Titul: Důstojník Imperiální flotily
Rasa: Člověk - muž
Věk: 22
Místo narození: Kuat

Životopis:
Narodil jsem se na planetě Kuat v rodině nižší šlechty. Měl jsem klidné dětství a od narození jsem se podle rodinné tradice připravoval na službu v Republikové později Imperiální flotile. Otec sloužil na Republikovém Venatoru, během klonových válek a padl během bitvy o Coruscant. Po vzniku Imperia jsme se s matkou, zapálenou Imperialistkou, přestěhovaly do nově vzniklého Imperiálního centra na Coruscantu kde pracuje v Imperiální bance. 9 let před bitvou u Yavin 4 jsem vstoupil do Imperiální akademie na Caridě. Vstupní test jsem složil bez větších problémů ale ani jsem neexceloval. Po 3 letech výcviku jsem byl vyřazen jako důstojník flotily a čekám na svoje zařazení u flotily.
Vzhled:
Má černé vlasy ostříhaná podle vojenských předpisů. modré oči, je 186 cm vysoký.
Charakter:
Věrný Imperiu, i když má někdy výhrady k Císařovým názorům. Je společenský typ s jistým smyslem pro humor. Dokáže během bitvy zachovat klidnou hlavu a nikdy nechce zbytečně ztratit ani jednoho může.
Výbava:
Uniforma Imperiálního důstojníka
DH-17 blaster pistol
Schopnosti: Umí používat pěchotní zbraně, prošel treninkem v pilotování Tie Fighteru a zmákne i větší lodě, dokáže zvládat všechny povinnosti důstojníka na hvězdném křižníku.
Kontakt:
Mail: Haintl@seznam.cz