvořilý a kultivovaný, stejně dobré vychování vyžaduje i od ostatních; je chytrý a vychytralý, vynikající herec; cení si loajality.
Obrázek

Historie:
Bohatý rod Garivali si své prominentní postavení na planetě vydobyl díky společnosti na výrobu léků. Kvalita jejich produktů byla nezpochybnitelná, obrovské rodinné bohatství umožnilo vývoj nových léků… postupně pohltil několik menších, i když klíčových podniků, z jiných udělal dceřiné společnosti a stal se dominantním hráčem na trhu.
Proto bylo jen logické, že se začal angažovat i v politice.
Harin Garivali je současným patriarchou a třetí generací politiků v rodině, a rozhodně je zatím nejúspěšnější. Byl zvolený planetárním zástupcem v Republikovém senátu.
I když je oficiálně zástupcem republiky, jeho největším zájmem je vlastní rod a rodinné podniky – které v poslední době trpí nedostatkem zásob potřebných pro výrobu léků a pro genetické experimenty. Důvodem je především to, že je jejich pěkná řádka v republikovém systému zakázaná. Dodávky mu však může zajistit Huttský kartel.
Proto na Nar Shaddaa posílá Khaie, aby přesvědčil hutta Duuga, jednoho z největších drogových magnátů, ke spolupráci. Ten se zdráhá, jelikož arkanianům nevěří, navíc by taková spolupráce s představitelem republikového senátu mohla vyvolat nechtěnou pozornost, senátor je moc na očích a riziko prozrazení je moc velké. Duugův drogový kartel totiž nejvíc čerpá z utajení a neviditelnosti.

Postava:



Khai Drifke (křestní jméno ale téměř nikdo nezná, představuje se jako „pan Drifke“, příjmení si zvolil sám)
Rasa: Nagai
Primární zbraň: dva nože Tehk'la
Sekundární: M-44 blaster pistol

Osobnost atd.:
Nevyhledává prvoplánově násilí, ale pokud je to třeba – a je to třeba často – dává přednost svým tradičním nožům. Střelné zbraně využívá, jen pokud je to nutné.
Na lidi, kteří neznají fyziognomii nagaiů, působí slabě, ve skutečnosti vyniká v rychlosti a mrštnosti. Působí charismaticky. Jako všichni nagaiové, i Khai dokonale ovládá hlas, mluví tiše a melodicky, skoro až hypnoticky. Má cynický a černý smysl pro humor.
Jeho loajalita je otázkou cti, proto je neoblomná a nikdy ji nezradí nehledě na cenu či prospěch.
Obrázek

Historie:
Khai byl jedním z mnoha dětí, které přišly o rodiče a byly vychovávány v ústavech, on sám se nicméně brzy dostal do nové rodiny, ne jako adoptivní dítě, ale jako zbraň. Tehdy ještě mladý Harin Garivali, příslušník arganianské rasy cestující po galaxii a hledající obchodní příležitosti, navštívil planetu Nagi, spíš ze zájmu, než protože by čekal, že něco nalezne. Nicméně nalezl – podivné dítko, které se ostatních stranilo, ale přesto mu nechyběla odvaha a zvědavost. Sám nevěděl proč, nejspíš intuice a znalosti přirozených rasových dispozicí, ale rozhodl se ho vzít s sebou.
Od té doby jej „vychovával“, nechal ho trénovat, vzdělávat… a dával si pozor, aby se k němu vždy choval slušně. Tím si zajistil jeho naprostou loajalitu.
Postupně ho začal využívat, nejdřív na poslíčkovské úkoly, ale jak šel čas, dával mu důležitější a samostatnější úkoly. Nakonec ho začal zasvěcovat do své práce, ale od počátku mu jasně dával najevo, kde je jeho místo – necvičil si nástupce, cvičil si člověka na špinavou práci, ať už je jakákoli.
Khai se tak stal věrnou a naprosto loajální Garivaliho prodlouženou rukou, která se neštítí žádné špíny.
Obrázek

Na konci i na počátku je destrukce
v destrukci vše vzniká, zaniká
v každém zániku se skrývá zrození.
Řád. Cyklus.
Rakth

"There is no solace above or below. Only us. Small. Solitary. Striving. Battling one another. I pray to myself. For myself."
Frank Underwood


Odpovědět

Zpět na „MPM a Aréna“