Výcvik pro Delta 3.0 (Walldstein)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Výcvik pro Delta 3.0 (Walldstein)

Příspěvek od Pear »

Kamino, cvičná střelnice.

Opřen o zeď, sledoval jsi výcvik svých bratrů, nováčků, které nevlastnily pouze stejnou tvář, ale i stejného učitele. Tím byl Mandalorian Kal Skirata. I z nich se stanou komanda, někdy v budoucnu s něma můžeš dokonce i spolupracovat. Ale rozhodně ne v nejbližší době, protože tihle mají, sice jen lehce ale přeci, horší výsledky, než tvoje generace komand. Klonová armáda sice ještě nebyla vyzkoušena ve skutečné bitvě, ale díky simulacím jste se mohli připravit na většinu možných situací. Střelnice byla na poměry rozměrná místnost, i když sterilita prostředí zůstala. Stanovišť bylo deset, z toho byly mimo jedné, všechny obsazené. Po tvé pravici stál Kal Skirata, a ještě po jeho pravici stál Delta 89, který si přímo vyžadoval toto oslovování, a nesnášel ony přezdívky, které jste si rozdávali, aby jste se od sebe nelišily jenom jménem. Oba jste byly ve stejném týmu, oba jste ze stejné generace klonů a oba máte již na Kaminu dobrou pověst.
Tak co ti noví?
Přeruší ticho, pokud nepočítáme střelbu, Skirata, a obrátí se na Deltu 89.
Rozhodně my jsme byly lepší. Několik měsíců tréningu, a možná se nám budou rovnat.
Odpoví mu, a Skirata se obrátí na tebe.
Máš stejnej názor Lezče?
Zeptá se, no, než odpovíš, neodpustí si Skirata, aby jednomu z nich nevynadal.
Jak držíš tu Décé-patnáctku? Sakra, to není klacek, drž to slušně, a pak se možná, opakuji možná trefíš i do svého terče!
Teď už poví jenom tobě.
Uff, strašný. Vlez za ním, a ukaž mu, jak se ten krám drží, jinak to bude ještě na dlouho.
Vezmu to ve zkratce. Popiš myšlenky, pocity, okolí, svoje činy, lehce posuň příběh, a nereaguj jenom na konec mýho postu, ale začni pěkně od jeho začátku. Ať raaguješ pěkně na všechno na co sem se ptal...
Ty odpovídáš na celý můj post, to jenom já na konec tvýho postu...
Tím posunutím příběhu myslím, že přijdeš a něco řekneš onomu klonovy, ne že budeš běhat po Kaminu, a na konci se odletíš kouknout na Geonosis ;) I takové případy tu byly.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Walldstein

Příspěvek od Walldstein »

Opíral jsem se o zářivě bílou zeď a pohledem jsem přejížděl z jednoho postu na druhý. Netušil jsem jaké podmínky ke střelbám mají řadoví vojáci, ale komando bylo cvičeno ve střelbě tak že každý stál proti jakémusi válci ve kterém rotovali po jeho obvodu v různé vzdálenosti terče. Nikdy jsem nepochopil proč to je takhle ale bylo pravdou že trefit takovýto terč bylo mnohem náročnější než se trefit do normálně se pohybujícího cíle. další podle mého názoru zvláštností bylo to že jsme jako diváci nemuseli mít helmy. Takže jsme si mohli vychutnávat netlumené zvuky okolí a hlavně jsme jeden druhému, mám na mysli sebe a své dva další bratry, viděli do tváře..
Kde jsou ty časy kdy jsme takhle začínali i my... Pomyslel jsem si při pohledu na bratra, který se nemohl ani při sebevětší snaze trefit do svého terče. Pohled na "neschopného" bratra byl opravdu chvílemi až zábavný a nejen na mojí tváři, ale i na tváři Delty 89 budil úsměv. Vzpomínal jsem na náš výcvik a příliš se nesoustředil na probíhající střelby, když mě z myšlenek vytrhl Skirata...
Cože? jo souhlasím. Možná z nich budou jednou dobrý pěšáci. odpověděl jsem bez přemýšlení.
Lezče, ale já neřikal že budou dobrý pěšáci. Říkal jsem, že jsme byly mnohem lepší než oni a že se nám budou MOŽNÁ jednou rovnat. odvětil popuzeně Delta 89.
Aha...No to je taky pravda. Rozhodně jsme byly mnohem lepší než jsou oni. Jinak rovnat se nám určitě budou. Jsme přece podle jedné předlohy. odpověděl jsem spěšně zatímco Skirata nadával klonu kterému střelba nešla příliš dobře..
Uff, strašný. Vlez za ním, a ukaž mu, jak se ten krám drží, jinak to bude ještě na dlouho. prohlásil směrem ke mě Skirata.
Dobře...pokusím se mu pomoct. odpověděl jsem otráveně a došel k "neschopnému" bratru.
dej sem tu DC patnáctku. Ukážu ti jak se to má držet a řeknu ti pár rad jak se zlepšit. řekl jsem bratrovi, který leč neochotně mi svou zbraň podal.
Za 1. držíš to jako Wookee pero. musíš to levou rukou chytit tady dole a pravou to vezmeš za tu rukojeť. Začal jsem s vysvětlováním a uchopil jsem zbraň přesně jak jsem řekl.
za 2. Kdybych měl na hlavě helmu můžu si propojit zaměřovač zbraně s hledím, takže bych viděl kam mířim.. Pokud ovšem chceš dosáhnout větší přesnosti musíš si tu zbraň zvednout a koukat přes tyhle mířidla. dokončil jsem rady a podal blaster zpět do rukou klona. Ten se chvíli snažil zbraň pořádně uchopit a pak sputil salvu...
Brzdi....tady si na střelnici ne na frontě. Tady jsi na ty terče jen ty, takže tu spoušť mačkej zlehka a snaž se střílet dávkama. okřikl jsem ho. Otočil na mě hlavu ukrytou pod helmou, ale nic neříkal.
Víš co, dělej si co chceš... pomyslel jsem si otráveně a vrátil se k ostatním.
Zelenáči....kde jsme to přestali? řekl jsem když jsem se vrátil ze střeleckého postu.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Kamino, cvičná střelnice.

