Domlouvání zápasů
Moderátor: Moderátoři
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
A já Dufkovu nabídku přijímám, byť se teprve vzpamatovávám s Xavierova úderu. Pokud má vyzyvatel speciální přání, co se soupeře týče (East je mrtev...), a arény taktéž, má slovo... 

"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Rád bych nějakouz opravdu extrémní arénu, jestli není někdo proti.Garth Devilman píše:Xav a Eli: nějaké požadavky?
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Chci se ještě vyjádřit k Dufkově výzvě s ohledem na nově přidaná pravidla BA:
1) Jelikož mám v aréně rozehraný, avšak stojící souboj s Revanem, já osobně výzvu přijmu...
2) Pokud moderátoři jsou vytíženi, domluvíme s Dufkem odložení zápasu
1) Jelikož mám v aréně rozehraný, avšak stojící souboj s Revanem, já osobně výzvu přijmu...
2) Pokud moderátoři jsou vytíženi, domluvíme s Dufkem odložení zápasu

"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Jr mi jedno koho proti mne postavíš, stejně jim načechram vnitřnosti.Elinor píše:Xavier: jsem jednoznačně pro.
A asi bych si měla vytvořit tu postavu... nebo chceš XW postavit některé z mnou již vytvořených?
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
East.Wood & Dufek56:
vzal bych váš souboj, máte nějaké požadavky ohledně arény, nebo ji necháte v mé režii?
vzal bych váš souboj, máte nějaké požadavky ohledně arény, nebo ji necháte v mé režii?
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Xavovi za zájem vzít si nás. Avšak...
Poslední Dufkova přítomnost na fóru vyvovala u všeh značně rozporuplné pocity. Takže je možné, že ten zápas začne Sith ví kdy... Proto i já zatím ponechám výběr bojiště na Dufkovi, coby vyzyvateli - pokud se v brzké době ukáže...
Poslední Dufkova přítomnost na fóru vyvovala u všeh značně rozporuplné pocity. Takže je možné, že ten zápas začne Sith ví kdy... Proto i já zatím ponechám výběr bojiště na Dufkovi, coby vyzyvateli - pokud se v brzké době ukáže...
Clint Eastwood
Clint Eastwood
- Freedon Nadd
- Temný Jedi