Mise pro Ithoriana - Konec dobrých časů
Moderátor: Moderátoři
Rhommamool-oběžná dráha
Už jsem chtěl odpovědět když jsem se zarazil.
Takpočkat!
Mistr Skywalker mi jasně kladl mi srdce, že mám zůstat inkognito.
Neměl bych se ohlašovat jako rytíř Jedi. přemýšlel jsem si když jsem najednou odpověděl:
Ehm... řekněme že jsem velice dobrý přítel Republiky. odpověděl jsem.
Doufejme že to ňák pochopí.
Už jsem chtěl odpovědět když jsem se zarazil.
Takpočkat!
Mistr Skywalker mi jasně kladl mi srdce, že mám zůstat inkognito.
Neměl bych se ohlašovat jako rytíř Jedi. přemýšlel jsem si když jsem najednou odpověděl:
Ehm... řekněme že jsem velice dobrý přítel Republiky. odpověděl jsem.
Doufejme že to ňák pochopí.
Rhommamool-oběžná dráha
To je fakt supr. Kdo jste a jaký je účel vaší cesty?
Nedal se odbýt operátor.
Pochopil jsi že si musíš vymyslet nějakou "náhradní identitu" a uvěřitelný důvod proč přilétáš.
Nevypadalo to že se místní vztahy uklidnili, právě naopak.
To je fakt supr. Kdo jste a jaký je účel vaší cesty?
Nedal se odbýt operátor.
Pochopil jsi že si musíš vymyslet nějakou "náhradní identitu" a uvěřitelný důvod proč přilétáš.
Nevypadalo to že se místní vztahy uklidnili, právě naopak.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Rhommamool, oběžná dráha
Tak hele ty kr***ne, jestli si myslíš že mě baví poslouchat takovýhle blbosti tak se pěkně mejlíš.
Buď mi řekneš co seš zač nebo se pakuj protože na tebe spustíme palbu.
Došlo ti že velvyslanec by asi nepřiletěl ve stařičkém headhunteru a že by tvá krycí identita měla být poněkud uvěřitelnější.
Tak hele ty kr***ne, jestli si myslíš že mě baví poslouchat takovýhle blbosti tak se pěkně mejlíš.
Buď mi řekneš co seš zač nebo se pakuj protože na tebe spustíme palbu.
Došlo ti že velvyslanec by asi nepřiletěl ve stařičkém headhunteru a že by tvá krycí identita měla být poněkud uvěřitelnější.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Rhommamool-oběžná dráha
To je takovej de**l.
Proč mě tam nemůže pustit?!
Když bych se ohlásil jako rytíř Jedi, byl bych odhalen, a tím pádem má mise neúspěšná.
Tak hele: Nikdo tu na mě nebude spouštět palbu, nikdo mě tu nebude urážet.
Zavolejte mi svého velitele, já si sním důvěrně popovídám. řeknu operátorovi hlubokým, ithoriánským hlasem.
To je takovej de**l.
Proč mě tam nemůže pustit?!
Když bych se ohlásil jako rytíř Jedi, byl bych odhalen, a tím pádem má mise neúspěšná.
Tak hele: Nikdo tu na mě nebude spouštět palbu, nikdo mě tu nebude urážet.
Zavolejte mi svého velitele, já si sním důvěrně popovídám. řeknu operátorovi hlubokým, ithoriánským hlasem.
Rhommamool, oběžná dráha
Chvíli byla vysílačka tichá a pak se se probrala.
Máte přesně dvě mituty aby jste uvedl důvod vaší návštěvy a a vaší totožnost. Pokud tak neučiníte budete sestřelen. Nemáme tu čas ani náladu si s vámi hrát nějaké hry.
Dal ti ultimátum autoritativní hlas.
Poznal jsi že jde do tuhého.
Chvíli byla vysílačka tichá a pak se se probrala.
Máte přesně dvě mituty aby jste uvedl důvod vaší návštěvy a a vaší totožnost. Pokud tak neučiníte budete sestřelen. Nemáme tu čas ani náladu si s vámi hrát nějaké hry.
Dal ti ultimátum autoritativní hlas.
Poznal jsi že jde do tuhého.
Rhommamool-oběžná dráha
Bez odpovědí letím co nejrychleji k planetě.
Doufejme že po mě nezačnou střílet. řeknu si a letím dál k planetě. Přiletím do města a přistanu tam.
Rhommamool-město
Tak a jsme tady.
Hm..pěkný.
Asi bych se měl jít podívat po nějakém ubytování. řeknu si a vystoupím ze stíhače, a jdu se podívat po nějakém, dočasném bydlení.
Bez odpovědí letím co nejrychleji k planetě.
Doufejme že po mě nezačnou střílet. řeknu si a letím dál k planetě. Přiletím do města a přistanu tam.
Rhommamool-město
Tak a jsme tady.
Hm..pěkný.
Asi bych se měl jít podívat po nějakém ubytování. řeknu si a vystoupím ze stíhače, a jdu se podívat po nějakém, dočasném bydlení.
Rhommamool-oběžná dráha
Velitel nemluvil nadarmo. Hned jak jsi stočil svou loď spustili po tobě palbu.