Skončily jsme tam, že tihle noví nedokážou ani podržet vercajk, a nejraději by už skočily do první línie. Mimochodem Wookiee pero?
Rozesměje se Skirata, a dokonce i lehký úsměv můžeš vidět na obličeji delty. I když měl rád humor, většinou přijímal vtipy suše. Skirata ještě chvilku začátečníky sledoval, ale zlepšení se nedalo čekat, a i když se tvoje "vysvětlení" jednomu z klonů hodilo, a konečně se trefil to terče, k jeho středu to mělo ale bohužel ještě moc daleko.
Asi to zabalíme, co říkáte chlapy? Ještě musíme něco dodělat. Pokud nemáte nic proti, zapojim vás do jedný simulace. Teda, aby to nebyla simulace, nastoupí váš tým proti pár desítkám ARC vojáků. Pokud vyhrajete, mám pro vás překvapení. Souhlasíte?
Skirata zmáčkne tlačítko, a terče se zastaví. Všichni kloni zbystří, a otočí se na Skiratu, který tímto docílil svého -tedy pozornosti z jejich strany.
Končíme děcka, sejměte helmy, odevzdejte zbraně, a máte dneska volno...obrátí se na vás...a vy, pokud souhlasíte s nabídkou se běžte připravit, máte na to čtyřicet pět minut, pak vás cestou vyzvednu. Budem simulovat ztížené podmínky na ledových planetách, tak se na to připravte, bude tam dokonce i zima.
Odebere se pryč, a vy můžete nanejvíše sledovat opět stejné tváře, které se před váma objevily, když kloni sundali helmy, a které byly všchni stejně znuděné až znechucené každodením výcvikem. Ještě jich pár vidíte, jak za rohem odevzdávají zbraně, a nakonec jste tam jenom s deltou.
Jak to vidíme Lezče? Ukážem ARCčkům kdo má lepší výcvik, nebo máš jiné plány na dnešek?
Zeptá se tě delta, a přitom se odebírá dveřma pryč.
Chybí ti nadpis lokace...to že si mluvil za deltu je mi jedno, protože jsi mluvil v rámci mezi, navíc je tvým "bratrem" ale za nikoho, koho pojmenuju spešl jménem, nebo podobně zvírazním nemluvul, nebo minimálně nedělej rozhodnutí, je to proti pravidlům, i když pokud je to podobně dobré jako tady, tak nejsem proti. Jinak výborný post...
Darth Revan ♥

