Mise pro Ithoriana - Konec dobrých časů
Moderátor: Moderátoři
Rhommamool
Procházel jsi dál městem a všude viděl ten samý obrázek. Lidé ničí droidy a techniku vůbec.
Někteří droidi se snažili utéct, někteří prosili o milost, někteří jen přijali svůj osud.
Zdálo se že likvidace pokračuje již nějakou dobu. Nechápal jsi, co lidi přimělo se náhle obrátit proti droidům a nemilosrdně je likvidovat.
Procházel jsi dál městem a všude viděl ten samý obrázek. Lidé ničí droidy a techniku vůbec.
Někteří droidi se snažili utéct, někteří prosili o milost, někteří jen přijali svůj osud.
Zdálo se že likvidace pokračuje již nějakou dobu. Nechápal jsi, co lidi přimělo se náhle obrátit proti droidům a nemilosrdně je likvidovat.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Rhommamool
Droidi odrážejí zklaženost společnosti! Jsou to ďáblovi posluhovači! Imitace života!
Rozohnil se prodavač. Znělo to jako by odříkával slova někoho jiného.
Proč se ptáš? Seš snad jejich přisluhovačem? Zakalili ti snad již mysl?
Pokračoval v plamené řeči prodavač, tentokrát již zaměřil svůj hněv tvým směrem.
Droidi odrážejí zklaženost společnosti! Jsou to ďáblovi posluhovači! Imitace života!
Rozohnil se prodavač. Znělo to jako by odříkával slova někoho jiného.
Proč se ptáš? Seš snad jejich přisluhovačem? Zakalili ti snad již mysl?
Pokračoval v plamené řeči prodavač, tentokrát již zaměřil svůj hněv tvým směrem.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Rhommamool
Ne, nejsem jejich přisluhocvač.
Jsem pouze cizinec.
Dnes jsem přiletěl, víte, a první co jsem uviděl, tak bylo lidi ničící droidy.
Prosím vás nevíte o nějakých opravách lodí? zeptal jsem se prodavače.
Víte, nepřistál jsem zrovna jako v bavlnce a má loď je poškozená.
A jaké tu jsou vůbec vztahy se sousední planetou?
Ne, nejsem jejich přisluhocvač.
Jsem pouze cizinec.
Dnes jsem přiletěl, víte, a první co jsem uviděl, tak bylo lidi ničící droidy.
Prosím vás nevíte o nějakých opravách lodí? zeptal jsem se prodavače.
Víte, nepřistál jsem zrovna jako v bavlnce a má loď je poškozená.
A jaké tu jsou vůbec vztahy se sousední planetou?
Rhommamool
Až pozdě ti došlo že loď je také technologie, a tudíž zde nepopulární.
Prodavači zrudly oči a od nich i zbytek obličeje.
Taktak jsi uhnul kyji kterým tě hodlal praštit.
Přisluhovači umělého života!
Křičel na tebe prodavač a hnal tě před sebou z obchodu. I další, jak se zdálo si na tobě chtěli vyzkoušet linčování.
Až pozdě ti došlo že loď je také technologie, a tudíž zde nepopulární.
Prodavači zrudly oči a od nich i zbytek obličeje.
Taktak jsi uhnul kyji kterým tě hodlal praštit.
Přisluhovači umělého života!
Křičel na tebe prodavač a hnal tě před sebou z obchodu. I další, jak se zdálo si na tobě chtěli vyzkoušet linčování.
Rhommamool
Až pozdě jsem si uvědomil, že jsem o své lodi neměl říkat. Jen tak, tak jsem uhnul před kyjem prodavače. Okamžitě jsem utíkal z města jak nejrychleji jsem mohl.
Sakra!
Lidi mě chcou nejspíše zlinčovat.
Radši uteču a zkusím se schovat.
Myslím, že v případě nutnosti vytáhnu meč.
Ale to jen v opravdovém případě nutnosti. přemýšlím si a utíkal dál z města.
Lidi!
Co blázníte?!
Kdo vám tohleto nakecal?
Musíte se tomu postavit!
Musíte zabránit válce! řvu při útěku na útěku.
Až pozdě jsem si uvědomil, že jsem o své lodi neměl říkat. Jen tak, tak jsem uhnul před kyjem prodavače. Okamžitě jsem utíkal z města jak nejrychleji jsem mohl.
