Výcvik pro Xavier Fly (Xavier)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Darth Revan

Výcvik pro Xavier Fly (Xavier)

Příspěvek od Darth Revan »

Dreadnaught.

Byl jsi ve své kajutě společně s ostatními klony. Zachvilku jste měli letět na průzkum, přibližně za 20 minut, do té doby jste měli pohotovost, protože jste pronásledovali Republikový transport který se vám ztratila z dohledu po menší nehodě na lodi kterým byl požár a nutné zastavení. Tvá letka Interceptorů již byla připravena ke vzlétnutí a vy jste jenom čekali na rozkaz.
Doufám, že ten transport najdeme a zničíme, republika nad náma nebude mít žádnou šanci.
Prolomí ticho jeden z tvého týmu, jménem Liouse.
Ty si můžeš všimnout jak je na plaubě lodi stále chaos, i když menší než při požáru, který skratem přístroje vyvolal oheň. I když byl oheň dávno uhasen, stále jsi cítil smrad z kouř jakoby tu stále byl ale to byli pouze zbytky dýmu který pomalu mizel. Dokonce jeden z Poručíků na lodi přišel o život, když se snažil zachránit Kapitána, který to s velkým štěstím přežil.
Pánové, připravte se, vaše letka je již připravena, takže do lodí a máte zelenou, najděte ten transport. Hodně štěstí.
Poví jeden z nižších důstojníků, který měl na starosti oblast Hangáru a vedl také údržby stíhaček.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Dreadnaught

Seděl jsem v kajutě a pozoroval zábavu svých kolegů.
Byl to zajímavý pohled, všichni se stejnými tvářemi, jen účes a případné vousy nás rozlišovali.
Počkej, abys nebyl překvapen. Mohli dostat posily.
Pak se ozve jeden z důstojníků, že máme zelenou.
Tak, zpátky do rachoty.
Prohodím spíše jen k sobě a vyrazím s ostatními k stíhačům.
Usednu do svého stroje a nasadím si helmu a překontroluji si kombinézu.
Nahodím systémy stíhače a čekám na povel k odletu.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Darth Revan

Dreadnaught

Ve vysálačce se ozve.
Pánové, transport nejspíše směřoval od vás na západ. Nejspíše bude v doprovodu s pár sithačkama. Takže jsi dávejte pozor, kdyby jste narazili na nepřítele neváhejte útočit, stejně tak jako na Transport. Pokud narazíte na těžký odpor, informujte loď a vraťte se zpět. Nezapomeňte že nemáte velký dolet, takže si kontrolujte stav paliva. Máte zelenou, leťte.
Dokončí velitel Hangáru a vy jste mohli vyletět. Ty i tvá skupina jste opustili hangár, bylo vás celkem 12, tudíž celá letka které se nacházela na lodi.
Letíme tedy na západ, snad je najdeme, hlavně koukejte kolem sebe a dávejte pozor. Když někdo z vás na něco narazí, klidně i nepatrného, ihned to hlašte. Do boje..
Zatočili jste na západní stranu a letěli jste prázdnotou. Po chvilce se ale ozve.
Pane, mám něco na radaru, vypadá to vceku jako velká loď. A vzdaluje se.
Velitel letky ihned dodá.
Vidím to také, letíme tam. Doufejme že to budeš náš cíl.
Poví velitel a přidá rychlost, lo´d se začala pomalu přiližovat jak na radaru, tak jste ji mohli spatřit i ve vesmíru.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Vyletěli jsme ven z lodi. Seřazení do formace bylo věcí okamžiku.
Stejně tak náš obrat, na zadaný kurz byl velmi elegantní.
Po chvíli se ozval jeden že má na radaru cíl. Ten se vzápětí objevil na radaru i ostatním.
Blížili jsme se na vizuální kontakt. Zatím se žádné doprovodné lodě, ani stíhače neobjevovali.
Přesto jsem byli pozorní a čekali na jakoukoliv zradu.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Darth Revan

