Výcvik pro Jal Duris (Jaldithas)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Výcvik pro Jal Duris (Jaldithas)

Příspěvek od Pear »

Imperiální pevnost, nespecifikovaná planetka na vnějším okraji.

Stál jsi, spolu s dalšíma asi 30 vojákama v trojstupu, před váma pochodoval velitel. Tato pevnost byla snad to poslední, na co by nědko chtěl zaútočit, ať už protože tu byla velká posádka, nebo protože to bylo v části galaxie, která byla na pokraji zájmu všech. Nicméně i tak jste tu byly stále v pohotovosti, protože poslední dobou se tyhle pevnůstky stali cílem většiny teroristických organizací, rebelů a pirátů. I když většina z vás byla ještě ve výcviku, nebo minimálně chvilku po něm, zkušenosti s menší či větší přestřelkou jste měli všichni, i když jste se nikdy neocitly v pravé bitvě, zatím jenom šarvátky, kdy jste byly rádi, že jste všichni vystřelily. Ale v tuto chvilku byl vaším jediným úkolem stát rovně a nehýbat se. Byla to rutina, kterou jste procházeli každý den, vždy ráno a večer. Poté už následovala jenom rozcvička a cvičení, které se táhlo celým dnem. To byl celý váš plána a proto zde byly dny tak neuvěřitelně dlouhé. schnitzelelitel před váma vám dopověděl váš dnešní rozvrh, který byl stejn jako každý den. Ihned potom jste se rozešli a měli jste čas na osobní hygienu, která zde hrála podstatnou roli -kvůli stísněným podmínkám byla čistota důležitá, nepočítaje že jako imperiální vojáci by jste měli být vzor, sami by jste tady nevydrželi, kdyby jste neznali vodu. Po očistě jste měli asi hodinu, než začla na poměry vojáků drsná rozcvička, kde byla většina ráda, že je krátka, ale díky ní jste všichni měli vynikající kondici, kterou vám mohli posádky ostatních pevností závidět. A asi nejoblíbenější část dne, tedy střílení, sice na umělé terče, bylo na řadě hned po rozcvičce.
Všichni jste už zaujali své palebné pozice, a zamířily na terč. Čekat jste ale museli, než vám dá velitel rozkaz, pokud by někdo vystřelil dřív, čekal by ho nejspíše trest, jaký, to nevíte, protože si to zatím nikdo nedovolil. Velitel si nechal říkat Gass, pokud byla inspekce v pevnosti, říkat mu pane bylo povinností, ale v době, kdy jste tam byly sami, jste ho mohli nazývat přímo jménem, čímž v této posádce vládla rodinná pohoda, pokud teda šlo všechno hladce, a i vojáci věděli, kdy ho radši nazvat oficiálně. Velitel stál za váma, konkrétně přímo za tvýma zádama.
Pal!
Zakřičel a ozvala se střelba. Podíval jsi se na ostatní, a oni zrovna přebíjeli. Nikdo neměl helmu, ani ty ne, a používali jste výcvikové pušky, které stříleli ještě pevné projektily. Podle velitele se to potom lépe hlídalo.
Jale, sakra, drž tu pušku pořádně a stejně tak miř! Do toho terče se trefuje, když řeknu "snažte se do toho terče netrefit", byl bys machr, pač tohle ti jde, ale my se zatím snažíme trefovat.
Okřikne tě, a jak je očividné, má dobrou náladu. Byl si jeden z nejhorších v této posádce, přesto ti to nidko neřekl do očí, ani se na tebe nedívali jinak než na ostatní, ale ty sám jsi si to dobře uvědomoval...
Jale. Vstaň! Prakce ti furt nejde, takže zkusíme něco z teorie. Popiš přípravu ke střelbě. Začni u údržby zbraně, přes nabití a skončí s technikou zaměřování. Popis ke zbrani E-11. Poslouchám.
Pobídne tě, a zrak všech vojáků se upře na tebe.
Pěkně od začátku popiš všechny svoje myšlenky, co děláš co cytíš atd. Nemusíš začínat tam kde já končím, klidně reaguj od mého začátku, tím bude tvoje odpověď delší, což je jedině dobře, ALE, nesnaž se to prodlužovat mluvením za ostatní. Pouze mírně posunuj děj a vyvaruj se jednání za ostatní. Představ si že seš ten jeden voják, a dělej co bys dělal, v realitě bys taky nemohl jednat za ostatní ;) Pokud bys něco nepochopil, tak PM.