Korriban,ztracen hluboko v podzemí
Hlasitě jsi povzbuzoval "zásoby" v úzké chodbě a proklínal sám sebe, že jsi svoji blasterovou pušku odhodil, když se na tebe vrhla ta prdící a smrdící stvoření. Vojáci kolem tebe se u tebe inspirovali a začali taky hlasitě podporovat bojující před vámi. Přítrž vašemu počínaní učinila až hlava, kterou po vás někdo z uličky hodil.
Zajímalo by mě čím tu hlavu oddělili od těla
řekl jeden z vojáku a zvedl ji do výše očí
Bojovat či nebojovat toť otázka ...
podíval se jí do očí a zeptal se ji
Co mi odpovíš starý brachu?
a šermoval před ní svým ukazováčkem. Šermoval s ním, dokud z chodby nezaznělo hlasité prásknutí nějaké zbraně. Ti nezapojení do boje sebou trhli a vojákův ukazováček se octl v ústech oné hlavy.
AÚÚÚ!
zařval najednou, když hlava skousla a začal pobíhat po špižírně s hlavou na prstě. Do jeho láteření zněla ona zbraň a bitevní vřava se začala přibližovat k vám.
Zaznělo pár výstřelů a v uličce zůstali stát jen majitelé špižírny. Jen oni a jeden zraněný, co jsi jej vysvobodil. Když na něj jeden z kanibalů namířil tu zbraň a chystal se vystřeli, zatnul zuby a vrazil svoji levačku do hlavně té zbraně. Kanibal vyvalil oči, ale prst už zastavit nedokázal.
Výstřel zbraně byl tlumený ale exploze její hlavně byla ohlušující. Úlomky hlavně zasáhly zásobník a kanibal se zbraní zmizel v oslňujícím záblesku a tlaková vlna srazila okolo stojící k zemi.
Twielk, který dal ruku do hlavně se už zvednou nedokázal a pořád se šíleně smál. Smál se navzdory utržené ruce, zatímco z jejího pahýlu tryskala krev. Smál se a jeho smích slábl zatímco se šarlatová kaluž krve pod ním rozrůstala. Nakonec ztichl a z jeho pahýlu vyteklo něco krve a pak i ta přestala téct.
To už byly všichni zpátky na nohou a každá strana cenila na tu druhou zuby a navzájem se urážely. Dělaly na sebe hanlivá gesta a nakonec to nevydržel voják s hlavou na prstu. Přiběhl k nejblížšímu kanibalovi a zařval
Tu máte něco zpátky!
a praštil jej to hlavou na prstě po hlavě. Protivník se chytnul za hlavu a inkasoval druhou ránou hlavou mezi nohy. Klesl do kolen a voják jej praštil kolen do hlavy. To už ten druhý nerozjdechal a svalil se na zem. K vojákovi přiskočil druhý a dostal nejprve kopanec mezi nohy. Kanibal zaklel a klesl do kolen. Voják se napřáhl, že jej dorazí onou hlavou, ale hlava toho měla asi dost a odletěla z prstu a svůj let zakončila v obličeje jedný kanibalky. Ta zakřičela a s krvácejícím nosem se svezla po skalní stěně k zemi, kde nepřestávala sténat.
Co je s váma?
zeptal se voják
Jedna minuta a už tři dole. Že vám žádnýho nenechám?
a zasmál se. Na to se zbytek obou skupin pustil do těch druhých a boj se rozhořel v celé jeskynní místnosti. Bylo to boj na život a na smrt, kde nebyl rozdíl mezí smrtí nebo prohrou. Vítězství každé skupiny přinesl pro tu druhou smrt a pro vítězství kanibalů mluvil jejich vyšší počet a to, že nebyli hladoví a unavení.
Výcvik pro Dark Lord
Moderátor: Moderátoři
Bitevní vřavu se snažím nevnímat.Soustředím s teď jen na Sílu.Vykašlu se na to,že oni-mí spolubojovníci nevědí,že jsem sith.Dopřeji si minutu naprostého ticha,alespoň v mém nitru.
Po minutě zažehnu čepel mého meče a zároveň několik majitelů spižírny nelítostně ztrestám blesky.Hned po tom se vrhnu do samotného jádra nepřátelských sil a máchám kolem sebe,jak jen můžu.I přes mou zřejmou únavu se snažím vytrvat až do samotného konce, ať už je jakýkoliv.
