Výcvik pro Dark Lord

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Korriban,hluboko v podzemí,v obležení prdů
Všude kolem mě se ozývají zvuky prdů.Přicházejí.Nevím kolik jich je,nemohu se hýbat.Leží na mě mrtvé tělo toho stvoření,které jsem dočista rozstřílel.Ležím na kostře a ještě k tomu se mi do těla zabodly schnilé kosti té kostry.

Sakra!To snad ne!Ne,ne,ne...takhle to nemůže skončit.Musím ještě studovat,musím se stát silnějšííí!!!!

Zužuje mě nervozita,ale následně,při posledních slovech,při představách,jak budu nejmocnějším sithem,seberu všechen svůj hněv a pomocí něho se pokusím odhodit mrtvé tělo stvoření.Zápach,tekutiny,které po mě tečou,zabodlé kosti ve mě,prdy všude kolem mě-to všechno ignoruju a nevnímám,soustředím se jen na svůj hněv.
Pokud se mi povede odhodit tělo:
Plný soustředěného hněvu vstanu.S neuvěřitelnou silou odhodím blaster a šáhnu do roucha pro meč mého otce,s krystalem mého mistra.
Mou mysl oplývají myšlenky velké Síly,jak jednou budu vládnou řadám galaxií,jak mi všichni budou projevovat úctu,kamkoli přijdu.
Jsem jako pod vlivem drog.Stvoření jsou čím dal blíž a blíž.Vtom aktivuju čepel meče.V její záři vidím můj hněv.Už zbývá jen několik málo kroků,aby stvoření byly přímo u mě.Jsou všude.Přicházejí ze všech stran.A přicházejí zároveň s jejich prdy.Celou dobu se koukám do země a přemýšlým o Síle.
Potom na poslední chvíli,se podívám kolem sebe na stvoření a začnu všude kolem střílet blesky na všechno se hne.Stvoření,které se přes mé zatím zřejmě slabé blesky dostane až ke mě,zabiju mečem.
Teď jsem naprosto pod vlivem sithského hněvu.Jsem ŠŤASTEN!
Chachacha cha hááá

Mandalorian

Příspěvek od Mandalorian »

Korriban, hluboko v podzemí

Stál jsi tam, v jedné ruce zažehnutý meč a v druhé slabý vějíř blesků. Blesky každopádně více než ty tvory zraňovali tebe. Vůbec to nevypadalo, že by tvé blesky jim nějak ubližovali, takže jedinej kdo díky nim cítil bolest jsi byl ty.
Bylo to pochopitelné, protože blesky jsou dosti obtížné a náročné v umění síly.
Měl jsi toho dost a vypustil jsi poslední blesky na jednoho z prolítávájícíh tvorů. na více blesků jsi už neměl sílu a tak tě už pekelně bolelo celé tělo, jak tě tvé blesky zasahovali po celém těle.
Blesky jsi zasáhl toho tvora a zrovna ve chvíli kdy vypouštěl ty své prdy. Vlna plynů se z jeho útrob vyřítila do vzduchu a smíchala se se vzduchem a stvořila tak dosti výbušnou směs.
Výbušnou směs, kterou jsi prohnal své blesky,které ji přivedly k výbuchu. Hrozivé množství výbušných plynů explodovalo v jeden okamžik a osvítilo celou podzemní prostoru jasným světlem. Prostora to byla obrovská, ale ty jsi její monumentální rozměry steží postřehl, protože jsi letěl dozadu odhozen tlakovou vlnou až jsi narazil na stěnu, o kterou ses zastavil a zhroutil se na zem.
Ta exploze tě naštestí zbavila většiny těch tvorů. Některé spálila na uhel a zbytek rozházela po celé prostoře, kde se buď rozmlátili o sklaní stěnu, nabodli na stalaktit nebo ztratili představu o tom kde jis či kde jsi ty. A tak poletovali dál a hledali další vhodnou kořist. Některé z nich ta exploze zapálila a teď poletovali jako obrovské létájící pochodně a jejich řev ti rval uši.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Korriban,hluboko v podzemí

Tlaková vlna výbuchu mě prudce odrazila až ke stěne.Do té jsem tvrdě narazil.Ležím teď u ní a rozhlížím se kolem sebe.Většina prdících tvorů je mrtvá,zbytek zde ale hledá jinou kořist a jiní zde zmateně poletují obaleni plamenem.
Celý zlámaný a unavený se postavím.Meč seberu ze země a dám do roucha.Potom se zkusím proplížit mezi těmi tvori kamsi do bezpečí.Nemělo by to bát obtížné,protože přeživší tvorové se mě už zřejmě jako kořisti vzdali.Až uznám,že jsem v bezpečí,pomalu si šáhnu do roucha pro komlink.
Do komlinku následně říkám:

Hej?!Je tam někdo?Řekl bych,že vám mám co říct.Aarhg...jsem celý zlámaný a unavený,vyskytly se celkem nečekané potíže.....Sakra!....

