MYMPM - Výcviková loď

Ostatní uzavřené projekty, MPMka a podobné ...

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

To co nám Corm řekne jsem už tak trochu tušil, podle zvuků co jsem slyšel.
Jak to ale řekl tak se mi rozklepala kolena, že ki o sebe navzájem bouchala.
<Neměli bychom odtud zmizet? Někam?>
Optám se svých kamarádů, nemysleje na to že mi vlastně nerozumí.
Nicméně ve strach začnu pomálu pozadu ustupovat od průlezu, aniž bych nějak věděl kam.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vlna Fyodosu

Whohoo!
Zajásal jsem na chvilku, ale poté...
...Teda...hmmm...
Smutně sem zamumlal. Podíval sem se na svého mladého kamaráda, jak s sebou třepe a začně něco mumlat.
<Lua bla bla mu pobu huhu...hůůůů>
Snažím se mu odpovědět jeho jazykem, ale myslím si, že se mi to moc nepovedlo, a dokonce mám dojem, že jedno z toho co sem na něj vyhrkl se používá jako nadávka.
Hej, neměli bychom odtud někam zmizet? Kamkoliv?
Promluvil sem nakonec normálně, když jsem si vzpomlě, jak říkal, že rozumí basicem.
Já bych si to zamířil na žebřík! Co vy na to?
To už sem u něj nicméně stál, díval se na něj, současně zhodnocoval i naší taktickou situaci.
Shrnul bych to tak, že nevím nic...
Otočím se smutně na své dva kolegy.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Vlna Fyodosu
Dll podvědomě ustupuje od žebříku nalevo, tedy směrem k oné zatáčce, zatímco se ostatních ve své mateřštině zeptá, co budou dělat dál. Christian navrhne vyrazit kamkoliv, hlavně aby se vydali do pohybu, by nakonec ukázal na žebřík, po kterém sem vylezli. Corm mu věnuje pohled určený hlupákovi.
Zpátky ?
polkne napůl zděšeně, napůl nechápavě. Nakonec udělá dva kroky směrem k Dllovi, takže na té straně chodby jsou už nyní oni dva.
Chyťte ti děcka ! Nikdo nesmí zůstat naživu !
ozvalo se zezdola od žebříku, což znamenalo, že po něm někdo hodlá vylézt nahoru.

Elinor stála naproti tvorům nehnutě a neodvažovala se skoro ani nadechnout. Ten největší, šedý udělal několik kroků směrem k ní a pozorně si ji prohlížel. Byla to tichá a napjatá chvilka, která rozhodovala o tom, co se bude dít.
Tady je ! Máme ji !
narušil ticho křik jejích dvou pronásledovatelů, kteří se vynořili z porostu a hned se jali malou Elinor zaměřovat se zlověstným smíchem. Až příliš pozdě si uvědomili, že Elinor nebyla na palouku sama. Největší z tvorů bleskově vystartoval kupředu, proběhl v těsné blízkosti okolo Elinor tak, že ji pošimral ocasem a vrhnul se na prvního z mužů. Druhý tomu šokovaně přihlížel a chtěl vystřelit, ale stal se terčem zbytku smečky až na jednoho menšího hnědého, který se chvilku díval na Elinor, potom se otočil a vyrazil k porostu. Před ním se znova zastavil a podíval směrem k Elinor a vyčkával, zatímco jeho přátelé se vypořádávali s urputně se bránícími vojáky.

