Výcvik pro Dash Toran (SR)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Loď - hyperprostor

Kapitán se zahleděl do prázdna a pokyvoval hlavou. Pak se mlčky odebral do své kajuty. Zřejmě si šel promyslet svůj plán.
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Loď - hyperprostor

Nechám kapitána a jdu do jídelny na jídlo značně mi vyhládlo po tom dni!Po jídle zajdu do své kajuty a jdu spát!Po třech hodinách si to namířím na můstek kde mám službu!
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Loď - hyperprostor

Našel jsi kapitána ,jak sedí na svém místě a kouká zamyšleně do průzoru. Když zaregistroval tvůj příchod, vstal a šel ti na proti.

Kapitán : Dashi ! Za pár minut vystupujeme z hyperprostoru. Potřebuju, abys zašel pro Jarika. Až přistaneme, půjdete rovnou do hotelu Galaxy, a tam najmete pokoj. Pak jeďte to huttské čtvrti a chtějte mluvit s Huttem Jabbou. Měl by tam být. Jeho sídlo na Tatooine se momentálně rekonstruuje. Až vás přijme, dejte mu dar ! Na to nesmíte zapomenout !! Na lodi mám starý Honoghrský artefakt, chtěl jsem si ho nechat, ale beru to jako dobrou investici. Pak mu řekněte, že vás posílá velký Durga že mu chce sdělit následující : Odmítám platit poplatky za zásobovací dopravce, pokud budeš dále napadat nákladní lodě!

V tom ti to došlo. Durga se tak vztekal proto, že nemá žádnou páku na Jabbu. Kdyby dopravní společnost chtěla poplatky, mohl by byhrožovat tím, že je přestane platit. Vypadá to, že má kapitán dobrý plán.

Kapitán : A až mu sdělíte zprávu, dobře si zapamatuj jeho odpověď. Pak mu sděl adresu hotelu, tam se také budeš zdržovat Ihned po odchodu mě kontaktuj komlinkem a sděl mi jeho reakci !!
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Loď - hyperprostor

rozumím kapitáne!
Otočím se a rozběhnu se pro jarika!Všechno mu vysvětlím a zajdu s ním do skladu zbraní!Tam vemu svojí výzbroj dvou blasterů a vibronože do boty!Poté vememe ze skladu ten artefakt a jdeme se připravit na přistání!Po přistání si najmeme speedr a jedeme k hotelu Galaxi!Tam najmeme pokoj a razíme do huttovi rezidence kde se ohlásíme že máme naléhavou zprávu pro Jabu

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Jabba Hutt : ( huttsky ) Kdo jsi a co ode mne potřebuješ !?
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nar Shadaa

Bonthanský majordomus nás uvedl k Jabovi a já zpuastil!
Veliký Jabbo sem Astar posel od Durgy z klanu Besadii!Mám ti vyřídit následující!Durga Odmítá platit poplatky za zásobovací dopravce, pokud budeš dále napadat nákladní lodě!To je vše co sem měl vyřídit!Kdyby si mně hledal pro další zprávu bydlím v Corelianském sektoru v hotelu Galaxi!Pokoj 263C.OOO veliký jabbo!
Řeknu v basicu!A čekám na reakci!

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Jabba sebou škubl a vydal jakýsi pazvuk tak hlasitý, až sebou bothan škubnul.

Jabba : (huttsky) Jak se ten proradný lhář opovažuje podezírat mne z takových špinavostí !!! Až s ním budeš mluvit, řekni mu že ho brzy navštívím ! Neklesnu na takovou úroveň, abych si s ním spory vyjednával přes posly.

ustoupil jsi krůček do prava a kolem ucha ti proletěl nějaký předmět. Letěl tak rychle, že jsi ani nestačil zjistit co to vlastně bylo.

ODEJDI, až tě budu potřebovat, zavolám si tě!

Odcházel jsi z místnosti a u dveří jsi zjistil co to bylo za letící předmět. Příruční holo-komlink. Pokrčil jsi rameny a odešel z místnosti.
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nar Shadaa

Vyjdu ven vemu sebou Jarika a vemu komlink zavolám kapitánovi!
Pane málem mi urazil hlavu holo komlinkem a rozhněval se a že si mně zavolá!Prý si za nm zajede a nebude to vyřizovat po poslech!Tot vše Dash konec!
Sednu do speedru a jedem do hotelu kde si sednu a čekám!

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Sotva jsi za sebou zavřel dveře od pokoje, rozezněla se komunikační konzole. Jarik pohotově doběhnul vedle do pokoje a přijmul hovor.

Kapitán : Dashi, Jariku, to je v pořádku, tohle jsme potřebovali. Teď budeme čekat co se bude dít. Mezi tím pro vás mám další úkol. Jeden z vás se musí přihlásit do služeb Durgy a jeden do služeb Jabby. Kdo z vás půjde kam je na vás. Pak mi řekněte jak jste se rozhodli a já vám dám další instrukce. Kapitán,konec.

Apartmánem se rozlehlo ticho. Koukli jste se na sebe s Jarikem a valili oči.

Jarik : Tak....ke komu chceš jít ?
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nar Shadaa

Nevím Jariku!Já půjdu třeba k Jabovi a ty k Durgovi bereš?
sakra co tím kapitán sleduje?No nic vyjdu před hotel a jedu k Jabovi přihlásit se do jeho služeb!

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Ještě jsi stihl uvidět Jarika, jak míří k přístavu pro loď. Musí tam ýt dřív než Jabba.

Když jsi přišel opět k Jabbovi, měl dobrou náladu. Měl jsi štěstí, huttové nemají moc často dobrou náladu.

Jabba : ( huttsky ) Co si přeješ, člověče ? Jestli mi neseš vzkaz od toho ničemy Durgy, tak si mě nepřej !
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nar Shadaa

Ne Velectěný Jabbo!Chtěl bych se přihlásit do tvých služeb!Sem dobrý pilot a střelec!Raád bych pro tebe pracoval!
5eknu a čekám na reakci!Jabbova přijímací sín je vyzdobena tak aby ukazovala huttovu mocnost a velikost!Všude byli jeho stráže!Prasečí gamoreáni a čekali až se na mně budou moci vrhnout!

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Jabba propuknul v hluboký smích.

Jabba : ( huttsky ) Ty chceš pro mne pracovat ? Nu dobrá, člověče, hledám pár schopných mužů. Ale jestli mne zradíš, obávej se nejhoršího. Nyní můžeš jít, až budu potřebovat tvé služby..dám ti vědět.
KLAP-BZZZZZZ

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Nar Shadaa

Jistě veliký Jabo!
Vyjdu a zavolám kapitánovi že vše proběhlo podle plánu!Odjedu do hotelu a tam čekám!Zajdu do baru na skleničku a na partii sabacku!Na odreagování!Padala mi karta tak sem si přišel na 1000 creditů zabalil sem to a zamířil na pokoj si lehnout!

Alpha-63 Dash

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Nar Shadaa

Přišel jsi na pokoj a měl promeškaný hovor. Zpráva se ti uložila do paměti, takže si ji můžeš přehrát. Sotva jsi za sebou zavřel, zazněl signál, že je někdo u dveří...
KLAP-BZZZZZZ

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“