Walldstein

Kamino cvičná střelnice
No jistě Wookiee pero, dovedeš si představit toho velkýho chlupatýho tvora s těma jeho velkejma prackama jak drží něco co je vyrobený pro lidskou ruku? Já to teda vidim támhle na tom bratrovi. odpověděl jsem a přitom jsem sledoval neohrabaný klon. Pravdou je, že už alespoň tu a tam trefil terč. Rozhodně se mu zvýšila úspěšnost proti tomu co to bylo předtím. Ach jo...ani by mě nepřekvapilo kdyby ho KAmiňané přeřadili na něco jiného. pomyslel jsme si.
Po nějaké chvíli Skirata vydal rozkaz k ukončení střeleb a tak se nováčci začali pomalu rozcházet.
....Ještě musíme něco dodělat. Pokud nemáte nic proti, zapojim vás do jedný simulace. Teda, aby to nebyla simulace, nastoupí váš tým proti pár desítkám ARC vojáků. Pokud vyhrajete, mám pro vás překvapení. Souhlasíte? Promluvil k nám Skirata mezitím co zastavoval terče.
tak výcvik s ARCčkama... pousmál jsem se v duchu. Když jsme sledoval mizejícího při odvádění nováčků k odevzdání zbraní.
To nemohli ty Kamiňané udělat taky klony z někoho jinýho? Kdo se má pořád koukat na ty samí ksichty... přemýšlel jsem při pohledu na klony co se rychle vytráceli ze střelnice. Netrvalo dlouho a v místnosti se střelnicí jsme zůstali jen dva. Já a Delta 89.
Ten se chvíli díval na špičky svých bot a tvářil se dost zamyšleně. Pak ovšem zvedl hlavu a začal mluvit...Jak to vidíme Lezče? Ukážem ARCčkům kdo má lepší výcvik, nebo máš jiné plány na dnešek?
Delto, oni jsou někde mezi náma a normálníma klonama. Nemyslím si že by měl být problém natrhnout jim ty jejich sukýnky.. pousmál jsem se při odpovědi, kterou jsem dokončil, až ve chvíli kdy jsme se dostali na chodby vedoucí celým Tipoca City.
Chodby Typoca City
Myslím že by jsme si měli dojít pro naše výzbroj. Jo a tý zimy bych se nebál. Naše zbroje nás chrání i proti vakuu a vesmírnýmu chladu, ikdyž jen po omezenou dobu, nemluve o teplu. Pamatuješ na výcvik pro pouštní prostředí?
To byly časy....Sice jsme přišli o jednoho bratra, ale neměl mě donutit "vystoupit" LAčka (LAAT/i) Ten pád docela bolel.... napadlo mě při debatě o výcviku.
Procházeli jsme chodbami Typoca City a naše kroky jsme směřovali k našemu ubytování pro zbytek našich věcí...

OFF: Jestli je to nějaký pochroumaný ten text tak se omlouvám, jednak jsem po 3 nočních :lol: a jednak jsem zvyklej trochu jinak psát.... pokud chceš vědět jak píšu jinak tak mě kontaktuj po SZ...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Kamino cvičná střelnice

Při vysvětlování tvého vtipu "Wookiee a pero" se Delta i Skirata začnou smát ještě víc. Skirata hned reaguje, čím ž i naznačí, že to myslí jinak než ty.
Nemyslím si, že by wookieeovo pero bylo do lidský ruky.

Hej, tohle se mi líbí, dneska máš nějákej sarkastickej den co. No, tak na sukně!
Placne ti do nárameníku, a vyjde s tebou do chodeb Typoca City.
Yea, na ten výcvik pomatuju, bohužel. Ale myslím že se to dneska vyvede, já si s sebou beru něco těžšího, něco s pořádnou kadencí a ráží. DC-17m je dobrej kousek, ale nepobavíš se s ním.
Dojdete do svého "pokoje", kde právě na posteli sedí tři členi vašeho týmu a jeden ARC, který s váma prostě "bydlí". Ten se vašeho výcviku, stejně jako ostatní členi komanda neůčastní. Vezmete svoje věcí, no, ještě se musíte dostat do střelnice, kde jsou zbraně, protože ty si na pokoji nechávat nemůžete, a pak můžeš hned jít do simulační místnosti 5.
Darth Revan ♥