Vyhýbal jses jak nejlépe jsi dokázal, přesto však stříleli příliš blízko tebe než aby jsi vyvázl bez poškození.
Naštěstí se ti však podařilo sestoupit k planetě v jednom kuse.
Nejdřív jsi chtěl zamířit do města, ale s takto poškozenou lodí, a vzhledem k incidentu na orbitě, by jsi však jistě vyvolal nežádoucí rozruch.
Letěl jsi tedy ještě o něco dál. Po cestě jsi viděl rozvášněné davy jak ničí a pálí veškerou techniku, hlavně droidy.
I díky tomu jsi usoudil že radši přistaneš o kus dál, mimo civilizaci aby si místní nevilili zlost na tvé lodi.
Přistání však bylo tvrdé. S boulí na hlavě jsi vylezl z lodi. Došlo ti že tvůj útěk nebyl bez následků.
Velitel nemluvil nadarmo. Hned jak jsi stočil svou loď spustili po tobě palbu.
Vyhýbal jses jak nejlépe jsi dokázal, přesto však stříleli příliš blízko tebe než aby jsi vyvázl bez poškození.
Naštěstí se ti však podařilo sestoupit k planetě v jednom kuse.
Nejdřív jsi chtěl zamířit do města, ale s takto poškozenou lodí, a vzhledem k incidentu na orbitě, by jsi však jistě vyvolal nežádoucí rozruch.
Letěl jsi tedy ještě o něco dál. Po cestě jsi viděl rozvášněné davy jak ničí a pálí veškerou techniku, hlavně droidy.
I díky tomu jsi usoudil že radši přistaneš o kus dál, mimo civilizaci aby si místní nevilili zlost na tvé lodi.
Přistání však bylo tvrdé. S boulí na hlavě jsi vylezl z lodi. Došlo ti že tvůj útěk nebyl bez následků.
Rhommamool-kdesi bez civilizace
Přistál jsem dost daleko od civilizace, protože jsem viděl velkou nenávist vůči technice. Vystopuím z lodě a prohlédnu si loď.
Hm...
Chtělo by to opravy.
Štěstí že jsem dobrý technik po otci.
Horší to bude s náhradníma dílama.
Ale co!
Někde se tu musí najít. řeknu si a poškrábu se na hlavě.
Au!
Sakra!
Mám tam bouli.
Radši se půjdu podívat do města. řeknu si a jdu směrem do města.
Přistál jsem dost daleko od civilizace, protože jsem viděl velkou nenávist vůči technice. Vystopuím z lodě a prohlédnu si loď.
Hm...
Chtělo by to opravy.
Štěstí že jsem dobrý technik po otci.
Horší to bude s náhradníma dílama.
Ale co!
Někde se tu musí najít. řeknu si a poškrábu se na hlavě.
Au!
Sakra!
Mám tam bouli.
Radši se půjdu podívat do města. řeknu si a jdu směrem do města.
Rhommamool
Zjistil jsi jaké náhradní součástky potřebuješ a vydal jses do civilizace.
Když jsi vstoupil do města byl jsi svědkem jak nějací lidé chytili jednoho droida a palicemi ho roztloukli na změť součástek. Jiného zase vzali a kamsi ho nesli.
Byl jsi celkem překvapen když jsi viděl jejich počínání. Začínal jsi mít pocit že sehnat náhradní součástky nebude snadné.
Zjistil jsi jaké náhradní součástky potřebuješ a vydal jses do civilizace.
Když jsi vstoupil do města byl jsi svědkem jak nějací lidé chytili jednoho droida a palicemi ho roztloukli na změť součástek. Jiného zase vzali a kamsi ho nesli.
Byl jsi celkem překvapen když jsi viděl jejich počínání. Začínal jsi mít pocit že sehnat náhradní součástky nebude snadné.
Rhommamool
Mítíme technickou zkaženost!
Oznámil ti nadšeně, ale také trochu podezíravě z toho že nevíš co se děje a nepomáháš jim v tom.
Pochopil jsi že si tady někdo dal celkem práci ve zfanatizování obyvatelstva.
Pár lidí se již na tebe začlo dívat a čekali jak se zachováš dál.
Mítíme technickou zkaženost!
Oznámil ti nadšeně, ale také trochu podezíravě z toho že nevíš co se děje a nepomáháš jim v tom.
Pochopil jsi že si tady někdo dal celkem práci ve zfanatizování obyvatelstva.
Pár lidí se již na tebe začlo dívat a čekali jak se zachováš dál.
Rhommamool
Vydal jses radši dál, přesto tě někteří podezíravě pozorovali. Za chvíli ale se vrátili ke svým záležitostem.
Šel jsi dál městem až jsi narazil na nějaké náměstíčko. Tam byla vykopána velká jáma a v ní naházeny desítky droidů. Lidé po nich házeli kameny a zabraňovali, těm co se ještě byli schopni pohybovat, opustit jámu.
Vydal jses radši dál, přesto tě někteří podezíravě pozorovali. Za chvíli ale se vrátili ke svým záležitostem.
Šel jsi dál městem až jsi narazil na nějaké náměstíčko. Tam byla vykopána velká jáma a v ní naházeny desítky droidů. Lidé po nich házeli kameny a zabraňovali, těm co se ještě byli schopni pohybovat, opustit jámu.