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Poté co jsem prošel základním výcvikem jsem byl převeden na nám blíže nespecifikovanou planetu ve vnějším okrajy.Zřejmě jsme tady měly nachytat nějaké nám prospěšné zkušenosti.I přesto že jsme byly už aspon každý jednou v nějaké přestřelce nikdo jsme ještě v žádném větším konfliktu nebyl.Dny se tu ovšem neuvěitelně vlečou.Ráno nástup poté rozcvčka a poté nekonečné cvičení a poté opět nástup.Samozřejmě ale máme mezi tím přestávky na jídlo a hygienu a občas nějaké osobní volno.Dnešní den taktéž nebyl výjimkou.Ráno jsme celá četa nastoupily s velitelem, abych nezapoměl jmenuje se Gass a když má dobrou náladu tak ho tak i můžeme oslovovat.Po nástupu jsme se všichni osprchovaly a provedly osobní hygienu.Poté jsme měly hodinu osobní volno, čehož jsem využil četbou knihy,jedné z mála věcí , které nám dovolily zvzít si z domova.Poté jsme měly rozcvičku.Ovšem na to jak je krátká je neuvěřitelně težká a všichni jsou rádi když už skončí.Poté jsme ale v dobré kondici.Následovalo cvičení.Nyní je to oblíbené střílení na terče.
VElitel mě zrovna pokáral za to že držím špatně pušku
Měl bych se začít snažit se zlepšovat a nebýt jeden z nejhorších vojáků v četěpomyslím si
Velitel se mne zrovna ptá na přípravu ke střelbě a údržbu E-11
Sakra to musím vědět přece jsem se to učilNastala krátká trapná pauza při které na mě spočinul zrak všech vojáků
Nó zbraň se musí čistit a kontrolovat zda je v pořádkuřeknu doufám že mu bude tato odpověď stačit avšak dodám Před střelbou si musíme nastavit jak chceme střílet zda lasické výboje,Omračující nebo chceme střílet v rychlém módu.Tyto módy se přepínají tlačítky na boku zbraně.Klasická E-11 se nabíjí automatick.U neupravené zbraně máme 2x zvětšující optikudodám a v nitru duše doufám že to je správně.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Popiš konkrétně údržbu optiky typu M7, která je základní výbavou zbraně.
Vypadá to, že tě nechce jen tak nechat být. Když něco trénuje, dělá to pořádně a když dělá prohlídku vašich pokojů, nenechá ani metr čtverečný čisté plochy. Má rád pořádek a jedna odpověď, jakkoliv je správná, mu nikdy nestačila, vždy se snaží vytáhnout ze svých lidí maximum. Byl ale dost férovej, a věděl kdy skončit, a to jak v boji tak ve výuce.
A předveď mi správně uchopení zbraně v zajištěné poloze při hlídkování v civilních oblastech.
Doplní, a všichni se na tebe opět kouknou. Zajímá je, jak budeš pokračovat. Nemůžeš ale říct, že se ti snad chtějí smát, protože to neumíš, za tyhle vojáky by jsi položil život, stejně jako oni za tebe. Jen byly zvědaví, co předvedeš.
A pro vás, kteří nemáte co dělat, dojdite do skladu pro protipěchotní děli a dotáhněte i munici, dneska si zacvičíte s větší ráží. A ty předváděj.
Tím že se většina přesunula do skladu jsi byl odprostěn pohledy, které tě doteď stále sledovali, ale i tak tam bylo pár vojáků, kteří neměli nic lepšího na práci než se dívat co bude dělat. Velitel se ale zaměřil jenom na tebe a vše okolo ignoroval, což by jsi měl dělat i ty, protože velitel nesnaší, když se někdo nesoustředí a sám je zdárným příkladem toho, že soustředit se dá ve všech okolnostech.
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Zdá se že mé odpovědi byly správné.Vypadá to že se ta trocha učení vyplatila.Pomyslím si avšak znova mne zkouší a já se snažím maximálně soustředit i když mě to činí potíže.
Optiku M7 prohlédnu ze všech stran.Vlhkým hadříkem přetřu skleněné čočky a naonec i celé kukátko.Poté to suchým hadříkem vytřu do sucha a zkontroluji zda je čistá.Pokud ne tak to opakuji. a na druhou otázku mu předvedu tady tohle
spoušť držím v pravé ruce a hlaveň si přidružuji levou rukou.Celou zbraň si přidržji vodorovně k tělu
Zatímco mě náš velitel položil tyto otázky, řekl většině jednotky ať přivezou protipěchotní děla.Vypadá to že na dnešek má naplánované zajímavé cvičení
Naposledy upravil(a) Jaldithas dne 07.8.2009 08:57:00, celkem upraveno 2 x.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Konkrétní údržba je o tom, popsat jak to čistíš, ne o tom, že by měla být čistá...to není popis údržby, ale popis správně udržovaný optiky, což je uplně něco jiného ;)
Stejně jako ten obrázek nechci vidět, mělo by to být o popisu, což ej věc, tkerou z tebe chci dostat.
Chybí ti lokace ještě...
Po opravě budem pokračovat (napiš mi kdyžtak PM až to bude hotové)...
Darth Revan ♥

