Trénink pro užvatele Darth_Coconut (NR)

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Darth_Coconut

Příspěvek od Darth_Coconut »

Corusant
Opravdu jde jen s protokolárním droidem, ale byl bych velice naivní kdybych si myslel, že budu jediný, kdo bude mít zájem o senátorku Organu, manželku Hana Sola. Generála vojsk Nové Republiky.
Dál sedím ve svém ukrytu, když v tom naproti Leie vyrazí vznášedla, která po Leie také pasou.
Já sem Sith, mě nikdo nevyfoukne mojí kořist. Zasloužim si jí.
Dlouhým skokem se dostanu až několik metrů před Leiu Organu a na vznášedla pouštím několik salv blesků za sebou. Po té aktivuji svůj rudý světelný meč a odrážím střely od útočníků, kteří vylézají z poškozených zvnášedel. Snažím se chránit také Leiu.
Je tu možnost, že ji nechtějí unést. Ale zabít!

Potan

Příspěvek od Potan »

Coruscant-před budovou novorepublikové vlády
Darth coconut bez potíží odrážel sttřeli utočníků ale Lea nehodlala jen tak čekat před budovou a utekla zpátky dovnitř
Před budovu přijeli další 3 vznášedla a Darth Conut radši vešel do budovy.
V budově vyděl jen Leilu jak běží po schodech a jak se ochranka snaží sformovat obranu. Stráže byl vyzbrojení jen pistolemy ale jejich velitel (kryjícíse s polu z dvěma strážci za stolem) měl pušku ale nic co by mohlo Coconuta v jeho postupu zastavit.
Obrázek
Legenda-Lea
-Stráže
-Velitel stráže
-Civilist
-Ty
EDIT:Takováto v levo je pult od recepce :D :wink:

Darth_Coconut

Když vstoupím do budovy tak vypnu světelný meč a zkontroluju ještě co se děje venku. Stráže se snažím přesvědčit, že jsem byl jedním chlápek, který chce zůstat v anonymitě pověřen, abych bránil princeznu za každou cenu.
Můj meč je rudé barvy, protože jsem ho získal kdysi při poražení mocného sitha, tak sem si ho nechal jako trofej s kterou bojuji.
Po té kývnu na princeznu a znovu zkontroluji venkovní situaci.

Potan

Příspěvek od Potan »

Coruscant-budova novorepublikové vlády
Velitel se zeptá
Vy máte světelný meč? Vy musíte být jedi. mám pro váz ukol. Spolu s mýmy 2 strážci a princeznou půjdete k zadnímu vchodu a tam nastoupíte do vznášedla a princeznu odvedete daleko pryč. Dobře?

Darth_Coconut

Corusant
Jistě že jsem jedi. Se dvěma stráčci, k zadmínu vchodu a pryč. Rozumím. Měli bychom vyrazit co nejdříve. Brzy by se tu mohli objevit další útočníci či únosci.
Doběhnu až k princezně.
Honem, musíme si pospýšit.
Kývnu na dva strážce a běžím k zadnímu vchodu.

Potan

Příspěvek od Potan »

Corusant-zadní vchod
Coconut spolu se strážci a Princeznou utíkají k zadmínu vchodu. Jeden ze strážců běžel napřed. Po čase se vrátil Pane jedii,nikdo tam není. Vypadá to že budeme samy

Darth_Coconut

Corusant
Dobrá, vy dva běžte na před a zajistěte strany východu. My vás budem následovat do vznášedla. Pak budete krýt princeznu, já se postarám o droida. Brzy bude princezna v bezpečí.
Kývnu na strážce a vyndám si meč, pro případ, že by nás zajali. Postavím se před princeznu a droida jako do obrané pozice.
------------
Sem Athril Mirthis, podívej se do členů na postavu.

Potan

Příspěvek od Potan »

---------
Doted ti to nevadilo :D a na začátku tu tak říkal i Solo :wink:
Ale ok beru na vědomí :wink: Athrile Mirthisy :roll:

Potan

Příspěvek od Potan »

Corusant
Ano pane, jdeme to zajistit a strážci odbíhají pryč.
Athril je ted s princeznou a droidem úplně sám.

Darth_Coconut

Corusant
Počkám na strážce a jejich hlášení, po té jdu se všemi do transportu. Jednoho ze strážců pověřím řízením.

Potan

Příspěvek od Potan »

Corusant
Pane jedi, vzduch je čistý. Můžeme odjet
Když všichni nastoupily objevily se za němy dvě vznášedla. Z jednoho se ozvalo Leia je tam,pán Kir-Narnsir ,nám dá odměnu.Na něěě
Pilot vzánšedla na nic nečekal a začaj ujíždet.Pronásledovatélé jeli za ním

Darth_Coconut

Corusant
Nakloním se ze vznášedla a pošlu na obě vznášedla svazky blesků. Jestli je setřesu chopím se řízení.

Potan

Příspěvek od Potan »

Coruscant
Jedno se vznášedel bleky skoro celé rozatavyly a to padá dolů do hlubin Coruscantu ale druhé (zjevně chráněné silovým štítem) se dostalo tak blízko že jeden s jeho pasažérů, Twi'elk s vybromečem přeskočil do vznášedla hned vedle Athrila

Darth_Coconut

Začnu Twi´leka škrtit, aby se musel držet za krk. Mezitím vytáhnu světelný meč a probodnu ho. Po té se věnuji řízení. Začínám do sousedního vozidla vrážet. Po té předám řízení strážci a vykloním se ze vznášedla tak abych dosáhl na druhé. Do druhého vznášedla zaříznu světelný meč, aby se jeho motor roztavil.

Potan

Příspěvek od Potan »

Coruscant
Myslel si že si nechají jen tak roztavit motor byla bláhová myšlenka.
Utočníci začali na Athrila střílet a trefily ho do ruky z které mu vypadl jeho světelný meč. Naneštěstí pro ně trefil jeden se strážců Lei řidiče pronásledovatelů, takže jejich vznášedlo šlo také k zemy.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“