Jméno Kep Dar
Rasa Codru Ji
Domovská planeta Munto Codru
Životopis
Mladá dívka od mala se shlížející v příbězích o hrdinech.Rodiče pracují na domovském světě jako technici.Otec dokonce jako technik u místní domobrany.Tam se setkávala s příběhy o hrdinech v podání starších a skušených pilotů.Zde se také naučila základy mechaniky a pilotáže.
V pozdější době se rozhodla přihlásit se do imperiální celní služby nebo jako dobrovolník do armády.Má za sebou základní výcvik skvělé republikové armády a nyní se bude snažit o získání ostruh a důstojnických frček.
Věří že dodržování práva a pořádku je nejen nutné ale i správné.Proto se rozhodla podpořit republiku svojí silou.
Palpatin je prozatím vzor člověka bránícího naše domovy a je správné mu sloužit a pomáhat.
Momentálně je zařazena u sektorového velitelství celní správy jako Scout.
Specializace mechanika (základy)
Pilotáž(průměrně)
Scouting (velmi dobře)
/plížení,přežití,vnímavost/
Výbava Primární zbraň E11 karabina
Sekundární DH17+bojový nůž
Scout armor
Síla Přítel zvířat a zneviditelnění
Díky faktu že žije na primitivní planetě o kterou není příliš velký zájem unikla pozornosti jediů a svoje schopnosti odhalila sama.Sama neví že se jedná o sílu takže prostě předpokládá že je opravdu dobrá scoutka.
//Poznámky pro vás
time line mi je jedno chci si zahrát takže pokud něco takového jako je moje postava oceníte ozvěte se a čas dohodnem.Popřípadě ještě další detaily.
Kep Dar
Moderátor: Moderátoři
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to slibně...
Řekněme, že bych si tě vzal, ale rád bych si ujasnil pár věcí:
A) Hádám, že tahle postava je narážka na Batllefront že?
B) Zajímala by mne nějaká povahová specifikace... (jak se chová v terénu, pracuje radši sama nebo v týmu? )
C) rok narození popřípadě určená timeline začátku hry
Řekněme, že bych si tě vzal, ale rád bych si ujasnil pár věcí:
A) Hádám, že tahle postava je narážka na Batllefront že?
B) Zajímala by mne nějaká povahová specifikace... (jak se chová v terénu, pracuje radši sama nebo v týmu? )
C) rok narození popřípadě určená timeline začátku hry
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...

- Tony z Práglu
- Učedník
Postava
Takže k hraní SW jsem se dostal formou RPG u stolu podle pravidel D20
A protože jsem závislák na dobré hry chtěl bych si skusit místní atmosféru,něco se naučit a samozřejmě ukázat takříkajíc svoje péra.
žádnou z počítačovích her na tenhle styl jsem nehrál,jediné informace čerpám z filmů,seriálu a odsud.
Jedinej můj problém o kterém jsem ochoten uvažovat jako o problému je fakt že nehraju chlapské postavi a nikdy nehraju lidi.Důvod je na dlouhé vyprávění kterému se nebráním
Samozřejmě ani můj pravopis není na polibek ale doufám že to napravím kvalitou nebo četností příspěvků,nebo obojím.
Time line je mi ukradený a vyjdu vstříc tomu kdo se mne ujme,osobně předpokládám že postava nejdéle před měsícem ukončila základní vojenský výcvik.Takže mnou odhadovaný věk je 20-22 let.Moder který se mne ujme si prostě řekne kdy mne chce a já e tomu přizpůsobím,ostatně to je asi to nejlehčí.
Postava - psychoprofil:
Klidná a vnímavá,většinou je ticho než si zvykne na tvory kolem,potom je občas problém zavřít jí pusu.
Na druhou stranu je principielně dobrodruh, prostě pokud ji chcete zastavit dejte do chodby páku a ona za ni neomylně zatáhne,možná před tím bude spitovat sílu a přemýšlet jak moc ji to zabrání splnit misi ale v nejhorším případě se tam prostě vrátí ale za tu páku prostě zatáhne i kdyby se Palpatin na Wookie stavěl.
Je loajální tomu kdo brání právo a pořádek v jejím sektoru nyní to je republika.Protože to znamená že tím chrání svojí rodinu.A planetu.....avůbec všechny.
U rebelů nevím ale předpokládám že přejít na jejich stranu bude téměř nemožné protože by mi museli dokázat že republika nás nechrání.
U separatistů si jsem jistý že jim nikdy na chut nepřijdu možná s dostatkem kečupu.
Nebrání se jít na smrt pokud bude věřit že tím prospěji domovskému světu.
Samostaná nebo v týmu vždy bude oporou svích nadřízených.Nepoužívá anální alpinismus ale bude se pokoušet dostat se na důstojníka rychle ale férově.Protože to je prostě správné,všichni jí to vždycky říkali a ona nemá důvod tomu nevěřit.
Jejím snem je stát se hrdinkou svojí planety aby si o ní u stolu večer vyprávěli tátovy kamarádi,její spolužáci a vůbec všichni kteří ji osobně znají.Ideální by bylo kdyby se toho dožila ale je realistka a ví že to není vždycky možné ale rozhodně jí tím potěšíte a mne upřímě také.
A protože jsem závislák na dobré hry chtěl bych si skusit místní atmosféru,něco se naučit a samozřejmě ukázat takříkajíc svoje péra.
žádnou z počítačovích her na tenhle styl jsem nehrál,jediné informace čerpám z filmů,seriálu a odsud.
Jedinej můj problém o kterém jsem ochoten uvažovat jako o problému je fakt že nehraju chlapské postavi a nikdy nehraju lidi.Důvod je na dlouhé vyprávění kterému se nebráním