Propustím se sithským praktikám,čímž mám na mysli hlavně hněv,který nemá obdoby.Obranu nechávám nepřátelům i přesto,že počítám s četnými zraněními,ale jak je v sithském učení známo-hněv je silnější než bolest,a tím se řídím.Na jakési "vychutnání"souboje absulutně zapomínám.Moje hlavní úkony-pobít co nejvíce nepřátel(nejlépe všechny) a vytrvat.
Bitevní vřavu se snažím nevnímat.Soustředím s teď jen na Sílu.Vykašlu se na to,že oni-mí spolubojovníci nevědí,že jsem sith.Dopřeji si minutu naprostého ticha,alespoň v mém nitru.
Po minutě zažehnu čepel mého meče a zároveň několik majitelů spižírny nelítostně ztrestám blesky.Hned po tom se vrhnu do samotného jádra nepřátelských sil a máchám kolem sebe,jak jen můžu.I přes mou zřejmou únavu se snažím vytrvat až do samotného konce, ať už je jakýkoliv.
Propustím se sithským praktikám,čímž mám na mysli hlavně hněv,který nemá obdoby.Obranu nechávám nepřátelům i přesto,že počítám s četnými zraněními,ale jak je v sithském učení známo-hněv je silnější než bolest,a tím se řídím.Na jakési "vychutnání"souboje absulutně zapomínám.Moje hlavní úkony-pobít co nejvíce nepřátel(nejlépe všechny) a vytrvat.
Pustil jsi se do boje s ohromným nasazením a vydrželo ti to dokud jsi nezkusil blesky. Blesky létaly všude možně, jen ne tam kam jsi chtěl ty. Naštěstí nezasáhli ani tebe a tak jsi jen skončil vyčerpaný.
Tvé blesky ochromily jednoho z nepřátel, který se svíjel na zemi jeskyně a zásahly tři jedince. Dva nepřátelské a jednoho z tvých "spojenců"
Hej? Co blbneš!? Ohňostroj je to pěkný, ale co to zkusit postaru?
seřval tě zasažený a boj se rozhořel naplno.
Pře tvou snahu se kanibalové probojovali do "spíže" a obklíčili vás uprostřed. Zranění nepřátelé odtáhli chladnoucí a tuhnoucí mrtvoly z bojiště a jejich místo zaujali nové a čerstvé posily.
Pár těch posil sebou přitáhlo i vybronože a jeden měl dokonce vibromeč a s tím vás zahnali do defenzivy. Nakonec vás zůstalo stát jen pár, všichni zády k sobě
Nějaké nápady?
zeptal se tě jeden z těch sithských vojáků a pokynul hlavou k nepřátelům
Pustil jsi se do boje s ohromným nasazením a vydrželo ti to dokud jsi nezkusil blesky. Blesky létaly všude možně, jen ne tam kam jsi chtěl ty. Naštěstí nezasáhli ani tebe a tak jsi jen skončil vyčerpaný.
Tvé blesky ochromily jednoho z nepřátel, který se svíjel na zemi jeskyně a zásahly tři jedince. Dva nepřátelské a jednoho z tvých "spojenců"
Hej? Co blbneš!? Ohňostroj je to pěkný, ale co to zkusit postaru?
seřval tě zasažený a boj se rozhořel naplno.
Pře tvou snahu se kanibalové probojovali do "spíže" a obklíčili vás uprostřed. Zranění nepřátelé odtáhli chladnoucí a tuhnoucí mrtvoly z bojiště a jejich místo zaujali nové a čerstvé posily.
Pár těch posil sebou přitáhlo i vybronože a jeden měl dokonce vibromeč a s tím vás zahnali do defenzivy. Nakonec vás zůstalo stát jen pár, všichni zády k sobě
Nějaké nápady?
zeptal se tě jeden z těch sithských vojáků a pokynul hlavou k nepřátelům
Korriban,hluboko v podzemí
Všichni jsme se museli otočit zády ke zdi.Nebyl to příjemný poct,když jsme věděl,že má nade mnou nepřítel moc.Ale nadruhou stranu se mi velmi zamlouvalo stát po boku sithského vojáka.To jako by utišilo všechen můj stres i nervozitu.Už jsme se najednou nebál,že zde zahynu a můj hněv,který jsme ale stále pocitoval,se mi zádl kontrolovatelný.
Takže to jsou sithy??AAh,výýborně,výýborně!
Na mé tváři se vykouzlil tak trochu úsměv.Plamínek naděje se teď rozhořel ohromným žhárem.Také nálada se mi ihned zlepšila.Takže jsem tu já,pár hnusných oblud s vibronoži a dokonce s vibromečem a několik zraněných unavených,avšak pro mě velmi důležitých sithských vojáků.
