1. Zase Gnost otravuje
2, Zase nějaký šílený nápad
3. Ten nápad nění tak úplně jeho
4. Zase tahá do SW věci odjinud, i když využívá věci ze SW
5. Další pokus o MPM
Takže jak teď jistě chápete, chci opět zkusit MPMku, když ta Xavova padla, Belasting a Akademie nefungují... (Boj o přežití bude pokračovat, nebojte jen mi to připomenout).
Nápad jsem vyprodukoval po cestě do práce, když jsem přemýšlel nad jednou z odpovědí. Kdo zná stargate, je mu všechno jasné, kdo ne... prozradím začátek MPM, ale... no uvidíme.
Zatím nevím přesně období, záleželo by na vás, buďto 2000-1000 BBY, nebo 1000-200, nebo legacy, čemuž jsem možná nejotevřenější, podle toho by se odvíjela část příběhu a hratelné frakce... podle toho kolik hráčů by bylo a jak těžké byste si to chtěli udělat... protože... řekněte, když se dostanete přes zprovozněnou hypergate/infinity gate, konkrétně loď, asi nebudete věřit a spolupracovat s někým, kdo vás chtěl před chvílí zabít, ale je to na vás. Jednoduše, základna, kde se zkoumá jedna ze zmíněných hvěždn... hyper/infinity bran bude napadena, jíná možnost, než přes čerstvě zaplou bránu nebude a jste tam... někde, někdy, minimum zásob, personálu... krása nemyslíte?
Znáte mě, víte kdo jsem