Sakra!
Lidi mě chcou nejspíše zlinčovat.
Radši uteču a zkusím se schovat.
Myslím, že v případě nutnosti vytáhnu meč.
Ale to jen v opravdovém případě nutnosti. přemýšlím si a utíkal dál z města.
Lidi!
Co blázníte?!
Kdo vám tohleto nakecal?
Musíte se tomu postavit!
Musíte zabránit válce! řvu při útěku na útěku.
Rhommamool
Místnímu obyvatelstvu se nechtělo příliš zabraňovat válce, o které věřili, že jich se netýká, ale zase se jim chtělo rozbít lebku přisluhovači strojů.
Chyťte ho! Upal te ho!
Slyšel jsi jak se ozívá za tebou.
Nakonec však mýstnímu obyvatelstvu došel dech a vrátili se zpět do města.
Místnímu obyvatelstvu se nechtělo příliš zabraňovat válce, o které věřili, že jich se netýká, ale zase se jim chtělo rozbít lebku přisluhovači strojů.
Chyťte ho! Upal te ho!
Slyšel jsi jak se ozívá za tebou.
Nakonec však mýstnímu obyvatelstvu došel dech a vrátili se zpět do města.
Rhommamool
Uff...
Konečně jim došel dech. řeknu si a zastavím a zhluboka se nadechuju.
Ale, ufff.., kde teď mám sehnat náhradní díly?
Jak si teď mám opravit loď?
Asi budu muset dojít do sídla toho kecálka po svých. řeknu si a vyrazím směrem k paláci.
Ale, ufff.., kde teď mám sehnat náhradní díly?
Jak si teď mám opravit loď?
Asi budu muset dojít do sídla toho kecálka po svých. řeknu si a vyrazím směrem k paláci.

Rhommamool
Vyrazil jsi k místnímu paláci.
Ostatní lidé na tebe již asi zapoměli, nebo alespoň tě již nechtěli linčovat hned jak tě spatřili.
Dorazil jsi zpět na náměstí s dírou plnou dridů.
Ne druhé straně stál místní palác. Před branou stáli strážci celí v rudém.
Vyrazil jsi k místnímu paláci.
Ostatní lidé na tebe již asi zapoměli, nebo alespoň tě již nechtěli linčovat hned jak tě spatřili.
Dorazil jsi zpět na náměstí s dírou plnou dridů.
Ne druhé straně stál místní palác. Před branou stáli strážci celí v rudém.
Rhommamool
Stražný se na tebe ani nepodíval.
A kdo seš?
Zeptal se tě chladně.
Opět jsi narazil na žádost identifikace, což je ale vzhledem k tomu že chceš vstoupit do střežené oblasti, celkem pochopitelné.
Stražný se na tebe ani nepodíval.
A kdo seš?
Zeptal se tě chladně.
Opět jsi narazil na žádost identifikace, což je ale vzhledem k tomu že chceš vstoupit do střežené oblasti, celkem pochopitelné.
Rhommamool
Si najdi příště něco lepšího. Senátor by se tu neobjevil jen takhle sám před dveřma a neohlášen.
Odpověděl pohrdavě jeden strážný. Druhý tě sjel očima.
A určitě by měl lepší hadry. Tak si dej vodchod.
Opět jsi nebyl příliš úspěšný.
Si najdi příště něco lepšího. Senátor by se tu neobjevil jen takhle sám před dveřma a neohlášen.
Odpověděl pohrdavě jeden strážný. Druhý tě sjel očima.
A určitě by měl lepší hadry. Tak si dej vodchod.
Opět jsi nebyl příliš úspěšný.
Rhommamool
Obešel jsi celý palác, což vydalo na pěknou procházku, ale nenašel jsi nějakou nechráněnou přístupovou cestu.
Okna byla vysoko a zavřená a u dveří stáli stráže.
Vrátil ses zase na náměstí bez toho aby jsi věděl kudy dovnitř.
Obešel jsi celý palác, což vydalo na pěknou procházku, ale nenašel jsi nějakou nechráněnou přístupovou cestu.
Okna byla vysoko a zavřená a u dveří stáli stráže.
Vrátil ses zase na náměstí bez toho aby jsi věděl kudy dovnitř.