Mladík jménem Soare stál v monumentální akademii ve které se již po mnoho generací cvičí Sithové. Soare se přesně nacházel v hlavní mísnoti, která celou akademii rozdělovala na mnoho odvětví.
,,Pojď jsem." Ozval se hlas Sitha, který stál uprostřed místnosti. Soare upolsechl a přiblížil se k nebezpečně vyhlížejícímu Sithovi.
,,Výtej na Sithské akademi, kde možná brzy započne tvé učení Temné strany. Říkám možná, protože nejsi jediný kdo se uchází o pozici učně. Dalších pět adeptů se přihlásilo a pouze jeden se stane učedníkem. Rozhodnou zkoušky." Řekl Sith a dábělsky se usmál.
,,Ale všechno hezky popořadě nejdříve seženeš a přeříkáš mi Sithský kodex je mi jedno ja docílíš této informace je to pouze na tobě. Ostatních pět adeptů již kodex přeříkali, tekže jsi trošku pozadu a proto jednej rychle a nedej soupeřům šanci, protože jen ten nejsilnější může ovládnout Temnou stranu." Seznámil Sith Soarea s úkolem.
,,Běž." Pokynul spěšně Sith rukou. Soare se otočil, aby mohl spatřot Sitha, který ho sem přivedl. Soare se s ním již seznámil a proto jeho jméno znal jmenoval se Jorren.
Další čemu se vyvaruj je hraní za důležité postavy a hlavně posouvání děje, ale mluvit za nějakeho učedníka můžeš, když samozřejmě nebudeš předbýhat děj. Takže snim klidně kecej o všem možným, ale neposouvej děj.
A ještě něco dodržuj tvar příspěvku.