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Tak teorii docela znáte vojáku, proč je ale prakce jiná? Na tom zapracujte. Teoretiky nepotřebujem, potřebujem někoho, kdo se trefí do nepřítele.
Mezitím se na střelnici dovezli děla a postavila se na místo. Střelnice byla v otevřeném prostranství, dost daleko od zdí, ale zase ne tak daleko, protože v pevnosti se myslelo na všechno -ze všech částí pevnosti to bylo na okraje blízko. Když nastal poplach, byly jste naučeni ihned doběhnout na nejbližší stranu zdi a obsadit palebné pozice, přičemž každý důstojník měl jednu část zdi, která byla jasně rozdělena a když v jeho části bylo málo vojáků, mohl se obrátit na další úseky a jejich velitele. Tyhle obranné zdi fungovali velice pružně a i když jste měli velké ztráty, stále nikde nevznikala mezera díky tomuto způsobu přesouvání vojáků. Naopak posádky děl fungovali jako samostatná jednotka a když byl operátor zničen, mohl k němu dosednout kdokoliv, kdo byl blízko. Bylo to už automaticky naučené, a díky tomu jste strategicky přesouvali svoje síly a obsazovali těžké zbraně aniž by jste nad tím přemýšleli, což burtálně zefektnilo vaší práci a dělalo podobné pevnosti těžké k dobytí.
Dobře, střelci k dělům, zbytek se rozdělte, a budete muničáci.
Samozřejmě jako střelci byly ti nejlepší, a vás, kdo jste nedosahovali kvalit jste museli doplňovat munici, vyměňovat články a v boji, když bylo potřeba, jste automaticky obsazovali pozice pokud jste přišli o střelce. I když jste nebyly rozděleni, anučily vás takový přístup, že jste se rozprostřeli a všichni mohli jasně viět, kam míříte a kde bude potřeba někdo navíc.
Zbraně jsou prázdné. Proto je nabíječi okamžitě nabijte, dopňte municia střelci vypalte po malých dávkách.
V této fázi museli posádky spolupracovat, jinak by zdržení mohlo mít fatální následky. Dorozumívali jste se pomocí vysílaček, které byly většinou naladěni na specifickou frekvenci pouze pro operátory děl, nicméně důstojníci je mohli nabourat jak chtěli, pokud bylo něco důležitýho, co chtěli říct. První slovo měl střelec.
Nabít!
Zařval střelec, a jeden kdo stál u munice ti podal velkou bednu, i když většina braní byla laserových, z těchto velkých ráží se ještě stále střílelo pevnýma projektilama, stejně jako z cvičných pušek. Tyhle náboje měli oproti laseru výhodu, že nezeslábne jejich síla a byly výbornou zbraní proti lidem, dal se jími cíl pěkně pokropit, a byla téměř jistota, že na konci to někoho zasáhne. Klon co stál vedle tebe, ještě než jsi do ruky dostal bednu s municí, vyndal prázdný zásobník, a vyndal ho ven. Teď bylo na tobě zasunout zásobník, všechny bezpečnostní opatření, a střelec potom už jenom vystřelil.Byla to poměrně nudsná práce a zásobníky se neměnily moc často, a když vás zrovna nebylo potřeba, sloužily jste jako první línie obrany děl.
Až bude doplňková posádka děl hotová, nastoupí znovu sem!
Dá rozkaz, který zahrnuje i tebe. Vypadá trochu ustaraný, ale to poslední dobou vypadá často.
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Tak teorii docela znáte vojáku, proč je ale prakce jiná? Na tom zapracujte. Teoretiky nepotřebujem, potřebujem někoho, kdo se trefí do nepřítele. řekl velitel coš mě potěšilo nepotěšilo.Zatímco byly přivezeny děla jsem pohédl kolem a zamyslel jsem se...Tahle pevnost je ale geniáně postavená,z jakékoliv části pevnosti je to k okraji blízko.
ale to už Gass dal ovel aby šli střelci k dělům a zbytek doplňoval mumici což jse měl dělat i já.Nabít!kříkl na mě střelec z děla které nabíjím.Dali mě do rukou bednu s municí.