Měl jsem v plánu je jen využít,ale teĎ,když jsem zjistil,že to jsou mí bratři,tedy ne zas tak docela...nejsou to rytíři,ale vojáci..aale nevadí ,jsou to prostě SITHÉ,čímž se mě plány naprosto mění.Musím honem rychle něco vymyslet ....
Nějaké nápady?
...zeptal se jeden z nich.
Za chvíli by měli být,zatím budeme dělat,co nám řeknou....odpovím mu přátelsky,avšak i nepřátelsky-zkrátka SITHSKY.[/b]
Všichni jsme se museli otočit zády ke zdi.Nebyl to příjemný poct,když jsme věděl,že má nade mnou nepřítel moc.Ale nadruhou stranu se mi velmi zamlouvalo stát po boku sithského vojáka.To jako by utišilo všechen můj stres i nervozitu.Už jsme se najednou nebál,že zde zahynu a můj hněv,který jsme ale stále pocitoval,se mi zádl kontrolovatelný.
Takže to jsou sithy??AAh,výýborně,výýborně!
Na mé tváři se vykouzlil tak trochu úsměv.Plamínek naděje se teď rozhořel ohromným žhárem.Také nálada se mi ihned zlepšila.Takže jsem tu já,pár hnusných oblud s vibronoži a dokonce s vibromečem a několik zraněných unavených,avšak pro mě velmi důležitých sithských vojáků.
Měl jsem v plánu je jen využít,ale teĎ,když jsem zjistil,že to jsou mí bratři,tedy ne zas tak docela...nejsou to rytíři,ale vojáci..aale nevadí ,jsou to prostě SITHÉ,čímž se mě plány naprosto mění.Musím honem rychle něco vymyslet ....
Nějaké nápady?
...zeptal se jeden z nich.
Za chvíli by měli být,zatím budeme dělat,co nám řeknou....odpovím mu přátelsky,avšak i nepřátelsky-zkrátka SITHSKY.[/b]
Korriban, hluboko v podzemí
Zkusili jste se probít z obklíčení, ale nepřátelé vás zatlačili ke skalní stěně. Stáli jste k ní zády v nevýhodné pozici. Neměli jste kam ustoupit a jediný východ ze spíže byl na druhé straně za "armádou" nepřátel.
Armáda byla možná příliš silné slovo, ale bylo jich víc, byly lépe vyzbrojeni a v lepším stavu.
Nechci panikařit, ale nějaký nápad by se vážně hodil
řekl jeden a ztěžka dopadl zády na skalní stěnu, když uhýbal před kovovou tyčí holohlavého kanibala. Holohlavec jej chtěl dorazit, ale jeden z vojáků svého druha zachránil a zabodl do něj ohlodanou a naštípnutou stehenní kost. Holohlavec upustil kovou tyč a odpotácel se dozadu. Jeden z vojáku sebral jeho tyč a bojovalo se dál.
Jeden za druhým se vám dařilo odrážet výpady kanibalů, až nakonec ustoupili na druhý konec, kde chtěli nabrat druhý dech. I vy jste už byli na smrt unavení a boj zanechal na živu jen tebe a další tři vojáky. Čtyři proti osmnácti.
Zkusili jste se probít z obklíčení, ale nepřátelé vás zatlačili ke skalní stěně. Stáli jste k ní zády v nevýhodné pozici. Neměli jste kam ustoupit a jediný východ ze spíže byl na druhé straně za "armádou" nepřátel.
Armáda byla možná příliš silné slovo, ale bylo jich víc, byly lépe vyzbrojeni a v lepším stavu.
Nechci panikařit, ale nějaký nápad by se vážně hodil
řekl jeden a ztěžka dopadl zády na skalní stěnu, když uhýbal před kovovou tyčí holohlavého kanibala. Holohlavec jej chtěl dorazit, ale jeden z vojáků svého druha zachránil a zabodl do něj ohlodanou a naštípnutou stehenní kost. Holohlavec upustil kovou tyč a odpotácel se dozadu. Jeden z vojáku sebral jeho tyč a bojovalo se dál.
Jeden za druhým se vám dařilo odrážet výpady kanibalů, až nakonec ustoupili na druhý konec, kde chtěli nabrat druhý dech. I vy jste už byli na smrt unavení a boj zanechal na živu jen tebe a další tři vojáky. Čtyři proti osmnácti.