Mandalorian

Mátožně ses postavil a do ticha, přerušovaného tu a tam výkřikem těch tvorů jsi použil komlink. A jediného čeho ses z něj dočkal bylo šumění statické elektřiny.
Byl jsi moc hluboko a bůhví jak daleko od těch nahoře. A možná už tam ani nebyli. Po té hlasité explozi mohli usoudit, že další průzkum nestojí za to a mohli jít někam jinam. Na nějaké jiné naleziště, jenž by mohlo být slibnější.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Korriban,hluboko v podzemí

To snad ne!Co teď?!Sakra!U lorda Sidiouse!

Můj psychický stav je velmi špatný.Jsem zoufalý,plný hněvu a nervózní.

Aáá!Zatracený archeologický vykopávky!Kvůli nějakejm lordum mrtvejch několik set let tady zahynu!!!Musím něco udělat...Aáá!Nemá smysl vůbec nic vymejšlet,vrátim se prostě tam,kde to začalo!U vší
sithský Síly...

A tak jdu tam ,kde to všechno začalo....Jdu tak,kudy jsem šplhal dolů a nakonec jsem spadl.Dávám si pozor,abych nenarazil na nějakého toho tvora,radši se jim vyhýbám.Ale kdyby přece jenom-v ruce mám meč.
JDu rychle a orientační smysly pustím na plné pecky.
Až se tam vrátím,pokusím se znovu opatrně,avšak rychle vyšplhat nahoru.

Mandalorian

Vydal jses tam kde jsi tušil východ a běžel jsi pěkný kus cesty. Párkrát jsi zakopnul a při jednom pádu se ti podařilo poškodit baterku tak, že nyní jen mdle zářila jak staré neony upoutavající na starý klub na opuštěné planetě.
Musel jsi zpomalit běh a čas se nyní neúměrně vlekl. Byl jsi v podzemí a přál sis být co nejdříve pryč. Doběhl jsi k do prostorné jeskyně a zaradoval ses, protože jsi to tu poznával a tušil jsi, že už brzy budeš venku, ale pak jsi ztuhl a klesl do kolen.
Před tebou se nacházelo pár ohořelých ostatků těch prdících létajících zabijáků a jejich bezprostřední okolí bylo plné pachu spáleného a přiškvařeného masa. Bylo vlastně s podivem, že tím není nasycen celá jeskyně.
Ať už to bylo jakkoliv, ztrávil jsi nějaký čas jen chozením dokolečka dokola.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Korriban,zoufale ztracen hluboko v podzemí

Já už odsud chci pryyčččč!!!!!!!!

Křičím plně z hrdla.Mé smysly jsou zcela pohlceny naprostou zoufalostí.Klečím na kolenou,zírajíc na shořelá těla prdících stvoření.Zoufale se snažím navázat spojení se sithy nahoře(pokud tam tedy ještě jsou),i přesto,že přdem vím,že to nepůjde.
Z plného hrdla hážu do všech koutů podzemí zoufalé výkřiky,protože jednoduše nevím,co dělat.Potom vstanu,zhluboka se nadechnu a jdu dál plný zoufalosti,která snad nemá žádných mezí,hledat místo začátku a zároveň zdroj mé zoufalosti.Nemyslím na nic jiného než na to,že se odsud chci dostat.