Do zásobníku jsem nastrkal náboje, Vsunul jsem ho ze spodu do děla a páčkou jsem zbraň odjistil.
V tom nás,doplňkovou posádku velitel znovu svolal.
Vypadá trochu ustaraně..doufám že nebudeme mít nějaký malér.
S těmito myyšlenkami jsem nastoupil zpátky na plac.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Dobře, střelci, zajistěte zbraň, vyjměte zásobník a pojdťe sem, tohle si rádi poslechnete.
Střelci udělali co museli. Byla to práce chvilky, bylo to tak dokonale nacvičené, že děla byla hned připravena k uskladnění. Ihned se zařadily k vám. Po chvilce došel i zbytek posádky. A další velitelé. Bylo jich tam dobrých dvěstě. Vyrovnaní, a většina z nich měli i zbraně a přilby. Pár z vás sice bylo bez nich, ale to nic nemělo na tom, že v takovém rozestavení se síla Impéria ještě umocnila.
Vojáci. Zatím jsme byly obětmi jenom několika menších šarvátek, nic většího, NICMÉNĚ naše rozvědka objevila flotilu lodí, mířící našim směrem. Budou tady do hodiny. Naše posily bohužel nejdříve za dvě, ale my to tady udržíme! Všichni se běžte připravit a na své pozice.
Velitel zasalutoval a odešel pryč. K vám se přesunuli vaší velitelé.
Dojděte si pro zbraně a svoje přilby, nevíme co chystaj, ale počítejte s tím, že to bude dlouhé. Co vám ale budu povídat, znáte to sami, jste stormtroopeři, první a též poslední línie obrany této pevnosti, strážci pořádku v galaxii a zatraceně dobří vojáci! Víte co bitva obnáší a já věřím, že mně nezklamete. Co nejdříve zaujměte pozice, rebelové maj pouze jednu výhodu a to utajení, o kteroužto nyní přišli. Budem na ně čekat v plné síle a rozdrtíme tu pakáž! Hua!
zakončí proslov vaším pokřikem, který v sobě spojuje rozkazy jako "Ano" a "Rozumím". Je to pokřik, který vás v této pevnosti naučily, nejspíše by jste s ním uspěli i v jiných pevnostech, nicméně nic oficiálního to není. Tvoje úloha na opevnění, ta, kterou jsi dostal když jsi sem byl převelen, byl nabiječ protipěchotního děla. Podával jsi tříštivou munici a když bylo potřeba, nabíjel jsi celou zbraň. Mimo toho jsi také kryl střelce samotného, protože ten byl bezbranný. Ty jsi byl ta spojka mezi střelcem a nepřítelem, na kterém prakticky vše záleželo. Dokonalé zvládnutí práce bylo to, proč byly stormtroopeři tak efektivní v boji. Nicméně, až si dojdeš pro zbraň, plnohodnotnou E-11, která byla základní zbraň v pevnosti a ta, se kterou měli čest všichni, a přilbu, kterou jsi si nechal někde na pokoji. Poté to byly doplňky jako tekutiny, pokud by se protáhl boj, granáty a podobné. A nakonec jsi se měl pouze hlásit u střelce a čekat, co se stane.
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Hlavní velitel nám zdělil že k nám letí povstalecká flotila a poté odešel.
Gass nám řekl že se máme připravit na bitvu a poté jsem si šel hledat do pokoje svou přilbuKdyž jsem jí našel pohozenou v koutě(štěstí že jsem ji tam pohodil až potom co velitel kontroloval pokoje) ve zbrojnici jsem si vyzvedl E-11 a v jídelně trochu pití s kofeinem.Cestou jsem se zamyslel.Tohle bude můj první velký boj, budu se muset snažit je i zabíjet i když moc vlastně nechciCestou ke střelci a dělu jsem pozoroval co dělají ostatní vojací.Bylo vydět že mnohho jich v žádném větším boji nebylo a byli mírně nervózní.Kdy jsem byl u děla řekl jsem střelci Ahoj já jsem Jal a budu ti nabíjet dělo a v horším případě i hlídat záda a připravil jsem si munici a chvíly si povídal se střelcem a pozoroval to ticho před bouří.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Alexandr.
