Výcvik pro Zeike-kala

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Výcvik pro Zeike-kala

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Vystoupila jsi se Sithem z lodi a rozhlédla jsi se. Korriban byl poněkud jinný než sis představovala. Osada, ve které jste přistáli byla špinavá a plná pochybných existencí.
Tady začne tvůj výcvik. A to hned teď. Musíš se stát učňem akademie. Ale já ti v tom nepomohu. Musíš to dokázat sama za sebe. Setkáme se v akademii.
S těmi slovy tě opustil a nechal tě samotnou v osadě s tvým úkolem.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban, osada Draeshe:

Teda, tak Korribann sem si představovala nějak jinak, no, ale to je už teď jedno.
Mistr mi zadal můj první úkol - dostat se na akademii.
Ano mistře.
Trochu jsem se tu rozkoukala a šla hledat něco, čím bych zapůsobila.
Chvíli jsme se tak courala po Dreashdae a sem, zeptala jsem se jednoho adepta, jak bych měla zapůsobit, a hlavně na koho. Řekl, že on sám taky neví, jak zapůsobit, al na koho, to věděl. Tím na koho jsem měla zapůsobit, byla sithka - Sylva.
Hlupáku, pravý sith by to nikomu neřekl, a nechal by ho, ať si to zjistí sám.
Chytla jsem ho ihned pod krkem, začala škrtit a pak s ním hodila o zeď, stále ho škrtíc, kdyby náhodou byl ještě živ.
Naposledy upravil(a) Zeike-kal dne 12.5.2009 13:52:19, celkem upraveno 5 x.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Učeň kterého ses zeptala se namísto chrapotu rozesmál. Svou Silou zablokoval tvůj pokus ho uškrtit a sám přešel do útoku. Zvedl tě Silou ze země a mrštil s tebou o zeď.
A pravý Sith by měl vědět na koho si může troufnout.
Další úder byl o zem.
Co ty víš o tom jaké to je být Sith?
Tentokrát to byla špička jeho boty co do tebe narazilo.
Mistrině Sylva je mimo planetu, takže máš smůlu prcku. To byl takový žertík dívenko.
Opět ses vznesla a odlétla na nedalekou střechu kde jsi skončila.
Ale co bych se stebou patlal. Měj se.
Rozloučil se s tebou a nechal tě být.
Naposledy upravil(a) Xavier dne 12.5.2009 14:02:48, celkem upraveno 1 x.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban, osada Draeshe :

Celkem mě nas*alo, že se mi nepodařil můj útok, a , že jsem byla takhle ponížena před ostatníma. Párkrát se mnou švihl, a nakonec jsem skončila na střeše.
No počkej, tebe já si podám ty haj*líku jeden. Raději jsem měla použit blesky, ty by ho už naučilym floutka jednoho. Ale alespoň něco jsem z toho získala, a to, že musím zapůsobit na Sylvu, ale byla v tom nevýhoda - byla zrovna mimo planetu. No, snad přijdu na něco jiného.
Zašla jsem si zatím do baru a koho tu nevidím, ten syčák co mě zostudil.
Ne, tady a teď ne. Pomstu si nechej na jindy, víš co i udělal před chvílí.
U barmana si objednám juma džus. za chvilku mě tu skliknu s juma džusem dá a já ji do sebe kopnu. Zabývám se myšlenkami, jak se dostat na akademii, a jak tu získt prestiž.
no kdybych mohla do údolí temných pánů, možná bych tunašla nějaký ten artefakt, ale takle?? To jsem fakt zvědavá co vydedukuju.
Po víc jak půlhodině přemýšlení jsem byla jsem s myšlenkama a nápady v koncích, takže mě nezbývalo než se dál courat po Dreshdae.
Snad mi bude Síla přát, a nějak se mi podaří získat prestiž, abych se dostala na akademii.
Naposledy upravil(a) Zeike-kal dne 12.5.2009 13:40:11, celkem upraveno 3 x.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Potulovala ses po osadě a přemýšlela o svých možnostech pro přijetí do akademie.
To že Sylva byla mimo planetu ti situaci ztěžovalo, ale nedělalo jí neřešitelnou. Jistě zde bude i někdo jiný, kdo ti tam může pomoci se dostat.
Mezitím jsi procházela uličkami až jsi ztratila oriantaci a zjistila že ses ztratila.
Naposledy upravil(a) Xavier dne 12.5.2009 14:03:10, celkem upraveno 1 x.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban - osada Dreshdae :

To, že Sylva není na planetě, mi dost stěžovalo situaci, ale věřila jsem, že se z toho dostanu. Stále jsem se courala po Dreshdae, až jsem se nakonec ztratila.
No super. Jsem na, pro mě, neznámý planetě, na bůhvíjakém místě. Snad najdu cestu ven.
Snažila jsem se jít zpátky tou cestou kudyma jsem přišla, ale ne s valnými úspěchy. Nakonec jsm došla k nějakým dveřím, tak jsem je otevřela.
Tak, co je asi tak za těmito dveřmi??
Naposledy upravil(a) Zeike-kal dne 12.5.2009 13:59:27, celkem upraveno 3 x.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban - osada Dreshdae

