Mise pro Ithoriana - Konec dobrých časů
Moderátor: Moderátoři
Rhommamool
Jelikož ti prohlídka paláce nedala žádné vodítko rozhodl ses jít do nějakého obchodu.
Našel jsi jeden co ti vyhovoval, byl zapadlý, nenápadný a v jeho okolí nikdo nebyl.
Co si přejete mladíku.
Zeptal se tě starý prodavač ve vetešnictví, kam jsi vstoupil.
Jelikož ti prohlídka paláce nedala žádné vodítko rozhodl ses jít do nějakého obchodu.
Našel jsi jeden co ti vyhovoval, byl zapadlý, nenápadný a v jeho okolí nikdo nebyl.
Co si přejete mladíku.
Zeptal se tě starý prodavač ve vetešnictví, kam jsi vstoupil.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Rhommamool
Co máš na mysli?
Stařík se zatvářil nedůvěřive a jednou rukou zajel pod pult. Zatím nic nevytahoval ale měl něco připraveného.
Chceš mě nějak nachytat nebo co?
Zeptal se tě.
Co máš na mysli?
Stařík se zatvářil nedůvěřive a jednou rukou zajel pod pult. Zatím nic nevytahoval ale měl něco připraveného.
Chceš mě nějak nachytat nebo co?
Zeptal se tě.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Rhommamool
Tvůj sladký hlas měl zanásledek že stařík vytasil blaster a namířil ho na tebe.
Sem snad ženská, nebo ty teplej že na mě loudíš pomoc takovym hláskem?
Pak ji ale sklonil.
Ale je fajn potkat někoho kdo má ještě všech pět pohromadě.
Řekl smířlivym hlasem.
Tvůj sladký hlas měl zanásledek že stařík vytasil blaster a namířil ho na tebe.
Sem snad ženská, nebo ty teplej že na mě loudíš pomoc takovym hláskem?
Pak ji ale sklonil.
Ale je fajn potkat někoho kdo má ještě všech pět pohromadě.
Řekl smířlivym hlasem.
Rhommamool
Reivax méno mé. A co se toho týče tak vo vícero lidechco by ještě nebyli zmagořený z keců toho Anora nevim.
Opět schoval blaster pod pult.
A co bys teda potřeboval chlapče?
Zeptal se tě.
Reivax méno mé. A co se toho týče tak vo vícero lidechco by ještě nebyli zmagořený z keců toho Anora nevim.
Opět schoval blaster pod pult.
A co bys teda potřeboval chlapče?
Zeptal se tě.
Rhommamool
Leda bys tam měl rozbitej jenom chronometr. Ale skus to na skádce za městem.
Poradil ti.
Tam bys moh něco najít, sice nevalný kvality, ale ty si teď moc vybírat nemůžeš.
Stařík si opět sedl, dalnohy na pult a čekal na tvou reakci.
Leda bys tam měl rozbitej jenom chronometr. Ale skus to na skádce za městem.
Poradil ti.
Tam bys moh něco najít, sice nevalný kvality, ale ty si teď moc vybírat nemůžeš.
Stařík si opět sedl, dalnohy na pult a čekal na tvou reakci.
Rhommamool
A kam bych asi chodil?
Zavolal na tebe stařík otázku.
Když jsi dorazil na smetiště tak se ti poněkud pokazila nálada.
Šance že by se zde vyskytoval kompletní headhunter byla nulová. Navíc se zdálo že i zde se přehnali ničitelé strojů, technické součásti skládky totiž někdo nedávno pomlátil. Spousta ,možná funkních, součástek tedy vzala za své.
Zápach který se navíc zde linul nebyl z nejlybějších.
A kam bych asi chodil?
Zavolal na tebe stařík otázku.
Když jsi dorazil na smetiště tak se ti poněkud pokazila nálada.
Šance že by se zde vyskytoval kompletní headhunter byla nulová. Navíc se zdálo že i zde se přehnali ničitelé strojů, technické součásti skládky totiž někdo nedávno pomlátil. Spousta ,možná funkních, součástek tedy vzala za své.
Zápach který se navíc zde linul nebyl z nejlybějších.
Rhommamool
Oh, můj zlatý zelený Ithore!
TOHLE MÁ BÝT MOJE ŠANCE NA ÚSPĚCH? zvolám všude kolem.
A ke všemu to jsou pouze rozmlácené součástky.
A k tomu ještě ten zápach!
FŮJ!!!
Vím že mistr Katarn kdysi řekl: Být Jediem není moc elegantní povolání.
Ale tohle už je moc! řeknu si a chytnu se za nos.
Radši se pustím do hledání. řeknu si a začnu prohledávat smetiště a vyhazovat ven vše možné, co by se dalo použít k opravě lodi.
Doufám, že o tomhle nebudu muset povídat v hlášení o misi.
Oh, můj zlatý zelený Ithore!
TOHLE MÁ BÝT MOJE ŠANCE NA ÚSPĚCH? zvolám všude kolem.
A ke všemu to jsou pouze rozmlácené součástky.
A k tomu ještě ten zápach!
FŮJ!!!
Vím že mistr Katarn kdysi řekl: Být Jediem není moc elegantní povolání.
Ale tohle už je moc! řeknu si a chytnu se za nos.
Radši se pustím do hledání. řeknu si a začnu prohledávat smetiště a vyhazovat ven vše možné, co by se dalo použít k opravě lodi.
Doufám, že o tomhle nebudu muset povídat v hlášení o misi.
Rhommamool
Začal jses přehrabovat v odpadcích. i když ti bylo z toho zápachu nesmírně zle, dál jsi hledal součástky do své lodi.
Po nějaké době jsi opravdu našel součástky co jsi potřeboval.
U některých sis nebyl příliš jistý jestli jsou v lepším stavu než ty co máš v lodi, ale měl jsi co jsi potřeboval.
Došlo ti však že nemůžeš jít přes město s náručí součástek, a tvá loď je ke vší smůle na opačném konci města.
Začal jses přehrabovat v odpadcích. i když ti bylo z toho zápachu nesmírně zle, dál jsi hledal součástky do své lodi.
Po nějaké době jsi opravdu našel součástky co jsi potřeboval.
U některých sis nebyl příliš jistý jestli jsou v lepším stavu než ty co máš v lodi, ale měl jsi co jsi potřeboval.
Došlo ti však že nemůžeš jít přes město s náručí součástek, a tvá loď je ke vší smůle na opačném konci města.
Rhommamool
Tak!
Doufám že už mám všechno, co jsem potřeboval. řeknu si a kouknu se na hromadu součástek.
A půjdeme hezky k lodičce. pomyslím si a vyjdu směrem k lodi. Po chvilce se ale zastavím.
Tak počkat!
Nemůžu jít se součástkma skr město.
Lidi by mě ulinčovali! řeknu si.
Budu to muset vzít okolo.
Ach jo! povzdechnu si a vyjdu směrem k lodi okolo města.
Tak!
Doufám že už mám všechno, co jsem potřeboval. řeknu si a kouknu se na hromadu součástek.
A půjdeme hezky k lodičce. pomyslím si a vyjdu směrem k lodi. Po chvilce se ale zastavím.
Tak počkat!
Nemůžu jít se součástkma skr město.
Lidi by mě ulinčovali! řeknu si.
Budu to muset vzít okolo.
Ach jo! povzdechnu si a vyjdu směrem k lodi okolo města.