Hráč Měsíce - historický přehled
Moderátor: Moderátoři
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
... tak a je tu další vítěz ! Vlastně není ! Anny totiž svoji pozici nejlepší hráčky měsíce uhájila a stala se tak historicky první, kdo tento post obhájil a také první, kdo jej získal podruhé ! Gratulace je samozřejmě na místě !
Anny: ... pokud by jsi chtěla vyzkoušet jiný zlatý avatar, jsem ti k dispozici skrz soukromé zprávy.
Anny: ... pokud by jsi chtěla vyzkoušet jiný zlatý avatar, jsem ti k dispozici skrz soukromé zprávy.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

gratulace... btw Jordi, my víme, že ses chceš pochlubit i dalšíma pozlacenýma věcičkama, ale asi pro ně budeš muset najít uplatnění jinde... 

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.
- Freedon Nadd
- Temný Jedi
- Bastila Shan
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- keny
- Sith
- Kontaktovat uživatele:
Tuhletu událost nemohu nechat bez povšimnutí...
Hned na začátku, musím mnohokráte pogratulovat Anny, za její obdivuhodný výkon.
Prošla totiž zdárně; a to už podruhé, čili zvedla laťku; vlnou naprosto nekompromisní a tvrdé kritiky a kdo ví čeho ještě, jelikož nikdo znás obyčejných smrtelníků do toho nevidíme. Co nevidíme, my ani netušíme, že soutěžíme...
Já osobně doufám, že už mě snad nikdo z moderů, nemá odvahu nominovat, ale pocit mám takovej, že v tom su beztak namočenej taky...
Aproto na důkaz uznání toho, co Anny dokázala, 14 dní nevezmu žádný pisátko do ruky...
Dovolil bych si navrhnouti, zda-li pak by bylo možné, nějakým způsobem se seznámiti s nominační soupiskou a případně doplněnou o počet bodů, udílených "moderstvem a adminstvem", jednotlivých hráčů.
Děkuji uctivě... keny
Hned na začátku, musím mnohokráte pogratulovat Anny, za její obdivuhodný výkon.
Prošla totiž zdárně; a to už podruhé, čili zvedla laťku; vlnou naprosto nekompromisní a tvrdé kritiky a kdo ví čeho ještě, jelikož nikdo znás obyčejných smrtelníků do toho nevidíme. Co nevidíme, my ani netušíme, že soutěžíme...

Já osobně doufám, že už mě snad nikdo z moderů, nemá odvahu nominovat, ale pocit mám takovej, že v tom su beztak namočenej taky...

Aproto na důkaz uznání toho, co Anny dokázala, 14 dní nevezmu žádný pisátko do ruky...

Dovolil bych si navrhnouti, zda-li pak by bylo možné, nějakým způsobem se seznámiti s nominační soupiskou a případně doplněnou o počet bodů, udílených "moderstvem a adminstvem", jednotlivých hráčů.
Děkuji uctivě... keny

- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
keny: ... rozhodl jsem se ti trochu ustoupit, alespoň v onom zveřejnění výsledků jednotlivých voleb, ostatně je to dobré i pro zvýšení konkurence, ale více ode mě opravdu nechtěj, protože ona rouška tajemství má na sobě něco kouzelného.
Vše potřebné k soutěži hráče měsíce naleznete na naší wikii:
Vše potřebné k soutěži hráče měsíce naleznete na naší wikii:
Kód: Vybrat vše
http://cs.akademiesithu.wikia.com/wiki/Hráč_Měsíce
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.