Mandalorian

Korriban,ztracen hluboko v podzemí

Ve svém stavu jsi bloudil hodě dlouho. Podzemím se začala šířit zima a vypadalo to, že nahoře je pořádně jasná noc. Noc kdy vychází Korribanská havět na povrch aby hodovala na těch, co nezvládli běžný den na akademii. Vycházeli na povrch z podzemí a bylo zvláštní, že jsi na ně tady dole ještě nenarazil.
Ale přítomnost prdících dravců zřejmě vyučovala přítomnost jiných dravců. Přemýšlel jsi nad dravci, co tě tady mohou potkat a sníst a pokračoval jsi. Ve svém stavu, pln zoufalstí, hladu a únavy jsis nevšiml, žes ten otvor minul a pokračoval jsi dál a dál.
Z letargie tě vytrhl až nález kostry. lidské kostry. Zběžně jsis ji prohlédl a čekal jsi, že bude okousaná a se stopami po zubech. Ale ke tvému údivu nebyla. Byla naprosto bez masa a žádné stopy po zubech. Prohlédl sis ji pozorně a to co jsi našel tě vyvedlo z míry.
V jednom žebru jsi našel zalomenou špičku nože, jídelního nože. Polekaně jsi udělal pár kroků zpět ašlápl jsi na další kostru. Byla zaváta pískem a nebyla na první pohled vidět.
Obrátil ses a dal ses do běhu. Doběhl jsi za ohyb chodby a leknutím ses zastavil. Stál jsi před ohništěm, na kterém se opékala lidská noha i s botou a opékající se na tebe otočili. Měli strhané popelavé tváře, až už věkem, či dobou strávenou pod zemí a jak si tě prohlíželi začali vstávat.
Bledá kůže jim visela z obličeje a začali šetavě halekat
Mossek, mossek
a blížit se k tobě. V rukou se jim začali objevovat zbraně a najednou se začali vynořovat další, z nějaké dutiny za ohništěn.Prve to vypdalo jako stín, ale zřejmě to bylo jejich doupě
Mossek! Mossek! Mozek!
znělo chodbou a ti čtyři od ohniště už byly skoro u tebe. Kolik jich bylo v doupěti jsi netušil, protože ještě pořád vylézali. Ti co byly u tebe se začali usmívat a slintat a natahovali k tobě ruce ze zbraněmi
Jídlo
řekl ten s kovovou tyčí v ruce a z otevřené tlamy mu ukápla ohromná slina

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Korriban,podzemí-POMOOOC!!!

Na nic nečekám a ihned zažehnu tmavě červený paprsek meče,kterým kolem sebe máchám,zatímco jsem vběhl doprostřed k ohništi.
Všude se vynořují další,jsou všude kolem mě.Podřídím se agresivitě.Mácham mečem všude kolem sebe, přesto,že třeba nevím,jestli u mě vůbec někdo je,prostě machám.Avšak meč držím pouze v jedné ruce(pravé) a druhou používám k bleskům,které střílím taky všude,kam se jen podívám.
Všechno co dělám doprovázím výkřiky,které mě jakoby posilňují:
AAAhh!!Poznejte chuť sithské moci!AArrhh!!!Vy hnusní podzemní všežravci!!§AAAhh!!!Poznejte jméno svého prfůvodece peklem-Já jsem Lord Sathos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AHHH!!!!!!!!!aahhhh!!!AaahhFfr!!!AArrgghhhr!!!........

Mandalorian

Ty nejbližší jsi vyřídil svým mečem a pustil se do nově příchozích. Sekal jsi mečem a vysílal slabé blesky. Blesky byly nepřesné a značně vysílující a oni byli čím dál tím blíž a blíž.
Blesky tě tak vyčerpávali, že jsi byl čím dal tím unavnější, slabší a pomalejší. Toho využil jeden z nepřátel co se vyhnul tvému meči a oběma rukama do tebe plnou silou strčil. Doslova si odletěl pár metrů do zadu a při pádu pustil svůj meč.
Zatímco si jej hledal, tak se někteří nepřátele vrhli na tebou zabité druhy a pár jich se vydalo k tobě.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Ležím teď na zemi,unaven jak fyzicky,tak psychicky,beze zbraně a zírajíc na nepřátele blížící se ke mě.Sám už hádám,že minut,které budu žít,už je málo.Možná ani jedna.
Jsem vcelku připraven zemřít,jen lituji,že jsem nedovršil svá učednická léta,zde na sithské akademii.
Z posledních sil,které mi ještě zbývají, si pomocí Síly přitáhnu meč.potom se postavím,aktivuji paprsek meče a čekám na příchozí útočící vlnu...
Až budou dost blízko u mě,použiju Silový skok a nepřátele přeskočím (ve vzduchu několikrát promáchnu mečem).Pak už jen prchám a je mi jedno kam.