Vesmír

Blížili jste se k neznámé lodi čím dál tím blíže, až jste ji mohli spatřit. Byla to loď Republiky, které ovšem nebyla sama. Kolem ní se začalo motat Republikových stíhačů typu E-Wing jako much. Bylo jich celkem 13, tudíž o jednoho více než vás, což nebylo tak zlé. Ale problém vám dělala ta loď, protože to nebyl zmiňený transport který jste hledali, ale menší bojová loď neznámé třídy. Vypadala jinak než ostatní lodě Republiky, byla více upravená, vylepšená a také měla 3 velkorážní kanóny a 4 malorážní. Neváhala a ihned se vrhla do boje společně se stíhači. Tudíž měli celkovou přesilu, ale velitel letky zatím nevydal rozkaz k ústupu a vrhl se do boje. Na každého z vás se ihned přilepili stíhači a pronásledovali vás. Do toho palba z loďi, tudíž jste byli pod nepříjemnou palbou. Ale velitel zachoval chladnou hlavu a zavelel k bojovému povelu, nová taktika kterou jste se naučili nedávno vypadala ve výcviku efektivně a teď se otestuje i v bojových podmínkách. Taktika se zakládala na matení nepřítele a případného přepadení ze zálohy. Ale problém byl v tom, že každý z vás měl jak se říká.. stíhače za zadkem. Tebe pronásledoval osobně velitel jejich letky jak jsi si mohl všimnout v nepatrné chvilce, protože měl jiné označení stíhačky. Byl doslova pár desítek metrů za tebou ale nepálil, protože tě neměl zaměřeného. Ty jsi se mu mezitím snažil uniknou a dostat se za něj, ale zatím bohužel byl on za tebou.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Letka E-wingů se na nás nalepila a začala dotírat. Ani transport nebyl zdaleka bezmocný.
Alespoň se nenudíme.
Nasadil jsem několik manévrů které opět ze složitého zaměřování mé maličkosti udělalo ztrátu času.
Taktika kterou velitel letky nasadil byla velmi výhodná neboť jsme snadno mohli najít nepřátelského stíhače, za ocasem ostatních.
S lodí jsem si moc starostí nedělal, co nevidět se tu oběví Dreadnaught a poskytne nám palebnou podporu, a mezitím, sestřelit TIE Interceptor je celkem fuška, zvlášť pro loď takovétoí velikosti.
Provedl jsem rychlý oblet části lodě a málem se zasmál když jeden výstřel málem zasáhl mého pronáslovatele.
Manévr mě zanesl za záď jednoho mého kolegy, ale hlavně za jeden z E-wingů.
Tak snadné.
Vypálil jsem jakmile se mi dostal do zaměřovače a opět se stočil, abych svému pronásledovateli neposkytl příliš snadný cíl.

Darth Revan

Vesmír

Bum. Wohoo.

Zakřičel jeden z vás do mikrofónu, když si všiml že jsi na své konto připsal dalšího Republikového stíhače. Ale stále jsi měl za sebou stále jednoho E-Winga. Ale alespoň už to teď bylo vyrovnaný. Můžeš si všimnout že spolubojovník který byl před tebou ihned šel po volném E-Wingu a takřka po něm neustále pálil. A najednou, i přes to že tě E-Wing neměl zaměřeného začal pálit z kanónů. Asi mu došla trpělivost. Pálil téměř bez přestání všemi směri. Ale ty jsi mu stále unikal. Váš Dreadnaught se stále neblížil, ale určitě už byl na cestě i s ostatními.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Odvážné.
Pomyslel jsem si o tahu mého pronásledovatele. Stočil jsem se tak že pi mém pronásledování posypal transport několika zásahy, sice mu příliš neublížili, ale stejně jsem z toho měl radost.
Prováděje nepravidelné úhyby jsem se dostal za další E-wing.
Jestli nechce riskovat teamkill tak přestane střílet.

