MYMPM - Výcviková loď

Ostatní uzavřené projekty, MPMka a podobné ...

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Vlna Fyodosu:
Trojice chlapců se postavila k nově vzniklé situaci rozdílně - zatímco bojovný Corm vyrazil ven z ošetřovny a zdánlivě přicházel o rozum, tak Dll a Christian se rozhodli pro pasivní až skryté techniky, přesněji skrytí a předstírání mrtvého. A zatímco Dll se bez větších potíží nasoukal do jemu velikostně odpovídající skříňky, Christian se prostě rozvalil na lůžku takovým způsobem, jak to předpokládal adekvátní pro mrtvou osobu.

Corm se vyřítil na chodbu a během vyrazil vpřed, aby po několika krocích zabočil a octnul se před tím, kdo jim navodil ono zlé tušení. Chvilku na něj nabuzeně hleděl, poté však upustil svůj získaný nástroj a poklekl před tím, kdo se před ním tak mohutně tyčil. Nebyl to člověk, už jeho uhlově černá kůže a rudožluté oči napovídaly o opaku, dokreslovaly to hlavové výrůstky, které byly zdobeny množstvím ruzných kroužků střídajících temně žlutou a temně zelenou barvu. Jeho obličej a vlastně veškerou kůži pokrývala rozličná tetování, která jistě byla sithského původu. Zkušení cestovatelé by poznali, že před nimi stojí příslušník druhu feeorin zahalený v jednodušším černém rouchu.
Můj pane, můj pane, můj ...
začal před ním poslušně opakovat Corm, klečící na kolenou a vzývající ho jako nějaké božstvo. Feeorinský Sith dokráčel až k němu a s opovržením si jej před sebou prohlížel.
Učte mě, dejte mi moc a sílu !
vzhlédnul k němu s nadšením Corm, ale jeho výraz spíše patřil šílenému dítěti, než nadšenému tím, že by se mělo přidat k soupeři. Feeorinův pohled však byl plný opovržení a znechucení nad tím, co vidí před sebou.
Odpade,
sykl jenom Sith, než hrubě do Corma kopl, aby jej odmrštil k nejbližší stěně. Poté k malému Cormovi natáhl svou ruku a s mírným pobavením se zakřenil.
Boj se chlapče, boj se. Strach tě celého pohltí a zničí. Po strachu nezbude nic.
promluví Sith a Corm s sebou začne škubat, jak pocítí techniku svého soupeře. Svine se do klubíčka a klepe strachy, jak jeho nejhorší noční můry začnou vstávat a sžírat ho doživa. Pomalu umírajícího na vlastní strach ho tam temný pán zanechal a vrátil se zpět svým směrem, když se s tímto Jediským hmyzem vypořádal. S ním odešla i prezence temné strany, kterou mohli chlapci cítit a zanechal za sebou pouze ve strachu umírajícího Corma.

Malá Elinor svůj strach překonala a vyrazila po stopách oné známé entity s nadějí, že by jí tato entita mohla pomoci v záchraně její kamarádky, kterou byla nucena opustit v zahradách. Vyrazila skoro tryskem, takže do u stěny pololežící postavy muže málem narazila. Když se zklidnila, tak v něm poznala znaveného a na mnoha místech zraněného mistra Jedi Jakalla Linxe. Mělce oddechoval a snažil se soustředit na léčení svých zranění, těch však bylo ... opravdu mnoho. Po chvilce otevřel oči a podíval se na dívenku před sebou.
Elinor ? Elinor Ashdale ? Naživu ? To je dobře ...
vydechnul znaveně, když poznal dívenku ze skupiny younglingů a uvolnil sevření pravé ruky v němž svíral jílec světelného meče. Opadla z něj jistá vrstva napětí a pocítil mírnou úlevu, aby se opět začal soustředit směrem ke svému léčení, částečně při vědomí.
------------------
14 dnů (25.8.) nebo než všichni odpoví
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

Vlna Fyodosu

Mistře Linxi! vrhnu se Darth Šakalovi, který vůbec není Darth a vůbec není šakal, kolem krku.
Shaien - je v zahradě a potřebuje pomoc!
Teda, oni jsou tam taky sithové. Zranili ji, takže nemohla utíkat, schovaly jsme se, já je pak odlákala jinam a pak jsem to vzala šachtou pro pomoc...

Poprvé mě napadlo, zda to, co mi připadalo jako jediné možné řešení té situace, vlastně byl dobrý nápad, a sevřel mě strach o kamarádku.
Kdyby tu tak byl alespoň Corm!
To bych se cítila hned bezpečněji!

...je v pořádku, že ano?
prosebně a zoufale se zadívám na mistra.
A... nevíte, co je s ostatními?