Podá ti ruku, ale ve skutečnosti tě moc nevnímá, místo toho kontorluje dělo. Ví, že musí být všechno v pořádku. Že to bude potřeba. zatímco vojáci pomalu zaplňovali hradby, velitelé byly hned za nima. Byly v prvních liníích s vojáky, což dodávalo mužstvu morálku.
Do krytů!!
Zařvali velitelé svých sekcí, a vy jste zalezli pod malé přístřešky, ve kterých jste se tlačily. V nich samotných se nebojovali, většinou to byl úkryt před nálety a bombardováním. Hraby měli tvař kruhu, i když je protínalo několik přičných zdí, pro lešpí pohyb. Spousta palpostů. Za chvilku to kolem vás začalo bouchat a bylo jasné, že vás bmbardují z výšky. Letecký nálet by byla blbost, měli jste i protiletecké zbraně. Po chvilce bombardování ustalo. Všem bylo jasné proč. Pozemní útok. Bombardování z orbity bylo strašně nepřesné, prto když začal samotný útok, muselo ustat. Všichni jste instinktivně vylezli z úkrytu a postavily jste se ke svým palpostům a dělům. Měli jste na krytí jenom jednu stranu, zbytek byl kryt skálou, ale byly jste rozděleny na strany, pravá, levá a střed. Ty byly ještě rozděleny na úseky, takže když jste byly všichni na palpostech, byl to voják u vojáka. Díky kruhové konstrukci jste se mohli navzájem krýt, a poskytovat si podporu.
Přebij mi, nikdy nemám rád první zásobník v hlavní.
Řekne ti střelec. Zbraň byla sice nabitá, ale většina ze zkušenějších střelců jí nikdy nevěřily natolik, aby před prvním výstřelem nechtěli přebít zbraň. Po chvilce se v dáli objevilo několik prvních vojáků.
Nestřílejte, nechtě je přijít blíž! Nestřílejte!
Rozkázali vám. Útok na pevnostz byl velice složitou záležitostí. Nešlo jen o to přeskočit zeď a zátarasy, ale do té doby přežít. I když vaše zeď byla vysoká, bylo spoustu možností jak se přez ní dostat, a většinou jste se z ní museli přesunout do druhé línie, kde byl nepřítel teprv zadržen, ale zatímco byla první zeď vysoká několik metrů, druhá línie byla tvořená ze zabran nanejvíše metr vysoká a nejvíce ztrát jste měli při ústupu. Zatím jste ale čekali, až se přiblíží, na dostřel zbraní, první vlna byla vždycky rozdrcena jako první, a´t byla jakkoliv velká, takže nebylo kam spěchat.
Pal!
Rozkaz byl vydán a neuvěřitelná smrtšť laseru zasáhla první vlnu nepřítel.
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Střelec se předstacil pod jménem Alexandr ale moc mě nevníal,inu musel ještě zkontrolovat dělo.Jenže v tom nás za chvíly zavolaly do krytů.Bylo tam přecpáno ale lepší než být venku.Za chvíly to začlo kolem bouchat a všichni ani nedutaly.I když to trvalo jenom chvíly,připadalo mi to jako hodiny.Za nedlouho bombardování přestalo a co jsem zpozorovfal tak nám nezpůsobyly žádné větší ztráty.Zanedlouho se z lodí snedly transportéry což jsem ale pouze tušil.Přesunul jsem se ke svému dělu a na žádost střelce jsem mu přebil dělo.Za chvíly se v dálce běvilo několik rebelů ale bylo nám rozkázáno nestřílet.Palozvalo se a já po té co Alex vystřelil začal automaticky nabíjet dělo.V mezičasu jsem hlídal zda ho nebude třeba střelce chránit.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Jal Duris