Darth Revan

Vesmír

Stíhač zachovla chladnou hlavu a přestal střílet. A ty jsi byl nyní ve výhodě, protože jsi měl před sebou dalšího stíhače, který pronásledoval tvého spolubojovníka. Ale v tom na tebe obrátila pozornost Republiková loď, která začala pálit všemi děli. Byl jsi pod tlakem. Sthíač ti zmizel bůh ví kam a ten za tebou také opět začal pálit. Tudíž situace nevypadala moc dobře. Před sebou jsi měl Republikovou loď a za sebou stíhače. Tudíž jsi musel něco vymyslet.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Whuoa. Ti teda o taktice nikdy neslyšeli.
Pomyslím si když loď zaměří všechny své zbraně na jediného stíhače. Což dalo mým kolegům čas se zbavit svých pronásledovatelů.
Já jsem měl naopak práce nad hlavu a musel jsem využívat prakticky veškerou obratnost mého stroje, abych se vyhnul palbě. Stočil jsem se od lodě, abych se dostal o něco dále od lodi abych jim ztížil střelbu, a vedlejším efektem využil svého pronásledovatele jako štít před jejich palbou.

Darth Revan

Vesmír

Loď přestala pálit protože jsi všimla že jim v zásahu bráni jejich stíhač takže se obrátila jinam. Ale to opět po tobě začal pálit stíhač, který měl před sebou jenom tebe. Na to jste přišli o dva své stíhače. Takže boj byl opět vyrovnaný.
Začínají nás dotahovat. Musíme se rozdělit a letět co nejdále od lodě, takhle nás zachvilku rozdrtí.
Poví velitel letky a všichni se rozdělili včetně tebe. Byli jste mimo dosah lodi. Ale čím dál tím více tě otravoval stíhač za tebou, který ti ani nachvilku nedal pokoj. Jediná šance jak ho sestřelit dřív než on tebe byla dostat se za něj nějakým manévrem.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Kapku mi začínalo vadit, že se Dreadnaught někde fláká.
Posunul jsem páku pro zrychlení na doraz. E-wing, co mne následoval musel udělat to samé.
Uhýbání se tak stalo dosti nepříjemné, díky přetížení, které bylo opravdu pořádné, zatl jsem však zuby a vydržel.
E-wing, jako výkřik poslední technologie, měl zrychlení sice prakticky stejné, přesto se mi podařilo mu kapku poodletět.
Teď to bude ošklivý.
Naznačil jsem úhyb "nahoru" a rychle se stočil "dolů", zároveň s tím jsem přehodil páčku zrychle ní na druhý konec.
Výsledné síly mne otočili, sice za značného přetížení, ale dalo mi to krásnou příležitost ho překvapit a zlikvidovat ho.

Darth Revan

Vesmír.

Tvůj manévr totálně zmátl tvého protivníka, který byl právě před tebou a ty jsi ho měl krásně na mušce. Vypadalo to, že mu ještě ani nedošlo, že mu právě dýcháš na záda. Jedním stiskuntím jsi ho mohl poslat ke kytičkám. V tom jste ale přišli o jednoho stíhače a váš Dreadnaught stále nikde, tudíž to začalo být zajímavé.
Musel jsi rychle jednat, protože pilot před tebou už tě spatřil a za tebou se vcelku rychle přibližoval další E-wing.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vesmír

Povedeným manévrem jsem připravil letku o jejího velitele.
Pche, nejnovější výstřel Republikové technologie. Asi se s nima ještě nestačili sžít.
Na oslavu jsem však neměl čas, neboť jsem měl spoustu práce.
E-wing který jsem měl před sebou jsem nechal být tak jak byl a otočil jsem se proti letounu který mě pronásledoval.
Začal jsem rotovat podél podélné osy, a jakmile jsem se dostal na dostřel začal jsem ho kropit palbou.
Vývrtka měla tu výhodu, že jsem šel hůře zaměřit, a případně mohl zmizet do jakéhokoliv směru, a než by se mne stačil najít a pověsit se za mne, již bych se ho držel já a pálil mu do zad.

Darth Revan

Vesmír

Protivník opětoval palbu, ale nemohl tě přesně zaměřit díky tvému chytrému manévru. Takže začala menší přestřelka. Dostali jste se až k sobě a on uhnul vlevo po tvém směru. Nedostal jsi ho, ale byl vcelku poškozen, zatím co ty téměř běž škrábnutí. Viděl jsi ho, jak se pomalu obracel a vracel se zpět opět proti tobě. Šlo vidět, že neměl vůbec žádný strach. Ty jsi mohl uhnout, čím by se dostal ale za tebe a nebo jsi mohl pokračovat a letět přímo proti němu.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“