Jméno: Trpasličí Holčička-Ranařka A Loňská Laureátka (nobelovy ceny války)
Povolání: Hustodémonsky krutopřísnej šaman, velitel Hordy,
Rodiče: Mater incertus, pater semper certa est. Pater: Durotan, Mater: Draka
Titul: Náčelník
Rasa: Ork
Období: Druhá prostě čistka srstnatých Ork... Death Knightů? Prostě těch lam s červeným mečem.
Věk: Kolem 30.30 - 30.30 + 30
Planeta narození: Jaká planeta? snad dimenze prostě ? Azeroth... teda myslím prostě...
Životopis: Když jsem se narodil zaútočili prostě na mě tři útočníci :

a

naštěstí jsem se ubránil tak, že jsem prostě požádal ducha vod... ducha síly aby je prostě zabil. Pak jsem odletěl na prostě shitskou akademi prostých shitů v Outlan... Cukrkan.... Kololíbám... Koribáně. S tím mi pomohl ten váš prostě univerzální Duch Síly. Duchové živlů jsou prostě lepší... Tam jsem studoval a našel prostě v jeskynních orky. Tak jsme prostě založili klub. Pojmenoval jsem ho prostě Horda a jsem prostým předsedou.
Hlavní zbraň: Doomhamm...Doomsab... Doomsaber... LightHamm... Lightsaber? To zní prostě blbě. Doomsaber.
Záložní zbraň: Kouzelnická hůlka.
Schopnosti: Ovládání živlů, velká rana světelným kladivem, übervelká inteligence, mrštný, neohebný, silný, umí pilotovat gyrokoptéru.
Vzhled: Zelená pleť, modré oči, krátké vlasy, má prostě vypracované bicepsy, tricepsy a všechny ostatní svaly, je neobyčejně nádherný
Povaha: Chvalitebná
Oblíbená hláška: Lok'tar'ogar!!!
Znalosti o SW? snad WC ne?: Warcraft 1,2,3 s datadisky, DOTA všechny verze, všechyn knihy Warcraft, HoN, Sólnul si Roshana (kdo zná, bude vědět jak moc überkůl je), WoW s datadisky, Starcraft 1,2 limitovaná edice.
Pozn.: Je prostě mírumilovný pacifista
Pozn.2: Ve jméně sledujte velikosti písmen.
Pozn.3: Latina je tam prostě protože jsem se tu větu nauučil v angličtině.
Pozn.4: Ne že budete používat

!!! Uráží mě to a to fest!¨
Pozn.5: Dle výskytu slova prostě jste prostě správně usoudili že sem pražák.
Po dvou věcech touží pravý muž- po nebezpečí a hře. Proto hledá ženu- nejnebezpečnější to hračku.
-Friedrich Nietzsche
Existuje jen jedno dobro, a to je vědění. Existuje jen jedno zlo, a to je nevědomost.
-Sókratés
Každý génius má v sobě trochu šílenství.
-Aristotéles