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

Opět jsem se proklel za svůj sullustanský sluch. Neboť to co se stalo na chodbě jsem slyšel až moc dobře.
Já chci domůůů....
Zastrčím se hlouběji do skříňky a začnu nabírat.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Ani jeden z dvou přeživších chlapců se neopovažoval pohnout a zůstali tak na svých místech, Dll skoro brečící ve svém úkrytu a mrtvolu předstírající Christian. Oba se bojí vytáhnout paty kamkoliv a jsou tak stále na svých místech.

Malá Elinor si příliš neuvědomovala, že mistr Linx pololežící před ní, v napůl při vědomí, je rád, že si může oddechnout, a zavalila ho přílivem otázek a doufala, že jeho schopnosti jí dodají odpovědi, které bude potřebovat. Mistr Linx se zhluboka nadechnul, plně otevřel oči a podíval se na ni.
Uklidni se Elinor, teď nemůžu spěchat, ne v tomhle stavu.
pokusil se ji uklidnit a znova se věnoval svému pravidelnému rytmu dýchání, než došlo na další hlubší nádech.
Potřebuju, aby jsi se soustředila, Elinor. Kousek odsud je sklad vybavení a materiálu, včetně některého lékařského. Musíš tam zajít a nalézt dvě věci - těsný bactový obvaz a věc zvanou traspilepsin. Sklad je za odbočkou, druhé dveře vlevo, přístupové heslo je Vivi ... a kdyby jsi potkala někoho, někoho špatného, tak utíkej zpět ke mně, ano ?
promluvil mistr Linx a bylo znát, že jej to hodně vysiluje. Jakmile skončil se svou řečí, opět se hodně soustředil na svůj léčivý trans, přesto částí sebe vnímal Elinor, kdyby mu chtěla něco říct či se zeptat.

Oběma klukům nahoře čas ubíhal nehorázně pomalu a proto se jim ani po čtvrt hodině nepovedlo zachytit další známku života, další novou známku života - kterou ještě necítili. Někoho, o němž neměli tušení, co je zač a někoho, kdo se blížil k ošetřovně, stejně jako k chodbě, kde zmíral Corm ve svém vlastním strachu.
--------------------
Klasicky 14 dnů(8.9.), či do doby odpovědi všech.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

Naříkal jsem schován ve skříňce, stále jsem se neodvažoval vylézt.
Navíc, vzhledem k tomu, že byl zrovna noční cyklus, a že pominul nával adrenalinu, zavřel jsem oči a začal klimbat.
To, že jsem zcela neusnul bylo jen vinnou stále znějících alarmů.
Zacpal jsem si rukama uši a začal pomalu usínat.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Napůl vyděšeně a napůl odhodlaně přikývnu - a beze slova vyrazím směrem ke skladu. Popis cesty si přehrávám pořád v hlavě, stejně jako ...tra-spi-lep-sin...
Tfujky, fakt hnusné slovo.
Hnusné a zbytečně složité.
Pamatovat si proti tomu heslo je naprosto jednoduché.
...tra-spi-lep-sin...
...tra-spi-lep-sin...
...tra-spi-lep-sin...

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Ošetřovna v níž se schovávali oba chlapci byla nasáknutá strachem a obavami - oba mohli cítit přítomnost někoho dalšího a také vnímala, jak se ta entita, ať už to byl kdokoli, blíží jejich směrem. Její pohyb však nebyl přímočarý, působil unaveně a zničeně, možná i odevzdaně. Alespoň tohle mohli chlapci vycítit, než se osoba dostala ke dveřím, které se otevřely a odhalily její silueta.

Malá Elinorka byla sice zděšená, ale přesto vyrazila kupředu a srdnatě kráčela k místnosti, ke které jí poslal mistr Linx. Celá cesta jí opravdu netrvala nikterak dlouho a za chvilku již stála před dveřmi a na špičkách vyťukala na přístupové klávesnici to správně heslo - Vivi. Ovládání souhlasně zapípalo a otevřelo jí k dispozici celý prostor skladu. Po levé straně byly nad sebou tři police s různými krabičkami obsahující lékařské náčiní - od vibroskalpelů, drobných náplastí až po velké kolo bactového obvazu, který byl však až úplně nahoře. Byly tam i krabičky s různými injekcemi. V hlavní části skladu bylo naskládáno množství beden - na vrchu ty s nápisem "Bacta", bedna s něčím nazývajícím se "Kostimer", která se tu nacházela v několika exemplářích, bedna označená "Norbutal" a až dole byla bedna s nápisem "Traspilepsin".