Shaien se po zaslechnutí temného hlasu přimáčkla k nejbližšímu stromu a ani nedutala doufajíc, že nebude nalezena. Naslouchala okolí a snažila se zjistit, kde se nachází Sithka, která se jí snažila zabít. Podvědomě začala používat Sílu, když pocítila něco zpoza sebe. Vrhla se kupředu, aby se já povedlo vyhnout špičce světelného meče, který se vynořil zpoza kmenu stromu. Sithka se jí dostala do zad a chtěla jí probodnout zezadu. Meč zmizel zpátky ve stromu a zpoza něj se vynořila ona - rudá kůže, žlutě zářící oči, přiléhavý kožený úbor, který jasně zviditelňoval křivky jejího těla. Už z pohledu bylo vidět, že je to lovkyně, že lov je její zábavou a největším potěšením.
Mohlo to být rychlé, takhle ... takhle si tě vychutnám ...
začala se děsivě smát a vztáhla ruku kupředu. Ze země se zvedlo množství listů a ty byly prudce urychleny směrem k Shaien. Instinktivně vztáhla ruku proti a některé lístky se jí povedlo odvrátit, přesto byla pořezaná na několika místech, včetně dvou řezů na tváři, kde se objevily pramínky krve. Sithka znova natáhla ruku, ale tentokrát uchopila kameny, které se v okolí povalovaly a celé to opakovala. Shaien jich pár odklonila, ale přesto dostala více zásahů - do nohy, do břicha, do rukou. Bolest začala pulzovat celým jejím tělem, chtěla křičet, chtěla utíkat, ale nemohla, nedokázala by to. Sithka udělala krok kupředu a chvilku se na ubohou Shaien dívala, než se začala děsivě smát. Okolo krku se Shaien omotala liána ze stromu, ke kterému během střetu docouvala a pomalinku se jí stahovala okolo krku. Snažila se jí zadržet rukama, odtrhnout, ale neměla šanci. Umírala pomalu, bolestivě a za hromového smíchu Sithky. Ale už se nebála, protože v posledním momentě viděla, že ostatní mají ještě naději.
---------------------------
Ze hry vypadla i Shaien(tedy Funny), Elinor má možnost se zbavit pronásledovatelů, naopak kluci by se měli rozhodnout rychle kudy dál. Další kolo tradičně z 14 dnů nebo dříve, když zbývající čtveřice odpoví.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

Podíval jsem se zmateně na Chrise, poté co začal vyluzovat zvuky jako by mu zaskočilo. Sice je zřejmě dělal naschvál, ale netušil jsem proč.
Když navrhl to samé, co já, mi konečně došlo, že mi mí společníci nerozumí.
To není dobré.
Když se zezdola ozvala výzva, k našemu lapení, neváhal jsem.
<Prýýýýýýč!>
Zaječel jsem, pro nedostatek jiných řečí ve své mateřštině a jal se zděšeně prchat chodbou, do které jsem předtím couval.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

Vlna Fyodosu

Vzpamatovala jsem se až díky své zázračné záchraně. Síla zjevně nikdy nespí...
...hodní pejsci! změním názor na své zachránce. Přesto si ale úpěnlivě dávám pozor, abych se neotočila směrem, kde trhají sithy na kousky.
Místo toho vyrazím za asi štěňátkem.
Určitě mě chce zavést někam, kde najdu pomoc!
Neboj se, pejsku! vydám se svižně za ním, s připomenutím, že musím pro Shaien přivést pomoc. A najít Corma...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vlna Fyodosu

Vzdávám to!
Řeknu zničeně, a vrhnu se za Dllem, a sleduju ho na jeho cestě. Už nemám síly, abych něco vymýšlel nebo se jinak aktivně zapojil, takže budu jenom nestranný pozorovatel, který bude dělat Dllovy podporu, když bude potřebovat a budu mu hlídat i záda, aby nás něco nepřekvapilo ezzadu.
Darth Revan ♥

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Trojice kluků vyrazí pryč od žebříku v čele s Dllem, který tak nechtěně vede tuto malou skupinku kupředu. Dll se příliš nerozmýšlel nad tím, kudy přesně běží - chvilku běžel rovně, pak zabočil doprava, doleva, znova chvilku rovně a pak znova doprava, než se konečně znaveně zastavil a počkal až ho dvojice kamarádů doběhne. Chvilku bylo mezi chlapci ticho, jak oddechovali po unavujícím běhu, než Corm poukázal za Dllova záda.
Žebřík ...
pronesl jenom krátce a jal se po něm šplhat, takže na chvilku zmizel oběma chlapcům z dohledu. Ti tam chvilku stáli, než se vrátil dolů.
Vypadá to tam stejně jako na našem patře a viděl jsem dveře do ošetřovny.
popsal situaci, kterou mohl zahlédnout a podíval se na své kamarády, aby zjistil, co chtějí udělat i oni.

