Výcvik pro Darth Goro

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Výcvik pro Darth Goro

Příspěvek od Pear »

Korriban:

Meditoval jsi ve svém pokoji, jak to děláš pokaždé, když máš po tréningu. Do tvých dvěří ale vstoupil tvůj mistr, jak to ještě nikdy neudělal.
Ve svém výcviku jsi opravdu pokročil, a myslím, že už nadešel čas, aby jsi splnil závěrečné zkoušky. Ale ty si budeš muset zasloužit. Nejdřív se pujdeš podívat k hrobkám, chci, aby jsi mi donesl meč Tulaka Horda. Až mi ho doneseš, pokročíme dál ve svém výcviku.
Tvůj mistr odejde, ale hned za ním vejde do tvého pokoje jedna vyšší temná rytířka.
Já vím, co ti navrhoval. A já vím, že ty to pro něj uděláš. Ale vždycky je na výběr, nejlehčí bývá ovšem poslechnout. Pokud se chceš ale vydat poněkud těžší a složitější cestou, na jejihž konci tě bude možná čekat smrt, ale také odměna. Najdeš mně v mém pokoji.
Také se odebere, a nechá tě napospas ve tvém pokoji, nechajíc tě v rozmyšlení, jestli se vydáš její cestou, nebo zůstaneš věrný místrovy.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

goro101
Učedník
Učedník

Příspěvek od goro101 »

Korriban

Sedl jsem si na židly a začal přemýšlet.Hmm,vždyť ani nevím co po mě chce.Nejlepší by bylo zajít do toho jejího pokoje a zjistit co tedy po mě chce! A potom se rozhodnu co udělám a co neudělám. Jelikož jsem byl ještě v meditačním obleku ,tak jsem se pomaličku oblékl do mého černého roucha a nasadil kápy. Ze stolu jsem ještě sebral svůj světelný meč.Zastrčil jsem si ho do kapsy a vyšel z komnaty.Temná rytířka bydlela necelých dvě sta metrů od mé komnaty.Znal jsem jí z vidění.Ale věděl jsem ,že bude mít určitě menší postavení než můj mistr.Proto jsem už byl z části rozhodnutý ,že spíše budu věrný mistrovy.Vydal jsem se na cestu.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriban

Hned jak jsi se vydal na cestu, jsi si pomyslel, kam že se to chceš vydat. Také tebou projela vlna chladu, jaký jsi dlouho nezažil. Začala ti být až nesnesitelná zima.
Darth Revan ♥

goro101
Učedník
Učedník

Příspěvek od goro101 »

Korriban

Zastavil jsem se.Pomocí síly jsem zkusil někoho najít.Chodba byla prázdná až na deaktivovaného úklidového droida v rohu.Pokusil jsem se ten chlad nevnímat a šel jsem dál.Čím víc jsem se to pokoušel ignorovat tím víc mi byla zima.Nakonec se mi porařilo dojít ke dveřím té mistrině.To jsem zvědav co po mě chce! Tak jako tak jí sloužit nebudu, možná kdyby ta odměna stála za to,ale co vůbec ona s jejím potavením my může nabídnout??!! Pomyslel jsem si a pomaličku bez klepání vcházím dovnitř.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriba

To neumíš zaklepat, to tě rodiče ennaučily slušnému chování? ...vím vím, alespoň že seš tady. Asi tě zajímá, co po tobě chci. Až bude finální zkouška, budeš mít za úkol se utkat se mnou. Bohužel. Ale je tu i jedna možnost. Můžem přidat do jeho jídla pomalý jed. A až bude chtít, aby jsi se se mnou utkal, zaútočíme na něj spolu. Bude oslabený, takže nebude těžké ho zabít. Poté to tu přeorganizujem. A když on uvolní místo mně, já uvlolním místo tobě. Tvoje kariéra sitha bude blesková, a nebude nic, co by nás zastavilo. Rozhodni se jak chceš, až budeš rozhodnut, co uděláš, přijď mi říct. Těď už jdi.
Otočí se k tobě zády.
Darth Revan ♥

goro101
Učedník
Učedník

Příspěvek od goro101 »

Korriban

Beze slova se otočím a odejdu z místnosti.Ta ženská asi neví co po mě chce! Pokud si myslí ,že zradím Mistra tak to se šeredně plete.Už se těším jak jí za její chybu ve finální zkoušce rozsekám světelným mečem.Nyní bych měl zajít pro ten meč Tulaka Horda.Potom Mistrovy řeknu o jejím plánu.Vydal jsem se ven z Akademie.U východu jsem potkal strážce ,kteří se mě ptali kam jdu.Tak jsem jim řekl ,že mě Mistr posílá pro ten meč.Došel jsem až k hrobkám ,ale najednou jsem se zarazil. V místě ,kde je vchod do hrobky Tulaka , stál nějaký chlap.Na tu dálku jsem nevěděl kdo to je.S rukou na jílci meče ,jsem rázným krokem vyrazil k němu.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriban

Opatrně, s rukou na jílci meče, jsi se k němu pomalu blížil. On byl k tobě celou dobu otočen zády, nejevil o tebe zájem, jak se zdálo. Když jsi ale došel na dosah jeho meče, s vysokou přesností sekl do míst, kde máš hlavu. Tak tak jsi stihl uhnout, a zažehl jsi svůj světelný meč. On stál, před tebou, připraven v pozici, kdy měl svůj meč vztyčen vysoko nad hlavou. Z toto pozice mohl rozdávat silné rány, které by rozhodily obranu i zkušenému mistrovy, ale taky se v této pozici často zapomíná na obranu, která je otevřena, a slabě chráněna. Jeho první útoky vedly na hlavu, a těžko se tivykrávaly, ale jak byly útoky pomalé a silné, když se vaše meče střetli, rychle se vrátil se svým mečem do obranné pozice, nechajíc ti nejmenší šanci na protiútok. Jeho styl byl velice modifikován, tkaže jsi nemohl rozpoznat, jaký to přesně je, ale něco ti říkalo, že je to Makashi.
Darth Revan ♥

goro101
Učedník
Učedník

Příspěvek od goro101 »

Korriban

Hmm, zajímalo by mě kdo to je.Bojuje sice pěkně , ale nade mnou stejně nevyhraje! Útočil na mě dál a dál. Zajímavé bylo ,že útočil pořád jenom na mojí hlavu.Rozhodl jsem se toho využít. Předpokládajíc , posunu meč k obraně hlavy ještě předtím než sekne mečem. Jeho útok byl už ,ale pozměněn zaútočil na moji pravou ruku v které držím svůj meč. Po sérii úspěšně ubráněných útoků jsem se rozhodl uskočit dozadu. Stály jsme vzdáleni od sebe 6m. Po 10 sekundách po mě hodil meč a rozběhl se ke mě.S úšklebkem na rtech jsem ho přeskočil ,dopadl metr za něj a hbitě sekl dozadu mečem.Bohužel neúspěšně.Ten chlap stihl uhnout.Tentokrát jsem dostal šanci ,ale já.Zaútočil jsem na jeho krk a potom do pasu. Tohle jsem opakoval 4 krát. Potom mě od sebe odhodil Silou. Znova se ke mě přiblížil a útočil zase on. Dostával jsem rychlé rány od pasu nahoru. Tak tak , jsem je odvracel.Nejspíš byl rozzuřený ,protože útoky zesílily.Najednou se naše meče srazily.Udržovali jsme je u sebe.Pokusil jsem se vymknout mu meč z ruky a podařilo se.Meč mu vyletěl z ruky a já jsem se napřáhl k finálnímu useknutí hlavy.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriban

Tvůj finální uder ti ale přerušil ze začátku velký chlad, který se změnil na horký vzduch, a než jsi se stihl vzpomatovat, zjistil jsi o co jde. Tvůj protivník se bránil. A bránil se blesky, kteréma tě obejmul, ajko by to byly chapadla, a vynesl tě do vzduchu. Následně tě pomocí síly odhodil, a vzal si svlj meč zpět. Zamával jim před tebou, opsal jim několik kruhů, a odskočil několik metrů za tebe. Nyní zaujmul jinou polohu. Byl v podřepu, ruce měl roztažené, meč třímal v pravé, a stále jim opisoval malé kruhy. Byl připraven udělat výpad, ale jeho styl byl dobrý i k rychlému odrážení, ať už uderu mečem, nebo střel. Nikdy před tím jsi nic podobného neviděl, bylo ti teda jasné, že to není nidko z místních učedníků, ale ani mistrů. Kolem tebe vzplanuly ohně, které z tohoto místa udělali arénu, ze které nebylo úniku. Protivník zamumlal něco jazykem, který jsi nerozpoznal, ale byl velice hluboký, temný, ovšem podivuhodně povědomí, i když jsi jej nemohl přiřadit k nikomu, koho jsi znal.
Darth Revan ♥

goro101
Učedník
Učedník

Příspěvek od goro101 »

Korriban

Co to je ? Kdo to je ? Byl jsem velice zvědavý kdo to je.Stále jsem přemýšlel kdo to je.Ten chlápek uměl velice dobře zacházet se světelným mečem a sílu uměl používat skvěle ! Byl jsem naštvaný ,že je tak schopný.Chtěl jsem to už mít co nejdřív za sebou.Síla mi protékala v celém těle.Všiml si toho i ten chlap.Zdálo se mi ,že jsem zahlédl na jeho rtech úsměv.Připravil jsem se k útoku.Rozhodl jsem se vynechat obranu a soustředit se jenom na útok.Najednou se ,ale moje zvědavost hnula do nejvyššího stádia.Chtěl jsem zjistit kdo to je.Ale hlavně jsem chtěl vědět co tu dělá.Rozumíš basicu ? Kdo jsi a co tu děláš ? Ani jsem nečekal na odpověd a vyhrnul jsem se na něho a snažil jsem se ho nepustit k útoku.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Korriban

Protivník neměl s odrážením tvých utoků žádné problémy, v celém vašem souboji problém neměl ani jednou. NA tvojí otázku zamumlal něco v jazyce, který jsi nikdy před tím neslyšel, ale něco ti stále napovídalo, že je to dávno mrtvý jazyk, jazyk původních sithů, původních vyznavačů temné stránky síly, kteří by se svýma schopnostma v ovládání mečů a síly dokázali přemoci i ty největší mistry meče a síly současnosti. tento ti také ale připomínal někoho jinýho, nedokázal jsi přesně řici koho, ale jeho styl, jeho pach, stále ti někoho připomínal. Přes jeho obranu bylo snad nemožné se dostat, ale narozdíl od tebe přestal útočit...
Darth Revan ♥

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“