Obrys postavy udělal několik kroků kupředu, do ošetřovny, krátce se rozhlédl a rychle přispěchal k lůžku, kde ležel Christian.
Ne, Chrisi, ne.
povzdechla si Tekko Siume, na několika místech zraněná s volně visící levou rukou, potrhaným pláštěm, když došla ke Christianovi a jala se kontroly jeho životních funkcí. Starost u younglinga jí pomohla na chvíli zapomenout na její vlastní bolest a útrapy a nyní jej natočila tak, aby ležel na zádech a zkoušela jeho životní funkce.
------------------
Další kolo je 22.9.(St) či dříve, když odpoví všichni.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

Když jsem poznal známý hlas mistryně, značně jsem si oddechl.
Pocit, že se již nemusím bát, mě zaplavil natolik že jsem sklopil hlavu, a usnul.
Náhle mi došlo, že by mne tu mohla zapomenout.
To mne probralo, vylezl jsem ze skříňky.
< Mistryně Siume! Na chodbě je ještě Corm!>
Informoval jsem ji rovnou, pak jsem si vzpomněl, že mi asi nerozumí, opět nic.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vlna Fyodosu

Hlasitě jsem si zývl a pomalu přicházel k sobě. Před sebou jsem hned viděl starou známou osobu. Ale až za několik sekund, kdy mi kontorlovala životní funkce mi to došlo.
Eh...
Seskočil jsem z lůžka, div jsem jí neporazil. Křik Dlla mně probudil už úplně.
Ach, dobré ráno, mistryně Siume. Už to skončilo?
Hodil sem na ní milý pohled a snažil jsem se narovnat si roucho a vše, abych vypadal k světu.
Po chvilce mi došlo, že když sem zabil několik desítek sithů a následně přistál na planetě, kde mně vítali ovacema byl pouze sen.
Otočil jsem hlavu k Dllovy a kdybych měl obnažené oči, viděl by můj vražedný pohled!
Dlle, teďka není čas na hulákání! Mistryně Siume, na chodbě je ještě Corm!
Zatahal jsem jí za roucho, aby si toho všimla.
Kde máme fasovat meče??
Zeptal jsem se dychtivě, protože spánek mně osvěžil a já se cítil silný jako nikdy!
Moje taktika se vyplatila! Přežil sem to a ještě sem se stal silnější!
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Pospíchám.
Někde po lodi se pohybuje sithské komando a mistr Linx je zraněný. Takže potřebuje pomoc. Sice mám trochu divný pocit, že ji potřebuje zrovna ode mě - nikdo jiný není poblíž - a je mi tak trochu rozechvěle a tak trochu rozklepaně a hlavně si pomyslím, že když se z Darth Šakala vyklubal Jedi, tak by mi Corm záviděl.
Pustím se tedy do shánění potřebností.
Nejprve se pustím do šplhání pro bactový obvaz; potom do odsouvání horních krabic, abych se dostala k tomu divnému s tím dlouhým názvem, co mistr potřebuje.
A... snažím se zbytečně nezdržovat.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Zatímco mistryně Siume kontrolovala Chrise, tak se ze svého úkrytu vynořil Dll a okamžitě mistryni informoval o svém kamarádovi. A zatímco s drobnou úlevou hleděla na malého sullusťana, tak se pobral Chris, kterému se promíchala realita se snem a chvilku mu trvalo, než si to uvědomil. Než oběma chlapcům mohla odpovědět na jejich připomínku ke Cormovi, tak je oba srdnatě objala, vlastně se přitiskla na Dlla a objala Chrise.
Díky Síle, že jste v pořádku chlapci ! Už jsem myslela na nejhorší, když ...
promluvila spokojeně, když se zarazila a od obou chlapců se odpoutala. Musela se hodně přemáhat, aby jí nezačaly slzet oči, ale přítomnost dvou younglingů jí pomohla.
Kluci, Corma jsem našla vedle v chodbě a ... je mi to moc líto, už jsem nemohla nic dělat. Já, já ... se vám omlouvám.
vypravila ze sebe, než se jí podlomila kolena a klesla na ně, zatímco jí po obličeji začaly stékat slzy. Dění dnešního dne ji hodně poznamenalo a teď, teď už to neunesla.

Elinor odhodlaně začala shromažďovat potřebné věci - nejprve se vyškrábala pro bactový obvaz, což nebyla pro její mrštnost příliš velká výzva, aby začala boj s krabicemi. Velké kolo bactového obvazu si položila dolů, zatímco přesouvala bedny, což se ukázalo jako velice náročné, zvlášť když ta nejtěžší byla ta nejvyšší. Nakonec došlo k její shození do boku, když v ní trochu zachrastilo. Další bedny se Elinorce dařilo odsouvat jednodušeji a to bez toho, aniž by je musela shazovat, jako tu nejvyšší. Elinorka byla však tak zabraná do práce, že si ani nevšimla, když se ve dveřích do místnosti objevila mužská postava.
Hej ty ! Co tu děláš ?
vykřikl mladý muž s krátkými hnědými vlasy a v rukou křečovitě svíral malý blaster. Jeho zelené oči planuly nejistotou a v trochu potrhané a popálené uniformě vypadal víc zmatený, než jako někdo s vražednými úmysly.
-------
Takže, klasika opět čtrnáct dnů, tedy do 6.10. (St), či dříve pokud odpoví všichni.
Poznámka: Mistryně Tekko Siume rozumí Dllovi, tedy jeho sulluštině.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