Rozhodla ses vejít do dveří co stály kousek od tebe.
Otevřela jsi je a nahlédla dovnitř. Zarazila ses a o krok couvla a podívala se po ceduli nade dveřmi.
A skutečně, bylo to veřejné WC.
Při pohledu na hygyjenu, lépe řečeno na její absenci, tě přešly jakékoliv touhy toto zařízení využít.
Co by ti mohlo pomoci bylo to že se na stoličce "hajzlbáby" nacházela jedna velmi stará rodianka.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Vešla jsem do dveří, a zarazilo, mě co tam je. Byly to toalety.
Na stoličce pro ''hajzlbáby'' seděla jedna velmi stará rodianka, a tak jsem si řekla, že bych z ní mohla něco získat.
No, za zeptání člověk nic nedá.
Přišla jsem k ní, pozdravila jí a zeptala jsem se jí, jestli neví, jak bych mohla získat tady prestiž a na koho bych mohla zapůsobit. To co mě však na ní překvapilo bylo to, že jsem v ní cítila Sílu.
Od ní bych se mohla něco dozvědět. řekla bych, že ta už tu bude dlouho. No uvidíme.
a čekala jsem na její odpověď.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Přestože se ti na okamžik zdálo že by mohla být citlivá v Síle, tak se ukázalo že ses zcela zpletla.
Joooo děvenko to já nevim. Myslíš si snad že kdybych věděla na koho tady na týhle planetě zapůsobit, tak bych dělala hajzlbábu?
Si opravdu bláhová.

Téměř se ti vysmála do oblyčeje, nad tvou otázkou.
Ale Když uděláte něco pro Sithy tak by vám to mělo pomoct.
Dozvěděla ses neuvěitelně prospěšnou informaci.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Na okamžik se mi zdálo, že by mohla být citlivá na Sílu, ale to se mi jenom zdálo.
No, každý se může splést.
Jestli jsem se z tohoto rozhovoru měla dozvědět něco prospěšného, asi jsem to nezjistila. Ale význam, že když něco dělám pro Sithy, tak by mě to mělo pomoct mi něco říkal. rozloučila jsem se s ní a odešla.
Našla sjem cestu zpátky na přistávací plochu a přemýšlela, co dál.
Tak co bych měla dělat, Sílo, co?!
Povídala jsem si takhle sama se sebou a pak jsem se šla dál vyptávat. Přece ještě není čas zahazovat všechny naděje. Odchytla jsem jednoho adepta a pokusila se jej přesvědčit, jestli neví o něčem, co by mě dostalo na akademii.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Po asi dvou hodinách bloudění jsi opět našela známější lokaci. To že by ses mohla hajzlbáby zeptat na cestu ti došlo pozdě.
Zastavila jsi dalšího studenta
Možná bych věděl. Co za to?
Otázal se tě a zálibně si tě prohlédl. Bylo nad slunce jasné o co mu de.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban, osada Draeshe :

Zapomněl jsem se zeptat na cestu, ale to už bylo teď jedno. Našla jsem cestu, a dokonce někoho, kdo by mohl vědět, co mám udělat, abych se dostala na akademii. Řekl mě, že by mohl vědět, ale co za to.

To, co bys chtěl.

Řeknu mu příjemným hlasem a čekám na jeho reakci.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Student se ušklíbl a pohlédl na chronometr.
Fajn. Za půl hodiny za barem Tukata.
Usmál se na tebe a odešel.
Zůstala jsi sama, a musela jsi ještě najít onen bar.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Za půl hodiny jsem se měla setkat s tím chlapem v baru Tukata, ak háček byl v tom, že jsem nevěděla, kde ten bar je.
Takže mi nezbývá nic jiného, než se znova zeptat.
Ihned jsem se zeptala jednoho z kolemjdoucíh a ten mi poradil kudy mám jít, ale tak, že jsem mu vyrozumněla jen ty posunky, kudy mám jít.
Po 25 minutách hledání jsem ten bar konečně našla.
No konečně, už jsem ho našla. Ale než přijde, trochu se tu rozkoukám.
V baru toho nebylo moc co k vidění, zkrátka typickej bar.
A teď mi nezbývá nic jiného, než čekat.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Prohlédla sis bar, zde sis ničeho významného nevšimla.
Když jsi zašla do uličky za bar, kde se mělo setkání uskutečnit, uviděla jsi že je zde výrazně méně špíny než obvykle.
Byla zde také zídka která bránila výhledu z tvého pohledu, a i z většiny dalších. Když jsi za ní nahlédla, objevila jsi zde kanape, které však mělo již jisté "proleženiny" na specifických místech a o specifických tvarech.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“