Walldstein

Chodby Typoca City

Ty se možná s sedmnáctkou nepobavíš, ale zase s ní můžeš někoho, nebo něco pořádně máznout po kebuli, kam se na to kdekterej kanón. Jinak já myslel že jsis na můj sarkazmus a smysl pro humor už zvykl. řekl jsem 89-ce.
Jo na ten sem si už zvykl, ale vždycky mě něčím překvapíš. odpověděl zatímco jsme si "balili" věci.
Neodpovídal jsem a vzal si vše potřebné. Což byl jen opasek na zásobníky a granáty, stehení pouzdro na DC-15s a samozřejmě helmu.
Hele Lezče, všimnul jsem si, že vy RCčka jako jediný nosíte pořád ty vaše zbroje. můžeš mi konečně říct proč? zeptal se klon od ARC co s námi byl na ubikaci.
A co třeba proto aby bylo všem hned jasný, že jsme komando? odpověděl 89-ka s pohrdavým pohledem.
Pousmál jsem se a mávnul jsem směrem ke dveřím na znamení odchodu. Zbylí členové komanda se rozesmáli a zamávali nám při našem odchodu. Jen ARC klon seděl jako opařený a zíral jak mizíme dveřmi z pokoje.
Poklusem jsme se přesouvali na střelnici. Po cestě jsme občas vrazili do některého z bratrů klonů, ale většinou nám uhýbali z cesty. Já a moje jednotka Delta Squad 181 jsme byly jedna ze 4 jednotek, které měli tajné poslání při bitvě na Geonossis. z oněch 4 jednotek se vrátila pouze naše jednotka, ale přišli jsme o 2 členy týmu. Díky tomu se nám ostatní klony vyhýbali z cesty.
Sakra, čum na cestu! nadával osumdesát-devítka pokaždé když do někoho vrazil.
Koukám že tvoje tajná přezdívka ti sedí....Bručoune.... pomyslel jsem si když se rozkřičel asi po páté.
ve zbrojnici střelnice bylo narváno. Ale my spěchali a tak jsem se dali do předbíhání. nikdo nic nenamítal. Ono na té zbroji opravdu asi něco bylo..
Zdravím. Jednu DC-17m, DC-15s a 4 termální granáty. řekl jsem rychle. Mandalorian za pultem nebyl moc nadšen z požadavků ale to ještě neslyšel co bude chtít bručoun...Po chvilce si on řekl o výbavu a oba jsme se tentokrát během vydali do simulační místnosti...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby Typoca City

Podívej se na to takhle. Já ho svým "kanonem" máznu po hlavě jednou, ty než ho tou svojí bambitkou ufidláš, sejme tě někdo zezadu.
Dodá, potom, poté co ti řekl, že ho vždy překvapíš.

Obrátíš se v pokoji, a nyní si to naopak namíříš do zbrojnice, kde na vás čeká, jako vždy, znuděný mand, hledící do konzole, která se tyčí před ním.
Takže to máme jednu décé sedmnáct em, čtyři termální granáty, sakra, kam to chcete tahat? Co chceš ty, Delto-89?
Delta bezeslov namačká pár údajů na konzolí, která je přístupná zvenku klonům. Po chvilce mu je doneseno doslova a do písmene dělo.
WoW, vypadá líp než v tý konzoli. A chci spustu munice, granáty si neberu, místo toho se oběsím munící, takhle se mi to líbí.
Delta s nadšením vezme svůj vercajk do ruky, a potěžká ho.
Eh...takže, kde sem to přestal, sedmnáctka, čtyři granáty a ehm...ee, rotační kulomet. Trochu brzděte chlapi, myslím že DC-15s by vám bohatě stačila.
Sepíše mandalorian všechno, a podá vám datapad.
Jeden...teda dva podpisy, každej jeden, a to sem a sem.
Ukáže na jedno místo, a když to podškrtnete, sebere vám datapad.
Ok...Další!
Na vás se namáčkne klon, který je další na řadě, žel si nevšiml, že tam ještě jste. Vy jste se proto odebrali za Skiratou, který na vás čekal v simulační místnosti. Přejít přes všechny chodby, které zářily bílou barvou, nakonec se před váma vztyčily velké dveře. Sice se to nezdálo, ale šli hodně lehce otevřít. V tu dobu vás ofoukl velice chladný vítr. Vevnitř byla opravdu zima. A to nejenom větrem, ale i povrchem, který byl krásně ledový, že jste málem oba ke Skiratovy dojeli, když vám na ledovém povrchu uklouzla noha. Naopak, když jste už byly u mandaloriána blízko, málem jste zapadli po kolena do sněhu.
A je to tady. Doufejme že se odedneška tý zimy bát nezačnem.
Řekne se sarkasmem v hlase a nasadí si přilbu.
A dem se prohrabat ke Skiratovy, on k nám asi nedojde.
Dokončí Delta, a jeho hlas dostane po digitalizaci drsný hrubý tón.
Hej, proto tyhle helmy miluju!
Darth Revan ♥

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“