Výcvik pro Sebastiena Windrunnera
Moderátor: Moderátoři
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
Výcvik pro Sebastiena Windrunnera
Malá nákladní loď, hyperprostor:
Byly to už tři hodiny, co jste vešli do hyperprostoru, když za tebou do tvé kajuty přišel tvůj mistr.
Myslím že je načase, abych ti řekl něco o naší misi.
Na chvíli se odmlčel, aby jsi mohl dostatečně zbystřit a pak pokračoval.
Naším úkolem je zatknout člověka jménem Saren Tray, který má na svědomí několik atentátů na několik výše postavených lidí . Pravda, toto je práce spíše pro obyčejné agenty Republiky, ale ti se ho snaží zatknout už několik let. Háček je totiž v tom, že Saren má vždycky obrovské štěstí a Republice už došla trpělivost s jeho chytáním, a tak o jeho dopadení požádala Řád. Teď letíme na Nar Shaddaa, kde by se měl podle jednoho informátora nacházet.
Opět se odmlčel, abys mohl vstřebat informace.
Nějaké otázky? A tím myslím jen pár otázek, takže mě nemusíš zasypat sedmnácti otázkami, jako to udělala Clasrisa.
Dodá nakonec s úsměvem, když zmíní jméno svého druhého padawana, Clarissi Vane, jež si vzal pod svá bedra teprve nedávno.
Na chvíli se odmlčel, aby jsi mohl dostatečně zbystřit a pak pokračoval.
Naším úkolem je zatknout člověka jménem Saren Tray, který má na svědomí několik atentátů na několik výše postavených lidí . Pravda, toto je práce spíše pro obyčejné agenty Republiky, ale ti se ho snaží zatknout už několik let. Háček je totiž v tom, že Saren má vždycky obrovské štěstí a Republice už došla trpělivost s jeho chytáním, a tak o jeho dopadení požádala Řád. Teď letíme na Nar Shaddaa, kde by se měl podle jednoho informátora nacházet.
Opět se odmlčel, abys mohl vstřebat informace.
Nějaké otázky? A tím myslím jen pár otázek, takže mě nemusíš zasypat sedmnácti otázkami, jako to udělala Clasrisa.
Dodá nakonec s úsměvem, když zmíní jméno svého druhého padawana, Clarissi Vane, jež si vzal pod svá bedra teprve nedávno.

- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Hm, takže Clarissina otázka číslo tři. pousměje se mistr.
Pak ale zvážní. Jediné, čím si jsme jistí je, že se nachází na Nar Shaddaa. Naštěstí víme, které kantýny, bary a hospody jsou jeho oblíbené a těch nemá mnoho. Tam bychom měli začít hledat. Navíc prý není ani moc oblíbený, což nám může pomoct.
Odmlčí se, abys mohl vstřebat informace.
Nějaké další otázky?
Hm, takže Clarissina otázka číslo tři. pousměje se mistr.
Pak ale zvážní. Jediné, čím si jsme jistí je, že se nachází na Nar Shaddaa. Naštěstí víme, které kantýny, bary a hospody jsou jeho oblíbené a těch nemá mnoho. Tam bychom měli začít hledat. Navíc prý není ani moc oblíbený, což nám může pomoct.
Odmlčí se, abys mohl vstřebat informace.
Nějaké další otázky?
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."

- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Mistr se pousmál.
Clarissina otázka číslo pět.
Pak se nadechl a odpověděl na tvou otázku.
Na Nar Shaddaa dorazíme už za necelých třicet minut, takže za chvíli přijď do pilotní kabiny.
Pak se vydá k odchodu, ale ve dveřích se zastaví.
Málem bych za zapomněl, tohle si oblíkni, ať nejsme tolik nápadní.
Hodí před tebe několik kusů oblečení, jež obvykle mívají na sobě piloti a pšeráci.
Mistr se pousmál.
Clarissina otázka číslo pět.
Pak se nadechl a odpověděl na tvou otázku.
Na Nar Shaddaa dorazíme už za necelých třicet minut, takže za chvíli přijď do pilotní kabiny.
Pak se vydá k odchodu, ale ve dveřích se zastaví.
Málem bych za zapomněl, tohle si oblíkni, ať nejsme tolik nápadní.
Hodí před tebe několik kusů oblečení, jež obvykle mívají na sobě piloti a pšeráci.

- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Mistr se zastavil ve dveřích.
Slabina říkáš? Tak na tohle se Clasrissa nezeptala.
Nadechl se.
Jeho slabinou bude patrně jeho sebevědomí - nejspíše si připadá nepolapitelný, protože samozřejmě ví o těch neúspěšných pokusech ho zatknout.
Pak odešel.
Případné dlaší otázky zodpovím v pilotní kabině.
Dodal nakonec.
______
Neboj se trochu rozepsat, popisuj své myšlenky, pocity, přece nejsi nějaký droid.
Mistr se zastavil ve dveřích.
Slabina říkáš? Tak na tohle se Clasrissa nezeptala.
Nadechl se.
Jeho slabinou bude patrně jeho sebevědomí - nejspíše si připadá nepolapitelný, protože samozřejmě ví o těch neúspěšných pokusech ho zatknout.
Pak odešel.
Případné dlaší otázky zodpovím v pilotní kabině.
Dodal nakonec.
______
Neboj se trochu rozepsat, popisuj své myšlenky, pocity, přece nejsi nějaký droid.

- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Malá nákladní loď, orbita Nar Shaddaa:
Když jsi vešel do pilotní kabiny, loď právě vystoupila z hyperprostoru a vám se naskytl pohled na proslulý pašerácký měsíc.
Takže tohle je ta slavná Nar Shaddaa.
Ozvala se Clarissa ze sedadla kopilota. Na sobě měla oděv ne nepodobný tomu co sis před chvílí oblékl.
Zklamaná?
Zvedl obočí Mistr navádějící loď k planetě. Všiml sis, že už se také stihl převléknout.
Ne, jen jsem si myslela, že bude... větší.
Odvětila Clarissa. Mistr mezitím navedl loď na jednu přistávací plošinu.
Když jsi vešel do pilotní kabiny, loď právě vystoupila z hyperprostoru a vám se naskytl pohled na proslulý pašerácký měsíc.
Takže tohle je ta slavná Nar Shaddaa.
Ozvala se Clarissa ze sedadla kopilota. Na sobě měla oděv ne nepodobný tomu co sis před chvílí oblékl.
Zklamaná?
Zvedl obočí Mistr navádějící loď k planetě. Všiml sis, že už se také stihl převléknout.
Ne, jen jsem si myslela, že bude... větší.
Odvětila Clarissa. Mistr mezitím navedl loď na jednu přistávací plošinu.

Malá nákladní loď, orbita Nar Shaddaa:
Posadím se do třetího sedadla a začnu si prohlížet přibližující se planetu. Vypadá trochu jako ta planeta na kterou mě jako malého odvezli ti zloději. Tam jsem poprvé poznal mistra. Zaženu vzpomínky na hrůzný zážitek a prohlédnu si palubní desku na které byla zobrazena nemoderní přistavací plošina. Opět se podívám na Nar Shaddaa která nyní vyplňovala celé zorné pole a vzpomínky se mi vrátí. Začnu se cítit nejistě a nervozně položím ruku na smůj meč.
Posadím se do třetího sedadla a začnu si prohlížet přibližující se planetu. Vypadá trochu jako ta planeta na kterou mě jako malého odvezli ti zloději. Tam jsem poprvé poznal mistra. Zaženu vzpomínky na hrůzný zážitek a prohlédnu si palubní desku na které byla zobrazena nemoderní přistavací plošina. Opět se podívám na Nar Shaddaa která nyní vyplňovala celé zorné pole a vzpomínky se mi vrátí. Začnu se cítit nejistě a nervozně položím ruku na smůj meč.
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Malá nákladní loď, doky Nar Shaddaa:
Vaše loď dosedla na přistávací plošinu. Mistr se zvedl ze sedadla.
Budete se neustále držet u mě a když něco řeknu, tak to uděláte, je vám to jasné?
Přitom se podíval na Clarissu.
Zároveň si také dávejte pozor na zdejší a snažte se vyvarovat očnímu kontaktu s nimi, některé to může provokovat.
Pak vytáhne z jedné přihrádky blaster a připevní si ho na opasek
Podívejte se, zdali máte u sebe všechno potřebné, ať se se nemusíme vracet.
Vaše loď dosedla na přistávací plošinu. Mistr se zvedl ze sedadla.
Budete se neustále držet u mě a když něco řeknu, tak to uděláte, je vám to jasné?
Přitom se podíval na Clarissu.
Zároveň si také dávejte pozor na zdejší a snažte se vyvarovat očnímu kontaktu s nimi, některé to může provokovat.
Pak vytáhne z jedné přihrádky blaster a připevní si ho na opasek
Podívejte se, zdali máte u sebe všechno potřebné, ať se se nemusíme vracet.