Mandalorian

Ve skoku si párkrát máchl mečem pod sebe a usekl pár končetin, které se po tobě sápali a chtěli tě srazit k zemi. Nikdo však na tebe nedosáhl a jeskyni naplnil jejich řev, když jsi jim postínal ruce.
Když jsi začal klesat k zemi, ještě zdaleka si nebyl v bezpečí a řítil ses na jednu tlustou matrónu. Roztáhla ruce a zařvala radostí
No pojď k mamince!
naštěstí se ti podařilo napřáhnout meč a jak jsi si dopadl do náruče, tvůj meč ji probodl. Její obličej se zkřivil bolestí a v marném gestu vzdoru tě sevřela a tobě trvalo moc dlouho, než jsi se z jejích mrtvých ruk vyprostil. To už se po tobě sápali ostatní a ty jsi jim jen tak tak utekl. Rozběhl ses a vyhnul ses jejich doupěti. Na rozbočce jsi zahnul doprava a zakopl jsi o natažené nohy.
Rychle ses zvedl a zkoprněl jsi. Špatně jsi zahnul a byl jsi ve slepé uličce, která sloužila jako spižírna. Bylo zde pár spoutaných a vystrašených lidí a koukali na tebe očima plnými strachu. Chodbou kterou jsi sem přiběhl se rozléhal dusot běžících nohou a zajatci začali být neklidní. Rozhlédl ses, ale jediná cesta vedla tou cestou, kterou jsi sem přiběhl a byla relativně nízká, tam se ti trik se skokem nepodaří.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Dívám se na spoutané a vystrašené zajatce,kteří se na mě také dívaji.
Za mými zády se ozývá dunění nepřátelských kroků.
Tak dobrá,něco mě napadlo...
...pomyslím si.Než sem dorazí banda nepřátel,zbývá ještě nějaký čas.Jsem hrdý na svůj trik se Silovým skokem,ale už před chvílí jsem si všiml,že zde ho neuplatním,protože chodba,ve které se nacházím,na to je nízká.
Spočítám zajatce a určím jejich rasu.Dělám však rychle.Potom se pokusím nastavit dobráckej výraz,výraz zachránce.Promluvím k nim a odpustím si můj obvyklý temný ton hlasu:
Jsem z jednotky T-555z,která měla za úkol vás vysvobodit.Bohužel ze 7 členů jsem přežil pouze já.Avšak jsem připraven svůj úkol splnit.Ale budete mi muset pomoc-řítí se sem banda nějakejch oblud a já chci,aby jste mi je pomohli přemoct.Při mluvě je všechny osvobodím(hádám,že jsou v obyč.železných klecí,takže je iosvoboim pomocí meče).

Mandalorian

Svým mečem jsi rozsekal mříže ve kterých byli a přeťal řetezy kterými byli připoutáni k sobě. Zajatci ze sebe dychtivě strhali zbytky řetězů a to už do špizírny doběhli její majítelé. Zásoby jídla zařvali a pustili se do nich vybičováni touhou přežít a nenávistí k nim. Kanibalové měli tyče a hole a zásoby si vzali co jim přišlo pod ruku. Tu kámen, tu klace, tam stehenní kost. Dav zatlačil kanibaly do úzké chodby, kde se střetli s jejich posilami a potyčka tak skončila na mrtvém bodě, kde se v chodbě mlátilo tak šest lidí a zbytek se na ně tlačil.
My jsme z jednotky ZJ-3, vyslanou na pomoc jednotce T-555z. Jsem rád, že aspoň někdo přežil
ozval se za tebou unavený hlas. Otočil ses a spatřil jsi tři muže, kteří zde nebyli dlouho, jeden z nich pohodil hlavou k chodbě
Proč se tlačit, když si můžeme počkat
sykl a opravdu. Tlačenice nesmírná, jak byli zajatci dychtiví si to vyříkat s kanibaly z očí do očí, či spíše kostí do oka. Ryk boje byl hlasitý a chaotický a nebylo poznat kdo zvítezí, ale ať zvítezí kdokoliv, potrvá ještě chvíli než se probije ať na tu nebo onu stranu.

Dark Lord
Učedník
Učedník

Příspěvek od Dark Lord »

Když mi ten muž oznámí z jaké,že je jednotky,jen mu přátelsky přikývnu.V obrovské chaotické mlátičce se snažím co nejlépe orientovat.Ze zadu je podporuji výkřiky jako například:Do nich!Za svobodu!Mlaťte se jak nejlépe to umíte,protože to může být naposled!Apod.
Promiň,ale teď nevím,jestli mám u sebe blaster,nebo jestli jsem ho někde třeba nezahodil.Pokud ho u sebe mám,poskytuju jim kromě válečných povzbuzujících výkřiků,také krycí palbu(dávám si však velmi velký pozor,abych v tom zmatku a v té vojenské vřavě netrefil některého z mých spolubojovníků.Omlouvám se na nepozornost.
Snažím se také s předstihem odhadnout výsledek bitvy.

Jen pojďte...Temné Síly přece jen nechtěli,abych zemřel.Věděl jsem to!Celou tu dobu jsem to věděl!Je to jen nějaká velká zkouška,která vypadala nevině...pch!Archeologie...Díky těmto zoufalým hlupákům se třeba i zachráním..!No,uvidíme jas se situace vyvine......pomyslím si při tom všem.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“