výcvik pro YavineCzek Tor

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

YavineCzek
Učedník
Učedník

Příspěvek od YavineCzek »

Korriban, stoky, Starcova skrýš II

Jak ??? to je mám jako připálit k sobě ??
Skusil jsem připálit šest krys k sobě a zároveň se jim dostat do hlavy a dát vedení jen jedné kryse nad všema no asi se to nepovede ale proč to nezkusit

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

Minie pokrčila rameny, což u ní vypadalo poněkud bizarně.
<mistr poutkuje>
Natočila se k tobě tak, abys mohl vidět, jak jsou "její" krysy k sobě přichycené - a chtě nechtě jsi užasl. Byly totiž k sobě za ocasy přivázané - a jen místy jsi postřehl nějaký drobný steh.
<dlouho trvat být takhle dobrý>

------------------------------------------------------------------

P.S. budu mít poznámku k tomu v SB:
3.týdny = 3*7 = 21 dní ;) Dnes je 27.4., tvoje odpověď byla z 19.5. ---> 7 dní (jeden týden).
Jinak zcela pochopím, když se poptáš mezi ostatními moderátory po tom, jestli by nechtěli přebrat tvůj výcvik. :) Pokud najdeš někoho, kdo ti bude vyhovovat víc, vadit mi to nebude a výcvik v pohodě předám. :P

YavineCzek
Učedník
Učedník

Příspěvek od YavineCzek »

Chvíly jsem se díval na minii a promýšlel jak udělat aby jeden mozek ovladal víc těl. Je k těmto "pokusum" nějaká knižní dokumentace ?"

Mmm kde je nějaká jehla a nit ?? Rád bych to taky skusil ale myslim že bez jehli a niti to nebujde
Podíval jsem se do teraria a vybral si nejvetsi krysu a poté jsem si vybral dve male krysy a přivazal je ocasama k té velké a poté jsem se pokusil nahlodat mozky malích krysy temnou stranou síly

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“