Yavinu IV-hangár Nevím ale nejspíš mně zajímá nějaká bitva. Nepohrdnu ani soubojem s nějakým sithem. Natěšeně se dívám na mistra, ale né moc. Dlouhá cesta, ještě delší historky.
Yavinu IV-hangár Byl jsem na misi s Lukem. Doufám že vám nevadí že mu tak řikám. No tak měli jsme skontrolovat hlášku o přítomnosti imperiální základny. A tak jsme vyrazili na bajcích, po chvilce jízdy jsme museli po vlastních. Pak jsme se museli rozdělit a já narazil na Scouty. Bezproblémů jsem je vyřadil, ale pak se ozvala vysílačka a já použil tohle. Vytáhnu mikrofon s senzorem. Taková menší pomůcka. Pak jsem zjistil že ke mně míří skupina elitních stormtroperů. Ty jsem zvládl taky ale jejich velitel vytáhl termální detonátor. Já ten detonátor odhodil na zbývajicí vojáky a kapitána zachránil. Potom jsem se vydal na bod setkání s kapitánem na zádech. Musel jsem přelstít rojnici AT-ST. S šokem jsem zjistil ze luk není na místě setkání a tak jsem se vydal po stopách AT-ST které asi střílelo po Lukovi. Dorazil jsem na základnu a na stromě zaminoval omráčeného kapitána. Luka jsem našel a řekl mi at přivolám pomoc. Rychle jsem se vydal na cestu ale vtom kapitán eksplodoval a celá základna viděla jak běžím na kopec. Jednou mě zasáhli do nohy, ale posily jsem přivolal. Po delší chvíli mě dostali když jsem vyrazil Lukovi na pomoc. Vzbudil jsem se v silovém válci. Mučil nás jeden sith. Já mu nic neřekl a on omráčil Luka. Pak dorazila kavalerie, jedaiové z akademie. Zase jsem usnul kvuli plynu a vzbudil se jako rukojný stormtroperů. Měli mě a Luka. Tak jsem se rozhodl na akci a přitom mě postřelili. To byla poslední kapka jediů okolo nás.... Dál si to nepamatuju, protože jsem stratil moc krve. Divně se mi ulevilo když jsem to řekl mistrovi.
Zdravím, zřejmě jdu s křížkem po funuse, ale přebírám tvou misi, takže jestli máš ještě zájem a někdy se tu stavíš, tak sem napiš kladnou odpověď, ja si tu misi prostuduji a budeme moci pokračovat.