Mistryně nás informovala o další smrti jednoho z nás.
Když se sesula na zem, nevěděl jsem co říci.
Stál jsem jen tak a čekal co se bude dít. Sám jsem opět začal natahovat. Její brek se na mě nějak přenášel.
<Co teď?>
Osmělil jsem se zeptat, i když jsem v tu chvíli opět zapomněl že mi nejspíš nerozumí, jak jsem se alespoň domníval.

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Nedůvěřivě si neznámého přeměřím pohledem.
Na sitha fakt nevypadal, ale ve dveřích stát nemusel - a chodit jako duch už vůůůůbec ne.
Tfuj, lekla jsem se tě, obrátím se jeho směrem a slezu z beden.
Stejně už mám všechno potřebné, teď jenom vypadnout za mistrem Linxem... jenže ve dveřích stojí ten chlapík, tváří se jako tvrdé Y a hraje si s blasterem. Podle stavu uniformy a jeho celkové nejistoty si připadám vcelku jistá tím, že nejde o víc než o hraní si.
A kdo si hraje, nezlobí.
Sháním věci pro mistra! seskočím na zem a zamířím k němu.
Potřebuješ nějak pomoct? Teda, nechci ti do toho mluvit, ale vypadáš fakt hrozně.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vlna Fyodosu

Jste v pořádku?
Podíval jsem se na ní, když se sesunula na zem.
Takže Corm je...? To není možný...
Nedokázal jsem to vyslovit a co doteď vypadalo jako hra pomalu se postupně měnilo v horor.
Snažil jsem se ale vypdadat stejně statečně jako po celou dobu, atmosféra na mně ale rychle doléhala. Z jedné strany na mně dorážel brek mistryně, z druhé brek Dlla.
Nevěděl jsem co říct, neměl sem chuť ani okřiknout Dlla za jeho jazyk, jak bylo mým zvykem.
Ještě nějákou dobu jsme tam tiše stáli. Mohlo to bejt několik minut, nebo několik vteřin. Nedokázal jsem odhadnout čas, zdálo se mi to jako věčnost.
Co budem teď dělat, mistryně Siume?
Potichu jsem špitl a snad to ani nešlo slyšet. Nedokázal jsem ze sebe vydat hlasitější zvuk a ani jsem se o to nesnažil.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Všem třem přítomným v ošetřovně nebylo zrovna nejlépe a chvilku tam mlčky stáli, v případě mistryně Siume, klečeli a vzlykali. Oba chlapce zajímalo, co dál, ale jejich otázka jakoby z počátku vymizela do ztracena. Konečně se mistryně Siume zvedla a otřela si rukávem pravé ruky obličej.
Teď nemůžeme smutnit. Ne, dokud jste ještě vy dva v pořádku, chlapci. Musíme se dostat do evakuačního bodu a snažit se zjistit, jak se ... daří ostatním.
pronesla nakonec rozhodně Tekko Siume, ale nezamířila hned ke dveřím. Došla k nástrojům na ošetření a lékům, aby se pokusila si ošetřit levou ruku, ale nedařilo se jí to pouze s pomocí jedné ruky. Posadila se na lůžko a podívala se po obou chlapcích.
Kluci, potřebovala bych trochu pomoci ... budu potřebovat tu ránu zašít, ale sama to nezvládnu ...
pronesla už pevným hlasem, jakoby ji veškerý smutek již přešel a nikdy nebyl.

Elinor vykročila beze strachu naproti muži s blasterem, kterého to očividně znervóznilo. Její pokus o empatii společně s jejím věkem a nevinným pohledem přiměl dotyčného ke sklonění blasteru, i když zbystřil poté, co se zmínila o mistrovi.
Nechtěl jsem tě vyděsit. O jakém mistrovi ses to zmínila ?
zeptal se Elinorky, přesto na něm mohla stále vidět nejistotu a blaster pořád pevně svíral v ruce. Těžko říci, jestli byl přirozeně nedůvěřivý, nebo se na něm podepsalo něco z jeho minulosti, či jenom nedůvěra k dětem.
A pomoct nepotřebuju, tak zle na tom ještě nejsem.
dodal a znova z něj byla cítit nejistota. Zdálo se, že Elinor je v Síle citlivější na vnímání pocitů ostatních, než se doposud zdálo.
---------
Další kolo je do 12.10. či dříve

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“