Povolání: Nájemný lovec
Rasa: Člověk
Rok narození: 19 BBY
Planeta narození: Corellia
Životopis: Od narození jsem měl šťastné dětství jelikož oba mí rodiče byli naživu a o peníze jsme taky neměli nouzi protože otec vlastnil opravnu lodí a speederů které jsem se učil pilotovat už od svých šesti let. I přesto že mě otec začal učit v tak mladém věku, byl jsem v sedmnácti letech stále mírně podprůměrný pilot, z čehož otec nebyl zrovna nadšený. Svou nešikovnost v kokpitu jsem ale vyrovnal vynikající schopností střílet prakticky z jakékoli zbraně kterou jsem dostal do ruky, od blasteru po palubní dělo a skvělým nadáním pro boj z blízka a schopnost vyšplhat téměř kamkoli (což se hodí když si doma zapomenete klíče a máte otevřené okno

hlavní zbraň: Projektilová puška KiSteer 1284
Záložní zbraň: Blasterová pistole DC-17 a dýka
Schopnosti: střelba z jakékoli zbraně, boj z blízka, schopnost vyšplhat téměř kamkoli
Styl boje: Většinou nepřítele odstřelí z dálky a nebo ho zlikviduje potichu nožem.
Povaha: Klidný se smyslem pro humor a pro spravedlnost. Vždy má po ruce zbraň a nevěří skoro nikomu.
Vzhled: Vysoký 2 metry, hnědé krátké vlasy, hnědé oči, Khaki kalhoty, khaki triko, modročerná bunda, na krku hnědý šátek, na nohách vysoké černé boty.
Odhadovaná častost hraní: Jednou za dva dny
Kontakt: 736777001, zdenecekp@seznam.cz