Výcvik pro Zeike-kala

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban, osada Draeshe

Nic v baru nebylo zajímavé, tak jsem si zašla do uličky za barem, kde se mělo setkání uskutečnit, viděla jsem, že je tu výrazně méně špíny, než všude jinde. Byla tu také zídka, která bránila pohledu všem ostatním, ale když jsem se podívala za roh, viděla jsem kanape a na něm byly již specifické ''proleženiny'' na specifických místech a o specifických tvarech.

Nejsem pravděpodobně jediná, která jeho pozvání přijala. Zatím to vypadá zajímavě. Doufám, že něco ví, ale i kdyby ne, tak by mě to nějak extra nevadilo. Ale ráda bych věděla, kdo to je?? No to zjistím až potom.

Vyšla jsem od tama a dále jsem čekala.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Ten je tady erární. Nemam ho tu jen já. Sem chodí víc lidí ... reaxovat.
Uslyšela jsi za zády hlas.
Otočila ses a uviděla tvůj "zdroj". Stál tam za tebou s rukama v kapsách. Tvářil se nevýrazně.
Jestli nemáš připomínky tak začnem, ne? Lehni si!
Přejde k hlavnímu důvodu proč tu jste.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban - osada Dreshdae :

Jo, prej relaxovat.
Můj ''zdroj, přišel s rukama v kapsách a s nevýraznou tváří.
Teda, ty na to deš rychle hochu. Ale dobrá.
A lehnu si na postel a čekám, co bude chtít dál. Připravuju se na všechno možné a Silou si povoluji podprsenku.
Tak, pojď, ty draku.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Tvůj partner byl poněkud pragmaičtější. Zatímco sis Silou povolovala podprsenku, on ti Silou stáhl kalhoty, zatímco si rukama rozepínal ty své.
Během následujících okamžiků jsi musela uznat že mu to docela jde.
Když skončil pro co přišel, opět se zvedl.
Zapínaje si poklopec začal plnit svou polovinu dohody.
Asi tak za hodinku by měla přijít sem do baru mistryně Darht Zul. Poznáš jí. Rodianka, červenočerný tetování. Má celkem vliv na příjímání kadetů zvenku. Skus jí trochu polichotit. Má ráda když jí někdo masíruje ego. Nešetři chválou, ani na ní, ani na své schopnosti co by si jí mohla dát k dispozici. Nejspíš si tě přezkouší, jestli skutečně stojíš za to. Bez toho to prostě nejde.
Zatímco ti dává pokyny se upravuje.
Jo a počkej než se napije. Je pak víc vhodná k přesvědování. Klidně jí kupuj další drinky jestli máš kredity. Hodně štěstí.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Partner na to šekl pragmatičtěji, zatímco jsem si povolovala podprsenku, on mi Silou stáhl kalhoty, zatímco rukama si rozepínal ty své. Po pár okamžicích jsem musela uznat, že mu to opravdu jde. Když skončil, zvedl se a začal se oblékat. já udělala to samé. Pak začal plnit svou část dohody.
Asi za hodinu by měla přijít mystrině Darth Zul do baru a měla bych ji poznat podle toho, že je rodianka, má černo-červený tetování. Prý má vliv na přijímání kadetů, a abych na ni zapůsobila, mám jí lichotit. S velkou pravděpodobností mě přezkouší, jestli za to skutečně stojím, abych se dostala na akademii.
Počkat až se napije?? no, třeba to na ní má účinky, to jí klidně budu dál kupovat další drinky, alespoň se mě zvedne šance na přijetí.
Jo díky, a snad se ještě někdy potkáme a mrknu na něj okem.
Jdu se ještě trochu cournout po Dreshdae, ale nebylo tu už nic moc k vidění. Celkem jsem se nudila, a přemýšlela co mi asi dá za zkoušku. Sithský kód jsem uměla, ale to určitě nebude jen vyzkoušení z tohoto. Třeba by to mohlo být i něco jiného, ale to se uvidí.
Nu což, uvidíme, co dá Síla.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Když ses vrátila do baru už zde bylo více lidí, než při tvé první návštěvě. Mistryně Zul zde ještě nebyla. Usadlila ses v baru a čekala na její příchod.
Po chvíli ses dočkala. Vplula dovnitř dosti povýšeně. A již ve dveřích mávla na barmana aby jí donesl sklenku pití.
Sedla si k práznému stolku, pozoravala, povýšeně nutno dodat, ostatní osazenstvo baru a pila svůj nápoj.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