Samozřejmě ani můj pravopis není na polibek ale doufám že to napravím kvalitou nebo četností příspěvků,nebo obojím.
Time line je mi ukradený a vyjdu vstříc tomu kdo se mne ujme,osobně předpokládám že postava nejdéle před měsícem ukončila základní vojenský výcvik.Takže mnou odhadovaný věk je 20-22 let.Moder který se mne ujme si prostě řekne kdy mne chce a já e tomu přizpůsobím,ostatně to je asi to nejlehčí.
Postava - psychoprofil:
Klidná a vnímavá,většinou je ticho než si zvykne na tvory kolem,potom je občas problém zavřít jí pusu.
Na druhou stranu je principielně dobrodruh, prostě pokud ji chcete zastavit dejte do chodby páku a ona za ni neomylně zatáhne,možná před tím bude spitovat sílu a přemýšlet jak moc ji to zabrání splnit misi ale v nejhorším případě se tam prostě vrátí ale za tu páku prostě zatáhne i kdyby se Palpatin na Wookie stavěl.
Je loajální tomu kdo brání právo a pořádek v jejím sektoru nyní to je republika.Protože to znamená že tím chrání svojí rodinu.A planetu.....avůbec všechny.
U rebelů nevím ale předpokládám že přejít na jejich stranu bude téměř nemožné protože by mi museli dokázat že republika nás nechrání.
U separatistů si jsem jistý že jim nikdy na chut nepřijdu možná s dostatkem kečupu.
Nebrání se jít na smrt pokud bude věřit že tím prospěji domovskému světu.
Samostaná nebo v týmu vždy bude oporou svích nadřízených.Nepoužívá anální alpinismus ale bude se pokoušet dostat se na důstojníka rychle ale férově.Protože to je prostě správné,všichni jí to vždycky říkali a ona nemá důvod tomu nevěřit.
Jejím snem je stát se hrdinkou svojí planety aby si o ní u stolu večer vyprávěli tátovy kamarádi,její spolužáci a vůbec všichni kteří ji osobně znají.Ideální by bylo kdyby se toho dožila ale je realistka a ví že to není vždycky možné ale rozhodně jí tím potěšíte a mne upřímě také.
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Ok...
Poznámka pro časy budoucí: To jak jsi mi ji teď tady popsal příště rovnou hoď k poznámkám o postavě, ať to z tebe nemusí někdo tahat
Fáze 2
Uděláme takový malý vstupní test z pravidel a poté se pustíme do hry:
1. Jaké jsou zdejší 3 základní funkce na fóru?
2. K čemu slouží tagování, popřípadě jaké druhy zde jsou? (3 základní)
3. Který z filmových hrdinů se proslavil dvojitou čepelí?
Fáze 3 - uprav text podle regulí
Šel jsem a píchla mě vosa.
Auuuuuuu! Zanaříkal jsem.
Z toho bude malér... prolétlo mi hlavou.
Poznámka pro časy budoucí: To jak jsi mi ji teď tady popsal příště rovnou hoď k poznámkám o postavě, ať to z tebe nemusí někdo tahat

Fáze 2
Uděláme takový malý vstupní test z pravidel a poté se pustíme do hry:
2. K čemu slouží tagování, popřípadě jaké druhy zde jsou? (3 základní)
3. Který z filmových hrdinů se proslavil dvojitou čepelí?
Auuuuuuu! Zanaříkal jsem.
Růži poznáš dvěma způsoby.

- Tony z Práglu
- Učedník
Předpokládám že máš na mysli admina,moderátora a archiváře.
Já bych ale asi odpověděl vlkádání textů,vkládání obrázků a komunikace s přáteli.
2. Tady slouží tagování ke zvíraznění textu a jeho obohacení
první na mluvení
druhý na myšlení
Nadpisy,datumy,jména lokací ap.
3. Uplně první dvojitou čepel kterou jsem viděl měl klingon ze startreku a jmenovalo se to Btlech (psáno foneticky)
Nicméně dvojitou čepelí světelného meče se spíš profláknul než proslavil
Dart Maul který je celkem slušně používal na škádlení jediů.
Auuuuuuu!Zanaříkal jsem.
Předpokládám že máš na mysli admina,moderátora a archiváře.
Já bych ale asi odpověděl vlkádání textů,vkládání obrázků a komunikace s přáteli.
2. Tady slouží tagování ke zvíraznění textu a jeho obohacení
první na mluvení
druhý na myšlení
Nadpisy,datumy,jména lokací ap.
3. Uplně první dvojitou čepel kterou jsem viděl měl klingon ze startreku a jmenovalo se to Btlech (psáno foneticky)
Nicméně dvojitou čepelí světelného meče se spíš profláknul než proslavil
Dart Maul který je celkem slušně používal na škádlení jediů.
Auuuuuuu!Zanaříkal jsem.