Trénink pro užvatele Darth_Coconut (NR)
Moderátor: Moderátoři
Corusant
Opravdu jde jen s protokolárním droidem, ale byl bych velice naivní kdybych si myslel, že budu jediný, kdo bude mít zájem o senátorku Organu, manželku Hana Sola. Generála vojsk Nové Republiky.
Dál sedím ve svém ukrytu, když v tom naproti Leie vyrazí vznášedla, která po Leie také pasou.
Já sem Sith, mě nikdo nevyfoukne mojí kořist. Zasloužim si jí.
Dlouhým skokem se dostanu až několik metrů před Leiu Organu a na vznášedla pouštím několik salv blesků za sebou. Po té aktivuji svůj rudý světelný meč a odrážím střely od útočníků, kteří vylézají z poškozených zvnášedel. Snažím se chránit také Leiu.
Je tu možnost, že ji nechtějí unést. Ale zabít!
Opravdu jde jen s protokolárním droidem, ale byl bych velice naivní kdybych si myslel, že budu jediný, kdo bude mít zájem o senátorku Organu, manželku Hana Sola. Generála vojsk Nové Republiky.
Dál sedím ve svém ukrytu, když v tom naproti Leie vyrazí vznášedla, která po Leie také pasou.
Já sem Sith, mě nikdo nevyfoukne mojí kořist. Zasloužim si jí.
Dlouhým skokem se dostanu až několik metrů před Leiu Organu a na vznášedla pouštím několik salv blesků za sebou. Po té aktivuji svůj rudý světelný meč a odrážím střely od útočníků, kteří vylézají z poškozených zvnášedel. Snažím se chránit také Leiu.
Je tu možnost, že ji nechtějí unést. Ale zabít!
Coruscant-před budovou novorepublikové vlády
Darth coconut bez potíží odrážel sttřeli utočníků ale Lea nehodlala jen tak čekat před budovou a utekla zpátky dovnitř
Před budovu přijeli další 3 vznášedla a Darth Conut radši vešel do budovy.
V budově vyděl jen Leilu jak běží po schodech a jak se ochranka snaží sformovat obranu. Stráže byl vyzbrojení jen pistolemy ale jejich velitel (kryjícíse s polu z dvěma strážci za stolem) měl pušku ale nic co by mohlo Coconuta v jeho postupu zastavit.

Legenda-Lea
-Stráže
-Velitel stráže
-Civilist
-Ty
EDIT:Takováto v levo je pult od recepce

Darth coconut bez potíží odrážel sttřeli utočníků ale Lea nehodlala jen tak čekat před budovou a utekla zpátky dovnitř
Před budovu přijeli další 3 vznášedla a Darth Conut radši vešel do budovy.
V budově vyděl jen Leilu jak běží po schodech a jak se ochranka snaží sformovat obranu. Stráže byl vyzbrojení jen pistolemy ale jejich velitel (kryjícíse s polu z dvěma strážci za stolem) měl pušku ale nic co by mohlo Coconuta v jeho postupu zastavit.

Legenda-Lea
-Stráže
-Velitel stráže
-Civilist
-Ty
EDIT:Takováto v levo je pult od recepce

Když vstoupím do budovy tak vypnu světelný meč a zkontroluju ještě co se děje venku. Stráže se snažím přesvědčit, že jsem byl jedním chlápek, který chce zůstat v anonymitě pověřen, abych bránil princeznu za každou cenu.
Můj meč je rudé barvy, protože jsem ho získal kdysi při poražení mocného sitha, tak sem si ho nechal jako trofej s kterou bojuji.
Po té kývnu na princeznu a znovu zkontroluji venkovní situaci.
Můj meč je rudé barvy, protože jsem ho získal kdysi při poražení mocného sitha, tak sem si ho nechal jako trofej s kterou bojuji.
Po té kývnu na princeznu a znovu zkontroluji venkovní situaci.
Corusant
Dobrá, vy dva běžte na před a zajistěte strany východu. My vás budem následovat do vznášedla. Pak budete krýt princeznu, já se postarám o droida. Brzy bude princezna v bezpečí.
Kývnu na strážce a vyndám si meč, pro případ, že by nás zajali. Postavím se před princeznu a droida jako do obrané pozice.
------------
Sem Athril Mirthis, podívej se do členů na postavu.
Dobrá, vy dva běžte na před a zajistěte strany východu. My vás budem následovat do vznášedla. Pak budete krýt princeznu, já se postarám o droida. Brzy bude princezna v bezpečí.
Kývnu na strážce a vyndám si meč, pro případ, že by nás zajali. Postavím se před princeznu a droida jako do obrané pozice.
------------
Sem Athril Mirthis, podívej se do členů na postavu.
Začnu Twi´leka škrtit, aby se musel držet za krk. Mezitím vytáhnu světelný meč a probodnu ho. Po té se věnuji řízení. Začínám do sousedního vozidla vrážet. Po té předám řízení strážci a vykloním se ze vznášedla tak abych dosáhl na druhé. Do druhého vznášedla zaříznu světelný meč, aby se jeho motor roztavil.