Odepnu bezpečnostní pásy a vsatnu ze sedadla. Rychle zkontroluji své vybavení.
Meč, pašerácký oblek a opasek s výživnými kapslemi, dýchacím přístrojem a dalšími věcmi. Krátce se zamyslím a pak řeknu:
Mistře, v mojí kajutě jste mluvil o nenápadnosti, neměli bychom si schovat meče tak aby nebyly vidět?
Odepnu svůj meč z opasku a podívám se na mistra.
Odepnu bezpečnostní pásy a vsatnu ze sedadla. Rychle zkontroluji své vybavení.
Meč, pašerácký oblek a opasek s výživnými kapslemi, dýchacím přístrojem a dalšími věcmi. Krátce se zamyslím a pak řeknu:
Mistře, v mojí kajutě jste mluvil o nenápadnosti, neměli bychom si schovat meče tak aby nebyly vidět?
Odepnu svůj meč z opasku a podívám se na mistra.
Naposledy upravil(a) Windruner dne 21.9.2009 18:55:21, celkem upraveno 1 x.
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Mistr se, jakmile uslyšel tvou otázku, opět pousmál.
To je samozřejmost. Ideální je buď schovat ho do rukávu, kde máš tam dokonce k tomu udělané poutko, ale já preferuji jeho ukrytí v botě, kde sice není tak po ruce, ale za to se na něj dá hůře přijít.
Zatímco mluvil, názorně ti předvedl obě možnosti. Jakmile sis schoval meč, otočil se k východu z lodi.
Nemůžeme tady ale strávit celý den, takže už musíme vyrazit. Držte se u mě.
Vyšli jste ven z lodi do ulic Nar Shaddaa.
Naším prvním cílem je Dol´Struckova kantýna, takže jakmile ji uvidíte, dejte mi vědět.
Dodal Mistr, jakmile jste se vydali na cestu.
Mistr se, jakmile uslyšel tvou otázku, opět pousmál.
To je samozřejmost. Ideální je buď schovat ho do rukávu, kde máš tam dokonce k tomu udělané poutko, ale já preferuji jeho ukrytí v botě, kde sice není tak po ruce, ale za to se na něj dá hůře přijít.
Zatímco mluvil, názorně ti předvedl obě možnosti. Jakmile sis schoval meč, otočil se k východu z lodi.
Nemůžeme tady ale strávit celý den, takže už musíme vyrazit. Držte se u mě.
Vyšli jste ven z lodi do ulic Nar Shaddaa.
Naším prvním cílem je Dol´Struckova kantýna, takže jakmile ji uvidíte, dejte mi vědět.
Dodal Mistr, jakmile jste se vydali na cestu.

Nar Shadda, ulice:
Šel jsem spolu s mistrem a Clarissou prašnými ulicemi pašeráckého města a míjel různé kantýny a bary s rozličnými názvy ale Dol´Struckova kantýna nikde. Začnu se rozhlížet jestě uslověji a přitom se snažím nedívat lidem do očí, což se mi párkrát moc nepovede.Po chvíli uvidím na konci ulice svítící nápis Dol´Struckův bar.
Mistře, ta kantýna je na konci ulice
Řeknu a ukážu tím směrem.
Šel jsem spolu s mistrem a Clarissou prašnými ulicemi pašeráckého města a míjel různé kantýny a bary s rozličnými názvy ale Dol´Struckova kantýna nikde. Začnu se rozhlížet jestě uslověji a přitom se snažím nedívat lidem do očí, což se mi párkrát moc nepovede.Po chvíli uvidím na konci ulice svítící nápis Dol´Struckův bar.
Mistře, ta kantýna je na konci ulice
Řeknu a ukážu tím směrem.
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Nar Shadda, ulice:
Po chvilce rozhlížení se ti podařilo zahlédnout Dol´Struckovu kantýnu.
Díky Sebastiane.
Poděkoval ti mistr za upozornění, ale pak se zarazil.
Neříkej mi mistře, když už mě budeš chtít nějak oslovovat, tak třeba strejdo.
Zamířili jste ke kantýně a vešli dovnitř. Její osazenstvo bylo přímo učebnicové - ožralé, hlučné a nepořádné. Mistr vás posadil k jednomu volnému stolu.
Počkejte tady a nikam se nehněte, zjistím co a jak a hned se vrátím.
Řekl Mistr a vydal se k baru promluvit si s barmanem. Po několika minutách ti najednou někdo začal zuřivě třepat ramenem. Vypadal jako něco mezi člověkem a wokiiem, jen měl navíc kratší chobot a hrb a řval rozlobeně na tebe cosi jazykem, který jsi neznal.
Ra´ncho de stara nota?! Ichi´stra hona pal!
Po chvilce rozhlížení se ti podařilo zahlédnout Dol´Struckovu kantýnu.
Díky Sebastiane.
Poděkoval ti mistr za upozornění, ale pak se zarazil.
Neříkej mi mistře, když už mě budeš chtít nějak oslovovat, tak třeba strejdo.
Zamířili jste ke kantýně a vešli dovnitř. Její osazenstvo bylo přímo učebnicové - ožralé, hlučné a nepořádné. Mistr vás posadil k jednomu volnému stolu.
Počkejte tady a nikam se nehněte, zjistím co a jak a hned se vrátím.
Řekl Mistr a vydal se k baru promluvit si s barmanem. Po několika minutách ti najednou někdo začal zuřivě třepat ramenem. Vypadal jako něco mezi člověkem a wokiiem, jen měl navíc kratší chobot a hrb a řval rozlobeně na tebe cosi jazykem, který jsi neznal.
Ra´ncho de stara nota?! Ichi´stra hona pal!