Coruscant - Chrám Jedi - Meditačná miestnosť
Luke Skywalker otvoril oči a zahľadel sa na Tarju Windwalker, majsterku Jedi, ktorá našla mladú Anny. "Tie vízie sa napĺňajú, však?" prerušil napäté ticho, ktoré viselo v miestnosti. "Obávam sa, že áno, majster." prikývla Tarja až jej ohnivé vlasy, až príliš podobné tým, aké mala Mara Jade v konflitke pri Bilbringi. "Zavolaj Anny. Stretneme sa v audienčnej sále." povedal Luke a vstal. Tarja prikývla a vstala takisto. Jej padawanka mala o takomto čase obed, tak sa z meditačnej miestnosti vybrala ku kantýne. Silou vyhľadala Anny a dotkla sa jej mysle. Anny? Kde si? vyslala k nej naliehavú otázku.
Výcvik pre anny
Moderátor: Moderátoři
- Todrias Falco
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Výcvik pre anny
Have Faith
Kantýna
Sedela som pri stole ako obvykle sama, pred sebou som mala plnú misku, s toho jedla som nebola veľmi nadšená. Môj pohľad smeroval von oknom.
O čom sa môžu tak dlho Tarja a Luke rozprávať?premýšľala som.
Zrazu som pocítila silu a moje myšlienky sa sústredili do jednej
Anny?Kde si?
To musí byť Tarja zamrmlala som
Poobzerala som sa či ju náhodou neuvidím, no bolo tam priveľa ľudí.
Postavila som sa, zobrala som tácku ktorú som cestou odniesla. Vráila som sa do chrámu, kde bolo menej ludí. Zbadala som ako ma Tarja netrpezlivo vyzerá, pribehla som ku nej.
Čo sa deje? to bola moja prvá otázka hned ako som zastala.
Sedela som pri stole ako obvykle sama, pred sebou som mala plnú misku, s toho jedla som nebola veľmi nadšená. Môj pohľad smeroval von oknom.
O čom sa môžu tak dlho Tarja a Luke rozprávať?premýšľala som.
Zrazu som pocítila silu a moje myšlienky sa sústredili do jednej
Anny?Kde si?
To musí byť Tarja zamrmlala som
Poobzerala som sa či ju náhodou neuvidím, no bolo tam priveľa ľudí.
Postavila som sa, zobrala som tácku ktorú som cestou odniesla. Vráila som sa do chrámu, kde bolo menej ludí. Zbadala som ako ma Tarja netrpezlivo vyzerá, pribehla som ku nej.
Čo sa deje? to bola moja prvá otázka hned ako som zastala.