Malá Elinor se vydá sledovat menšího hnědého tvor připomínajícího psovitou šelmu. Pronásledování se však ukáže jako hodně náročný úkol, protože tvor přizpůsobený prostředí zde nemá sebemenší problém s pohybem, zatímco Elinor se povedlo již dvakrát zakopnout, dvakrát se šlehnout o nějakou větev a získala nespočet dalších škrábanců od stromů a keřů, jimiž se za tvorem musela prodírat. Po několik minutách běhu jej našla stát u stěny, jak na ni čeká. Dostala se tedy až ke hranici zahrady a mohla si všimnout, že tvor stojí vedle dobře zakrytého otvoru upevněného několika šroubky. Neměla tušení, kam by šachta za tím otvorem mohla vést, ale bylo dost pravděpodobné, že vedla pryč ze zahrady.
------------------------
Příběh pokračuje dál - kluci mohou pokračovat dál cestou v chodbě, nebo vylézt o patro výše, Elinor má před sebou šachtu se šrouby na plochý šroubovák. Další kolo buď za 14 dnů nebo dříve při odpovědi všech(vyjma ROFLa - z kterého je prozatím NPC).
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

vzhledem k tomu, že mé malé nožičky byly okřídlené strachem, chvíli trvalo, než mě mí společníci dohnali.
To že Corm převzal velení, jsem přijal rád.
<V ošetřovně by jsme se mohli lépe skrýt, co?>
Otázal jsem se kluků.
Jujda, vždyť ti nerozumí, sakra.

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Díky, pejsku! zašeptám tvorovi a vděčně ho obejmu kolem krku.
Vzápětí přikleknu k zacpanému otvoru do šachty a pustím se do odmontovávání šroubků; bez nástrojů to jde ztuha, hlavně ze začátku, a tak mi nezbyde než si vypomáhat Silou.
Pospíchám; přece jen, mám před sebou důležitý úkol.
Po chvíli to dopadá tak, že se podklop odklopil a já mám ze spěchu (na začátku odšroubovávání, než mě napadlo použít Sílu a pak teprve povytažené šroubky oddělávat ručně) slušně zdevastované konečky prstů, o stavu některých nehtů lépe nemluvit.
Ale žiju, ztratila jsem se sithům, odvedla jsem pozornost od kamarádky - a jdu pro pomoc!
S touto myšlenkou lezu do šachty, ať už vede kamkoli.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Po svém průzkumu Corm čekal nějakou poradu s dvěma ostatními kluky, ale Christian jenom mlčel a Dllovi nerozuměl.
Tak půjdeme do ošetřovny, kdo je pro ?
zeptal se a Dll souhlasně zvedl ruku, protože právě to navrhoval, zatímco Christian jenom pokrčil rameny a uvolnil cestu, čímž dal najevo že nehodlá jít první. Toho se nakonec ujal Corm, který bez váhání vylezl po žebříku a s Dllem v patách přeběhl chodbu do ošetřovny, kde ... kde nikoho nenašli. Což mohla být v jejich případě i dobrá zpráva, když se vezme v potaz výskyt Sithů a jejich vojáků všude okolo. Nakonec se do ošetřovny dostali všichni tři a mohli se tam porozhlédnout. Nacházelo se tam lůžko, kde se ošetřovaly pacienti, velká skříň s množstvím zásuvek pro různé léky, stejně jako stolek s nástroji pro vyšetření a lehké lékařské zákroky. Byla zde i konzole počítače, ale ten nebyl aktivní, protože jediné, co mělo v tuto chvíli energii bylo nouzové osvětlení. Skříň nebyla nijak zamčená, stejně jako nic jiného.

Elinorka mezitím zápasí se šrouby krytu a nejvíce to postihne její nehty, které jsou po úkonu samotném v dezolátním stavu. Ale tím se dívka povzbuzená pomocí psovitých tvorů nezabývala a bez váhání vyrazila do chodby, kde se nejprve musela plazit po čtyřech, než dorazila k žebříku před sebou. Mohla lézt jak nahoru, tak dolů - a neměla sebemenší tušení, kde co může číhat nebo čekat. Mistři jim totiž nestihli předat žádné informace o tom, jak se zachovat za podobné situace, vlastně ani neměli dostatek času k tomu, aby nějaké nouzové techniky s dětmi nacvičili. Navíc měla Elinor jenom přehled o tom, jak vypadá toto patro a to na základě toho, co si mohla zapamatovat z prohlídky.
----------------------
Časový limit je stále 14 dní ode dneška, či pokud by trojice žijících odpověděla dříve.