V baru bylo více lidí, což se dalo čekat, ale mystině Zul, mezi nima nebyla. usadila jsem se v baru a čekala na její příchod. Po chvíli čekání jsem se dočkala. Vešla dovnitř povýšeně, a již ve dvěřích mávla nna barmana ať jí nalije skleničku. Sedla si k prázdnému stolu, barman jí přinesl pití, a Zul, dosti povýšeně, pozorovala ostatní v baru a upíjela svůj drink.

Tak jo, holka. Jestli se chceš dostat na akademii, musíš na tuhle kr*vu zapůsobit. Tak do toho.

Vydám se k ní a představím se jí. Lichotím jí co se dá, a když vidím, že má dopitý drink, objednám Ji další. Přeci jenom se chci hodně dostat na akademii a tohle byla zřejmě jediná možnost jak to udělat. A čekala jsem, jaký test mě dá.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, osada Draeshe

Sithka tě nejdřív chtěla vyhodit, ale když jsi jí začala tak lichotit tak tě vzala na milost a nechala tě pokračovat. Koupení drinku celkem rozbylo ledy a Sithka se celkem uvolnila.
Ještě nějakou dobu tě nechala, ab si jí masírovala ego, a pak se tě otázala.
A co bys vlastně chtěla?
Byl čas vyložit karty na stů.

Prosím cituj zde alespoň úryvek z tvých lichotek.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban - Kantýna Tuk'ata:

Zprvu mě chtěla Zul vyhodit, ale jakmile jsem jí začala lichotit, vzala mě na milost a nechala mě pokračovat.
Věřím, že vy jset určitě ta nejlepší mistryně na celé akademii. Vy budíte dojem síly a respektu. Nikdo na vás nemá, na to vemte jed.
Když jsem jí koupila drink, ledy povolily a Zul se celkem uvolnila.
Nějakou dobu mě ještě nchala masírovat její ego, ale pak se mě zeptala co bych tedy chtěla.
No, abych řekla pravdu, chtěla bych se dostat na akdemii. Ale na to, abych se dostala, musím splnit nějaký úkol že??
Sílo, stůj při mě a dovol ať se dostanu na akademii.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Korriban, kantýna Tuk'ata

Tak ty chceš na akdemii. Hmmm.
Mistryně vypadala zamyšleně a očima tě hodnotila.
A co tě vede k tomu že by ses mohla stát sithem?
Zeptala se tě přezíravě.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban - kantýna Tuk'ata:

Mistryně přemýšlela a hodnotila mě pohledem.
Co mě vede k tomu, že bych se mohla stát Sithem?? Podpořit Sithský Řád, udělat cokoliv pro myšlenku sjednocené gaalxie pod vládou Sithů. Ale mé skutečné schopnosti prověří až skutečná zkouška. Tohle ''blábolení'' o mých schopnostech je zbytečné, dokud se neprojeví v akci.
A čekala jsem na její reakci.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Zdálo se že ato slova jí příliš nepotěšila.
Mno...... Přiď tedy zítra k Akademii. Vyzkouším tě, když po tom tak toužíš.
Odpověděla ti nevrle.
A teď mě nech o samotě!
Poslala tě popuzeně pryč.

Zeike-kal

Příspěvek od Zeike-kal »

Korriban - kantýna Tuk'ata

Vypadalo to, že jsem jí nepotěšila tím, co jsem jí řekla. Zítra jsem se měla dostavit na akademii a tam mě vyzkouší, když po tom tak toužím. Pak mě poslala pryč.
No, asi se mě to moc nepovedlo. Tak, to jsem zvědavá, co mě zadá.
Už bylo celkem pozdě, a tak jsem si šla hledat nocleh.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Vyšla jsi na ulici, kde tě ovanul vlahý vzduch.
Počet pochybných existencí se od deního provozu zdvojnásobil, zato rozumně vypadajícího kolemdoucího by jsi zde nenašla.
Co jsi se tak rozhlédla okolo, tak jsi žádné ubitování neviděla.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“