Příspěvek od Pear »

První vlna rebelů byla totálně rozdrcena. Neměli žádnou těžší techniku, takže jenom pár pojizdných transportérů, nic co létá nebylo bezpečné v několika desítkách metrů od pevnosti díky protiletadlovým dělům. Nicméně i tak se rebelové dostávali čím dál blíže k pevnosti a vy jste začali mít menší ztráty. Když byly přímo pod zdí, nastala chvíle, kdy jste prakticky nemohli nic dělat, jen mířit na přibíhající rebely, protože naklonit se a mířit kolmo ke zdi bylo nebezpečné a děla tam nedokázali zaměřit. Po chvilce vylítlo nahoru spousta lan. Byly to kotvy, které je měli dostat nahoru. Několik z nich se zaháklo za vojáky, a strhlo je to omylem dolů, většina ale našla své místo a udělali rebelům cestu nahoru. Jedna z kotev dokonce málem zasáhla i tebe, ty jsi ale čirou náhodou uhnul, což tě zachránilo. Teď přestalo být duležité střílet na rebely vzadu, to byla práce pro děla. Všichni imperiální vojáci nyní čekali, až se objeví nahoře první rebelské hlavy na odstřel.
Mezera, střed, na trojce!
Ozvalo se ti ve vysílačce. V tvém sektoru bylo vojáků až moc, takže se několik z nich vydalo nahradit díru v obraně, při přesouvání byly nicméně oba zabiti.
Duris, Xav a Mandal, nahra´dte je! Hned!
Stejně jako všichni, i ty jsi věděl, jak jedna mezera může být kritická. Může to zničit celou připravenou obranu, nepřítel jenom čeká na podobné průlomy. Boj byl nicméně rozjetý. Všude bouchali granáty a vy jste měli co dělat, aby jste udrželi rebely dál ze základny. Atmosféře boje navíc přidával deštivý den, a mlha.
Darth Revan ♥

Jaldithas

Příspěvek od Jaldithas »

Začlo pršet a zvedla se mlha...
Vzhledem k tomu že první vlna rebelů neměla žádnou težší techniku,kterou by mohla zničit děla byla za cenu menších strát totálně rozdrcena.Avšak sem tam se nějaký voják dostal až pod zeď kde se začly shromaždovat.Střílet jsme tam nemohly protože by jsme byly snadný cíl.Za chvíly někdo zakřičelPozor lana a v tu chvíly vylétly děsítky kotev které dokonce zabily několik vojáků.Já sám jsem se jedné vyhl avšak poškodila mi část brnění.V tom se mi ozval ve vysílačce rozkaz nechť zacelím díru v obraně.Tak jsem se tam vydal.Cestou jsem se snažil krýt aby mě rebelové nezastřelyli.Když jsem tam došel došly tam ještě další dva vojáci.E-11 jsem přepnul na mód rychlé palby a začal jsem pálit do rebelů.
Naposledy upravil(a) Jaldithas dne 12.8.2009 12:47:35, celkem upraveno 1 x.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Na konci mýho postu máš napsaný, ať zaplníš tu mezeru, tak co píšeš, že seš připraven něco zaplnit, když to máš udělat? Takhle se to nedělá, a když ti dám na konci rozkaz, tak se posouvá děj tím, že ho splníš ;)
Darth Revan ♥

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

BOjovali jste ještě dlouho, a ztráty se čím dál tim víc zvětšovali, na obouch stranách.
Ústůůůůůp!
Všude kolem tebe jsi slyšel křik, který vám nařizoval ústup, za vaší druhou a stejně tak poslední obranu, kterou tato pevnost nabízela. Protože děla byla na přenášení těžká, nejlepší bylo je nechat na místě, ovbšem aby nepadli do rukou rebelů, střelci na ně umístily nálož, která je bezpečně zničila a zamezila jejich dalšímu používání. Ustup byl docela chaotický, ale po chvilce jste se přeci jenom srovnali. Při ústupu jste ztratily nejméně čtvrtinu mužů, což nic nemělilo na tom, že vás bylo dost, aby jste obsadily palebné pozice za překážkama, které byly metr vysoké, z pevné a tlusté slitiny, která vás chránila před výstřely. Když rebelové slezli z hradeb, které obsadily, jejich vlna vyla ihned z vaší strany rozprášena. Všechno se stalo strašně rychle, a než jsi se nadál, byl konec. Ovšem světla v pozadí tě ujistily, že přijde na řadu další vlna. Všichni se zatím připravovali, ošetřovali s svá zranění, doplňovali munici, někteří se dokonce odvážily odtáhnout vojáky, kteří leželi zranění mezi váma a zdí, do bezpečí.
Dobře všichni, teď máte chvilku. Snažte se pomoc zraněnným, doplňte si munici, spravte si zbroj a ošetřete si zranění. Za chvilku též přijde několik vojáků, kteří dovezou občerstvení, neboli energetické tyčinky, které jsou velké deset na deset centimetrů. JSou docela i chutné, ale vy by jste nyní snědli cokoliv. Aniž by se ti to zdálo, bitva trvala několik hodin, a všichni už byly vyčerpaní, proto tato chvilka byla pro většinu přímo spásná...
Darth Revan ♥

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“