Obrázek

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Tak to by bylo!
Radši si ani nepředstavuji, v jakém stavu je moje oblečení. Snažím se postupovat co nejrychleji to jde, a když se dostanu k žebříku, ani se nezamýšlím a neváhám a vyrazím dolů.
Přece jen, ti sithové se spouštěli - takže spíš přistáli někde v horních patrech.
A nerada bych je potkala.
Opravdu ne.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vlna Fyodosu:
Ošetřovna poskýtala mladým younglingům dočasné stanoviště a trochu se v ní zabydleli. A zatímco Dll s Christianem se posadili na dvě lůžka, tak Corm se pustil do šmejčení okolo. Nejprve chvilku zkoušel počítačovou konzoli, aby se opravdu přesvědčili, že vůbec nefunguje. Dalším objektem jeho zájmu se stála lékařské nástroje, kde našel energetický skalpel a okamžitě si jej přivlastnil jako potenciální zbraň. Na posledním místě se objevila skříňka s léky, kterou pozorně prozkoumával, aby nakonec vzal dvě bactové náplasti a nalepil si z nich na čelo kříž, s nímž se otočil na své dva kamarády.
Tak a teď se mi Sithové nedostanou do hlavy.
pronesl nadšeně a do kapsy si strčil krabičku prášků o jejichž účincích neměl sebemenší tušení. V ten moment to pocítili všichni tři - zlověstné tušení přicházející z chodby venku. Corm uchopil skalpel pevně do ruky a začal se plížit ke dveřím. Nedalo se pochybovat o tom, že se chce pokusit o útok nebo jinou podobnou bláznovinu.

Elinorka se ve ventilační šachtě rozhodla sestupovat dolů na základě zkušenosti, kdy spatřila sithské vojáky sestupovat shora. Byl to tedy logicky bezpečnější směr, než se škrábat nahoru. Navíc si mohla pamatovat, že v dolní části lodi byl i hangár, kde byla loď s níž sem přiletěli s ostatními dětmi. Když skončila se sestupem, tak se vydala jedinou možnou cestou, která po chvilce zabočila doleva. Mohla míjet kryty vedoucí do chodby vedle a místy se musela vyhýbat volněji visícím izolovaným drátům vedení. Po chvilce cesty náhle pocítila v Síle pocit něčeho nebo někoho známého. Přes nejbližší mřížku mohla spatřit rozbočku a vytušila, že by musela jít po ní a poté odbočit doleva. Znamenalo to však pohybovat se po chodbě, místo v relativním bezpečí servisních šachet.
------------------------
Klasika - 14 dní nebo všechny odpovědi.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vlna Fyodosu

V ošetřovně byl chvíli celkem klid, sice jsem příliš nechápal, jak Cormovi pomohou náplasti na čele, ale byl si svým tvrzením tak jistý že to určitě nějaký účinek mít muselo.
Když jsme začali z chodby něco.. cítit, slyšet, nebo něco takového, Corm se rozhodl že se jim postaví, asi.
Já raději volil pasivnější postup a začal se cpát do jedné prázdné skříňky, vzhledem k tomu jak jsem byl malý mi to celkem šlo.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vlna Fyodosu

Všichni víme, jak to s Chrisem vypadalo.
Chudák malej, byl vytažen z postele a pak se musel tahat nejdřív s Dllem, a poté ještě s Cormem snad přes celou loď. Snažit se přestal hned se začátku, a stal se pasivním členem. Byl rád, že neusnul při všem tom trmácení, což se mu ale bohužel stalo, když se usadil na lůžko a pozoroval jak blbne Corm. Hned jak Corm prohlásil, že se mu sithové do hlavy nedostanou, upadl Chris do hlubokého spánku. Kdyby ho někdo pozoroval, tak si mohl všimnout, že s sebou cuknul, když ucítil to co ostatní chlapci. A zatímco Corm se chtěl chovat spíše útočně, Dll zas defenzivně, Chriss se rozhodl že se nebude zvedat, bude spát a dělat mrtvýho.
Darth Revan ♥

Elinor Yall

Vlna Fyodosu

Hlavní bylo najít pomoc. Sice jsem si nedokázala přesně představit, kde koho najdu na lodi, co jsem nestačila pořádně prošmejdit, ale o to nešlo. Někoho jsem prostě najít musela a šance, že někdo vhodný bude ve spodních patrech, byla podstatně vyšší, než že bude v horních.
Pocit někoho známého na mě zapůsobil uklidňujícím dojmem.
...super! Takže pomoc přijde včas!
Nebylo moc co váhat; Shaien potřebovala ošetření!
I když jsem z chodeb rozhodně neměla nejlepší pocit, nezbývalo, než to risknout.

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“